bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 (düzenlendi) ekip aynı olacakmış. Çok detay yok. Son kez deniyorlardır umarım Haziran 22, 2022 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Aynı derken son kadroyla aynı heralde, Harun'u Eda'yı falan getirebileceklerini sanmıyorum geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Ben şu 90 bölümü itü - Beşiktaş arası serviste beklerken bir yılda tamamladim, müthiş rahatlatıyor iş çıkışı. İlk hafta sonrası servistekilerin israriyla servisin TV sinde seyretmistik. Ağız dolusu küfür falan tam terapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 (düzenlendi) 7 saat önce, Rewendor dedi ki: Aynı derken son kadroyla aynı heralde, Harun'u Eda'yı falan getirebileceklerini sanmıyorum geri. Gıcık karakterlerdi zaten gelmemeleri daha iyi. Film mi bu? Yeni dizi mi? Haziran 23, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 emrah serbes mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 8 bölümlük mini dizi olacakmış yine. Harun yok diyorlar (bence en büyük eksiklik). Emrah Serbes yok sanırım işin içinde. Zaten orijinal seride de başlarda katkı verip sonra yavaş yavaş phase out olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 On 23.06.2022 at 12:37, Rewendor dedi ki: 8 bölümlük mini dizi olacakmış yine. Harun yok diyorlar (bence en büyük eksiklik). Emrah Serbes yok sanırım işin içinde. Zaten orijinal seride de başlarda katkı verip sonra yavaş yavaş phase out olmuştu. emrah serbes'in kitabında. adam durmamış yine yazmış. zaten bi röportajda onun kalemi olduğu için ekip kabul etmişti. harun mevzusu görüşmelerde gak guk konuştuğu için amirimin tepesi atmış özür dilerse gelsin diye. muhtemelen gelecek. yalnız 5. bölüm sonlara doğru hayaletin iyilikle ilgili bölümü , amirimin hangar bölümünü ancak eski bölümleri bilen bilir. bize ufak hediye olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 onlar kavgalı diye hatırlıyorum orjinal seriden beri, hatta önceki bölümde fatih artman olmazsa gelirim vs. demişti erdal beşikçioğlu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Fatih artmanı film zamanında bir söyleşide görmüştüm, çok küstah bir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 adamın dızo olduğu rol yapmadığı her halinden ve önceki rollerinden belli zaten. sadece hödüğü oynatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 (düzenlendi) Rol mu caliyomus da dizoymus zauha. Ocak 4, 2023 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 2. bölümde bıraktım ben ya bu sezon dandik olmuş. Bir de kurtlar vadisine özenmişler heralde içki gibi günah şeyler pek yok, sigara var bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Ben gayet beğendim sezon güzel. Alkolde sürekli var neredeyse olmayan sahne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 22 saat önce, aktiftablet dedi ki: 2. bölümde bıraktım ben ya bu sezon dandik olmuş. Bir de kurtlar vadisine özenmişler heralde içki gibi günah şeyler pek yok, sigara var bol bol. son bölümde tüketilenlerle lise mezunıyet balosu verılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 liseliler çok mu içiyo az mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar