Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Gecen sayfalarda konustuk talihsizlik ama yapacak fazla birsey yok. Herkes kendi acisindan hakli. Bugun kume dusme hattindaki bir takim hatirlaymadim 6 puan toplamis bu takimlardan. Simdi hakkiyla kazandigi maci adamin elinden almak da adil degil. sampiyonlar ligi kisa soluklu bir turnuva. 6 mac yapiyorsun. Bence bir degil karsilastirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 valencia 13 penaltı, icardi 8 penaltı lan takımları bırak oyunculardan az penaltı atmışız sdf Bize gelince her el penaltı olmaz vs. Başakşehir maçında adam yerde tam 3 kez elle dokunmuştu, herkes hatırlar şu pozisyonu, 1 2 değil tam 3 kez vermemiştiler sağolsunlar. Bugün penaltıyı veren halil umut meler reyiz, Atiba şut çektiğinde, kaleye giden topta caner kolla engellediğinde forma kısmına geldiğini işaret ederek vermemişti penaltıyı. Yapılan ortada izleyip verdi sağolsun. Forma rengine göre penaltı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 demek bu valorant ismayil yerine yilmaz vural bile gelse su an ikincilik icin cekismeleri izliyor olcakmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 iki penaltı verilmedi şaka gibi. gs ye verilenler şunlardan daha ucuz net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 fener gs tarifesi uyguladık 1 avans 3-4 te biter. Saplaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Taç tan gol yeme hastalığı ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Bu seviyede olacak hata mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Bu arada ŞenoRu tebrik ediyorum, beşiktaş sol tarafına yakın bölgesine gedsonu aldı neredeyse ordaki tehditleri bitirdi, aynı yerden gedson golü attı, şapka çıkartılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 İsmayel yerine ŞG sezon başı geleydi ve Abuş alınaydı, BJK açık ara şampiyondu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Bizimle ugrasmayin diye ağlayan senora bak sen, hala 5 puanın peşinde. 8 puan geridesin filozofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Halen 5 puan pesinde kosmalari inanilmaz ya. Turkiye liglerinde 3 sene once dahil alinmis emsal kararlar varken onlari gormezden gelip yok Alman 3. ligi yok bilmem neresi diye ornek gostermek buyuk acizlik. https://www.fotomac.com.tr/futbol/2020/02/07/elazigspor-resmen-ligden-cekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Belki acizlik gibi görünüyor ancak bu haliyle de bir takım ligi diğerinden 2 tane fazla deplasman oynayarak tamamlıyor. En doğrusu 2 takımın tüm maçlarının iptal edilmesiydi, bu şekilde oynan maçlar en azından eşit olacaktı ancak işlerine gelmedi... Her açıdan saçma sapan bir sene oldu bu noktada yapılacak bir şey yok. Şenol Güneş gerçekten fark yarattı takımda, seneye kadro biraz korunup bir iki nokta transferle güzel geçecektir. Dün de 2 tane penaltımız yendi bu arada, bu sene rekor kırdık sanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 benim deplasmanda oynayıp aldığım 3 puanı silmek , maçı içerde yerine dışarda oynamaktan daha mı adil diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Şu an Antep ve Hatay puan tablosu ve sıralamada yoklar. Eğer takımları çıkarıyorsak, o takımların maçlarını da çıkarmamız gerekmez mi? senin deplasmanda oynadığın rakip şu an ligde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 bence her iki durumda sıkıntılı. sonuçta oynanan maçlar var belki o maçta takımlardan birinin oyuncusu sakatlandı,cezalı duruma düştü veya kondisyon sıkıntısı yaşadı ve bu yüzden puan tablosunda daha üst veya daha alt sıradalar. puanların verilmesi de verilmemesi durumu da her takımı mağdur edebiliyor. çok olağanüstü bir durum oldu bu, işine geldiği şekilde sürekli gündeme getirmekte saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 (düzenlendi) Verilen her karar sıkıntılı. Şimdi o maçı oynayanlar için de aldıkları puanı silmek anlamına geliyor. Dahası belki o maçta galibiyet alırken o arada bir oyuncusu kart gördü, bir sonraki maçta oynayamadı, ya da bir oyuncusu sakatlandı mesela. E o ne olacak? Sakatlanan adam 1 ay yok, 4 maçı etkiledi, ona sebep olan maçı da saymıyoruz dedin. İşin ucu bireysele kadar gider. Benim sözleşmemde gol kralı olursam +100k€ yazıyor mesela, o maç attığım iki gol silinince param gidiyor. Ya da meşhur "x maç oynarsa zorunlu satın alma sözleşmesi devreye girer" muhabbetinde kanlı bıçaklı kulüpler birbirine girebilir. Bunlar hep uç örnekler gibi gözükse de zaten olayın geneli çok uç bir örnek üzerinde, genel geçer bir kural lazım bu durumda. O bakımdan daha fazla deplasman oynamak en adil çözüm aslında genel resme bakıldığında, ama %100 adil mi derseniz, değil. Herkes eşit maç yapmış oluyor, biri içeride biri dışarıda farkı oluyor. Zarar yine var, minimal var. UEFA kupası tek maçlı gruba girdiğinde de kış ortası Rusya'ya deplasmana giden de var, akdeniz ikliminde aynı takımla karşılaşan da var. Herkese otomatik 3 puan verilse yine aynı duruma geliyor. Zor durum her türlü. Mayıs 22, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Esnaf, 22.05.2023 13:21 tarihinde dedi ki: bence her iki durumda sıkıntılı. sonuçta oynanan maçlar var belki o maçta takımlardan birinin oyuncusu sakatlandı,cezalı duruma düştü veya kondisyon sıkıntısı yaşadı ve bu yüzden puan tablosunda daha üst veya daha alt sıradalar. puanların verilmesi de verilmemesi durumu da her takımı mağdur edebiliyor. çok olağanüstü bir durum oldu bu, işine geldiği şekilde sürekli gündeme getirmekte saçmalık. Katılıyorum silsen ayrı dert silmesen ayrı dert. bence sadece deplasman sayılarını basit bir yazılım ile bile ile dengeleyebilirlerdi. Eminim çoğu kulüpte kabul ederdi. Input ver / Output bu olsun de çok zor değil. Fakat ben görüşümü hep belirttim bu kararın hızlı alınma sebebi gs ve fb nin ikisinin aynı anda işine gelmesidir. federasyon da bunu görüp hızlıca uyguladı. İstişare ile yapabilirlerdi. Kesinlikle bir takımın 18 deplasman diğerinin 16 deplasman oynaması büyük dert, her yönden. Maçları silmek de gs ve fb ye haksızlık, doğruya doğru. Bunun haricinde ben hiç bu kadar açık net beşiktaş düşmanı başkan hatırlamıyorum. daha ilk ANÇ ile muhattap olduğunda adam masaya yumruk attı. Sonrasında tff kurşunlandı hemen başladı biz sevgi kelebekleri olmayız demeye. badem bıyıklının gitmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 en başta klüpler birliğine gidip tartışılıp oy çokluğu ile karar alınsa en doğrusu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 bunu klüpler yaptı diye hatırlıyorum hatta ilk silinsin çıktı, sonra tff kararı ben vereceğim size mi soracağım hem zaten bana söylediler çoğunluk bunu istiyor dedi kapadı. Daha sonra hatta ilk farklı karar verenlerin aranıldığı falan çıktı. Çok pis işler her zamanki gibi. Bizim ligden ne bekliyorsunuz allah aşkına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 herkesle de 2 deplasman farkı yok bu arada. gs ile bjk arasında 2 ama fenerle arasında 1 deplasman farkı var. bjk ikisinden 5 puan kaybetmese gündeme bile gelmezdi yada fenerbahçe deplasmanda antepi yenmemiş olsa bu sefer fenerde dahil olurdu olaya.herkes kendi çıkarına göre bence şuanki durum kötünün iyisi. tabiki 100% adil değil ama diğer alternatiflerden daha adil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 (düzenlendi) fb/gs den biri veya 2 si bu durumda olsaydı aynı karar çıkar mıydı ondan emin olamıyor insan. 2 sene sonra aynı durum olsa değişik karar verirler heriflerin (tff'nin) bir standartı yok. Mayıs 22, 2023 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 İki sene beklemeye gerek yok, yarın bi takım ligden çekiliyoruz dese onun kararı da aynı olmayabilir. Bugüne kadar bir standardı oldu mu ki TFF'nin? Bugüne kadar düzgün verdiği tek karar kadınları aşağılayıp "ben karı gibi değil adam gibi bilmemnaparım" falan gibi bi açıklama yapan TS başkanına resmen mesaj verir gibi 9 ay 10 gün hak mahrumiyeti vermesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 TFF nin bir standarti yok evet ama ilginc bir sekilde bu konuda standarti yakalamislar ve emsal kararlari uygulamislar. Hali hazirda birden cok sefer uygulanmis emsal karar varken su an gelin istisare edelim ona gore karar verelim demek sacma olurdu aslinda. 1989 yilindan beri uygulanan emsal kararlar ne gune duruyo o zaman. Madem kararda sikinti vardi BJK olunca mi akillarina geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2023 İstişare edelim diyeceksin tabi böyle saçma bir şey var mı? istişare adı üstünde bunun kime ne zararı var. Bu da senin farkın olur. Olandan +1 daha adil olsan bu geleceğe emsal teşkil eder. Ben şaşırıyorum bazen insanları böyle görünce. Hayatta her şeyi daha iyi yapabilecekken yapmıyorsan bu hatadır. Bu kadar basit. Sen ilk ol ne zararı var. Bunu puanlar silinsinden bağımsız yazıyorum. Farklı bir yolda çıkardı eminim buna. Yine kolayı seçtiler, 2 dev karşıda o hızla aldılar kararı. Neyse geçti gitti zaten şampiyon GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Bjk her yıl şampiyon olsun. Hiç maçlara çıkmasın oynayıp yorulmasın. Diğer takımlar 2.lik için mücadele etsin. Bütün yöneticiler, teknik ekip, taraftar vs resmen daha ne kadar küçülebiliriz yaptığımız saçmalıklarla yarışına girmiş. Gerçekten çok ama çok ufak bir jimnastik klubü beşiktaş… Mikroskopik ufaklık. Atomaltı parçacığı ufaklığı bile bundan büyük… Tff biz bu kararı Uefaya da sorduk geçmiş kararlara da baktık ve aldık diye açıklama yaptı. Google da aratın hemen çıkıyo bunun gibi zibilyon tane açıklama. Ayrıca beşiktaş jimnastik klubü haklı olsaydı Uefaya yaptığı sonuçtan belirli bir sonuç alırdı. Koca bir fos aldı. Milyonlarca insanın hayatı bitmiş, koca şehirler yerle bir olmuş, konuşulan konulara bak. Zaten hakkınız olmadığı halde, Uefaya oraya buraya başvurarak aldığınız kupalar ve yıldızlar hak ederek kazandıklarınızdan fazla… Hala neler peşindesiniz? Gerçekten hiç şaşırmadığım hareketler beşiktaş jimnastik klubünden… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 fb/gs biri bu durumda olsaydı aynı karar çıkmayacaktı bu net. Gerisi faso fiso. Bu yıl şampiyon olduk gibi sevindim açıkçası. Yönetim ŞG'yi sezon başında hadi o da olmadı Istanbulspor maçı sonrası indirse bu tatavalara bile gerek kalmayacaktı. ŞG ile güzel bir kamp 5-6 takviye ile Konferans kupasına odaklanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar