deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Sorun oyunla ilgili değil şu anda yukarıda da yazdım. İnsanlar gereksiz bir koşturmaca içerisindeler. Her şey bitse oyun bitecek zaten. Bir de iki haftadır super rare farmlarla falan millet yardırdı, ben m0'ları temizleyip craft falan yaparak 376 yaptım gear'ı. Bugün m+ girmeye başladım, çantada kullanmadığım bir sürü 389ilvl m+ item'ı yatıyor şu an sldfkj Haftasonu da raid yapacağı 390+ da oradan düşer eder, uzun vadede millet kendini yıprattığıyla kalır. Bir de evli barklı, iş güç sahibi adamlarız çoğumuz. Vaktiniz yoksa kasmayın kendinizi. Oyundan keyif almaya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 her ek paketi aynı geyik. 7/24 nolifer modunda 2 hafta grind yapılıyor. ek paketin tüm içeriği bitirilince "e bir şey yokmuş ki bunda" denip hesap satılmaya çalışılıyor sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Bu exp cok guzel casual oyuncular icin. Denemek isteyen varsa gonul rahatligiyla alabilir. Bir suru sey var oyalanacak ve gear da hc raid seviyesine kadar world contentle dahi toplanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 bana çok detaylı geldi. df den önce 2 hafta kadar oynadım güzel gidiyordu quest kasarak exp yapma mapte denk gelen rareler ile uğraşma falan. ama bireysel oynuyorum daha çok ben. df ye geçince uçma kaçma vs onları tamamladım geri kalan hitap etmedi bana. guild e ayak uyduramıyorum coğu cok fazla online ve epeydir oynuyorlar. ki ben dungeon raid falan onları sevmiyorum zaten. bişeyleri okuyayım yapayım vakit geçsin diyorum detay üstüne detay benım translate yetmiyor. 40-45 gün oynadım ısınamadım yani. iştahla pc ye oturup girmedım wow a anlamadım neden öyle oldu. aslında beklentim coktu epic paket aldım 6 aylık game time falan aldım. ki sindire sindire öğreneyim falan. bi siteye ilan koydum bi kaç msj aldım ama sorular daha cok neden satıyorsun sorusu eğer buralardan ilgilenen düşünen olursa uygun fiyata veririm. boş yatacağına işe yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 ya ben daha başlayamadım, işin kötüsü oyunu açasım gelmiyor. ben 12 aylık aldım bi de kjsdhfsd evoker'ın pre-content görevlerini yaptım işte kastım sonra bıraktım. garip ya cidden böyle olacağımı hiç sanmıyorum ama wow cidden bitti galiba kabullenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Ben sevdim ya, bi suru yapilcak sey var, daha 2 gün oldu 70 olalı, bi su dragonriding tüm glyphleri toplayıp 6 vigor yapamadim, sagdan sola giderken sorun oluyo, keşke normal pathfinder da koysalardi, belki ben normal uçmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Ona alisinca normal ucma yerine dragonriding olsaymis keske hep diyeceksin sjfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 8 saat önce, Natanyal dedi ki: ya ben daha başlayamadım, işin kötüsü oyunu açasım gelmiyor. ben 12 aylık aldım bi de kjsdhfsd evoker'ın pre-content görevlerini yaptım işte kastım sonra bıraktım. garip ya cidden böyle olacağımı hiç sanmıyorum ama wow cidden bitti galiba kabullenmek gerek. aynısı oldu bana. ilk günler güzel geldi. sonradan karışık - detaylı falan adını koyamadığım şekilde sevemedim. sattım da ucuz mucuz kurtuldum. 6 aylık gametime + epic df heba olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 3 gün beleş dragonflight ve oyun süresi yollamış bana blizzard. tövbemi bozmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 geçen de gametime hediye eidyorlardı. sanırım başlayan kitlesi vs. çok az ya her yerden adam çekmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Var mı pati guild' ı falan 5-6 kişiyiz normal raid yapalım set item'larını alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 dünden beri crafting order işine sardım çok tatlı ya oturduğum yerden skill + para kazanıyorum ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 MDİ turnuvasını takip eden var mı? Manyak ekipler var. https://worldofwarcraft.blizzard.com/en-us/esports/mythic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Dragon riding ne iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Butun mountlara ayni teknigi getirseler on numara olacak. Sahane bir mekanik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 yav deneme haftasonu için indirdim seneler sonra. gerçekten ne hayatsız insanmışım ya. iki ayrı server toplamda 15 tane falan max level karakter. her birinin mesleği bilmemnesi ayrı. nasıl uğraşmışım nasıl kafa yetirmişim şunlara. şimdi düşününce bile bunalıyorum. geçmiş benden resmen bu iş. şimdi belki tek karakter hikayeyi bitirir arada dungeon yapar lfr yapar çıkarım herhalde oynamaya devam edersem. cidden iş gibi koca bir hayatı adamışım şu oyuna. yazık yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 aynısı bizim içinde geçerli abi 1 1karakter de bende var hepsinin meslekleri legiona kadar full kasmışım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 dragonflight ilk haritayı bitirdim beleş haftasonunda. level artmadığı için diğer haritaya geçemedim quest kalmadı ortalıkta. ama baya eğlendim ilk haritada. hatta ac odysei havası aldım oyundan. böyle her köşe başında bir etkinlik. güzel yazılmış hikaye. hiç sıkmadı oyun. mac'te chat yaparken türkçe karakter kullanınca oyun çöküyor bu arada. 3 sene önce rapor etmişler hala çözülmemiş. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 yok artık o sorun halen varmı ya ? seneler evvel bizim guild mac kullanan biri vardı adam bundan dolayı pc almıştı. düzgün bi yere report edilmedimi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Yok duzelmedi, 2015’ten beri var ayni mevzu. İnsanlar font falan degistiriyor cozuyor ama ben cozumu ingilizce layout’a gecmekte bulmustum mac’ten oynarken. Bir de butun turkce karakterler degil ha, sadece ş harfi cokertiyor dkfkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 prime gaming mount veriyor beleş. haberi olmayan varsa alıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 15 mayısa kadar indirime girmiş denemek isteyen varsa. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 twitch etheral portal veriyor bu sefer https://www.twitch.tv/directory/game/World of Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 4 hazirana kadar wow ve DF erişimi 60 lvl a kadar ücretsiz yapmış blizz https://www.mmo-champion.com/content/11429-Dragonflight-Expansion-Free-Trial-Through-June-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar