kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Göktanrı bize Portekizce konuşmayı nasip etsin Bu gidişle doğan güne batan güne J.J. için dua edeceğiz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 1 saat önce, Liebe dedi ki: Aga gustavoyu mu kastettin acep? ikisi de kotuydu de bence luan daha kotuydu genelin aksine boyle dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Biraz da Emre Mor konuşmayalım mı? Geçmişinden ders almış bir Emre Mor yok mu sahada? Ben baya beğeniyorum oyuna katkılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Emre mordan bı cacık olmaz, ayrıca son gol faulden iptal olmaliymis, koç sağlam rüşvet vermeye devam ediyor anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 fdsf son gol dediğin beşinci gol oluyo abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Trabzon maciymis lan jsjsnsjsj, yanlış yere saldirmjsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Orada büyük saçmalıklar dönüyo iki haftadır. Geçen hafta da ADS'nin dümdüz nizami golünü saymadılar Trabzon karşısında. Ama Abdulla Avcı o kadar vasat bi adam ki kendi kendini patates edecek bence fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 8 saat önce, Ceronibo dedi ki: Biraz da Emre Mor konuşmayalım mı? Geçmişinden ders almış bir Emre Mor yok mu sahada? Ben baya beğeniyorum oyuna katkılarını. Bi cacık olmaz diyordum ama fenere müthiş piyango oldu. Bu sene fener ligi alır, aman kendinizi yakmayın kutlama yaparken şimdiden uyarayım. Bizim YD zamanı uzun süre şampiyon olamayıp da 2009da olduğumuzda millet çarşıda birbirinin kafasında bira şişesi kırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Weghorstun darbe nasıl sarı değil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Premier Lig takımından bir puan almak önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Arao çok kötüydü, top yapmadı hiç. Alan kapamıştır ama ofansif anlamda eksik kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 arao crespo mert hakan, irfan can; ortaya kayan herkes patatesti. ilerisi de çok vasattı. savunmayı baya beğendim. gustavoyu üçlü savunmanın ortasına almak, maç ritmi oturmamış serdar azizi derbiye çıkarmak ince işçilikti bence. gol yemememiz jesus'a yazar. bjk'nin ise hücum potansiyeli aşırı kötü. muleka gibi taş gibi topçuyu nasıl kullanamıyorlar hiç anlamıyorum. ghezzal ama mükemmel bir topçu gerçekten. Daha erken alsa işler karışaiblirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 fener cok iyi takim oldu bu yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Puanımız 7 oldu güzel oldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Opta istatistiklerine göre Batshuayi, Tuncay Şanlı'dan bu yana Avrupa kupalarında Kadıköy'de üst üste iki gol atan ilk futbolcu oldu. Batshuayi, Dinamo Kiev maçında da gol atmayı başarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Nasıl özlemişim Batshuayi attıktan sonra yutkunmakta zorlanmaya başladım Özlemişim o eski takımlarımızı Özlemişim ilk dakikadan son dakikaya fitbol oynayan o oyuncuları Göktanrıya teşekkür ederim ve lütfen JJ hocamızı koru .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Tebrikler, 9 gol maşallah. Fener yine 90+ da atıp kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Saçma sapan gol yeme alışkanlığını bir bırakamıyoruz ya bu kadar dominant oynarken her atak gol olması çok can sıkıcı. Ama izlerken diyorsun neyse bişi olmaz şimdi tıklarız bir tane diye o biçim güven veriyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Maçın kaderini Caner Erkin çizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Canerin 96dk oynaması baştan hata zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Opta istatistiklerine göre caner maçı satmış 4.2 nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Altay şov yapmaya devam ediyor her maç daha geri gidiyor Malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar