sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 4 dakika önce, Rewendor dedi ki: O standart zaten, daha geçen hafta öyle bi şey y ok demişlerdi sdf Yalnız Samuel'e kart çıkmaması da büyük skandal Barış Alper'e yaptıklarından sonra. cips aliyordum arkadasa gures kanalini niye actin macin ortasinda dedim. dunya kupasi sonrasi butun maclar bu kadar uzuyor ya, sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 operasyon çocuğu hakem çatır çatır sarı gösteriyor bize şaka gibi, yabancı hakem olsa en az 3 fark vardı, sikebahcemde 10 kişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 GS ne top oynuyor öyle. Okan biraz daha üstüne koyup bir kaç sezon ligi domine eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Yuh buna kart yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 (düzenlendi) 2 tane sari kart esgecildi, hakem muthis yonetiyor uydurma penalti yok uydurma gol yok tek bekledigimiz bu 3-4 tane sari karti esgecmesi bizi durdurmaya yetmez bizim golumuzu iptal etmeden once 3 saniye kerem'in sut cekmesine izin verip VAR'dan izlese daha iyi degil mi?????? hak gecmesin? 9 dakika önce, vivavale dedi ki: GS ne top oynuyor öyle. Okan biraz daha üstüne koyup bir kaç sezon ligi domine eder. ya okan'dan ne olacak rashitsayi bile cikarmamis. izliyor benim gibi, bitek elinde kumanda yok. Ocak 8, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Shdhdaa keremin mükemmel atlayışını ödüllendirdi verdi faulü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Rashitsayi su anda cikartmak anlamsiz. Fb kendi solundan gelemiyor Rashica sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 agAMGSAKSMGAKSMDASKDsa ulan duran adama nasil kostu crespo sakatlanmis numarasi yapiyor bi de 2. sariyi alsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Berkan/oliviera, barış/ICARDİ degisimi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Berkan ve Oliviera'nın ikisi de sahada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 1 dakika önce, Laorx dedi ki: Berkan/oliviera, barış/ICARDİ degisimi gelir yalniz bu hile acmak gibi degil mi yunus akgun sokuyo ama esitlik olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 (düzenlendi) Pardon Torreira yazmak istemiştim, ztn 3 yerli kuralı var bı de tam fail olmuş ahsbs Ocak 8, 2023 Laorx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Baris dustu iyice gomis lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Barış düştü, ama yabancı kuralından Rasicha'yı çıkartabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 kerem'in pozisyonunda son adami boynundan cekmiyor mu ben mi yanlis gordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 1 dakika önce, Rewendor dedi ki: Barış düştü, ama yabancı kuralından Rasicha'yı çıkartabilir. Onu cikardi zaten, yunus var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Cekip dusuruyor Keremí ama hakem yetersiz oldugundan es geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 işte bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 (düzenlendi) 1 dakika önce, DynamicK dedi ki: Cekip dusuruyor Keremí ama hakem yetersiz oldugundan es geciyor. vay anasini ya bizim adam yapsa futbol hayati biter.. ne tekrari var ne var incelemesi... inanamiyorum ya .... Ocak 8, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Aha güzeell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Hohaha 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Icardi'nin pas çok soğukkanlı, tüm stadda South Park sessizliği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 kaldı dörttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 4 dakika önce, MrLevie dedi ki: Onu cikardi zaten, yunus var:) Arada bi WC gittim geldim, değişiklik olmuş, ben de Yunus kimin yerine girdi diye bakıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Neyse GS'nin golleri iptal edip, faullerini vermeyip, Fenerin kartlarini es gectigi maci almak daha eglenceli olacak. alalim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar