MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Steamde mac de var platform olarak. Umarım doğrudur ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Öyle bir yazılmış ki 80 iyi 160 çok , çok riskli vs vs 160$ zannettim 160TL'ymiş, 10 dolar bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 benim fiyat algım o kadar hızlı değişmiyor ya, 350 ve üzeri olanlar çok geliyor hala, 600-700 gördüm mü ignore u basıyorum nasılsa almam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 6 saat önce, aktiftablet dedi ki: Öyle bir yazılmış ki 80 iyi 160 çok , çok riskli vs vs 160$ zannettim 160TL'ymiş, 10 dolar bile değil 160 çok değilse bana bi tane alsana hayır anlamadığım neden pre-order edesin ki? risk oranı %0.1 bile olsa kazanç sıfır lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 horse armor için preorder edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 5 saat önce, razzRaziel dedi ki: 160 çok değilse bana bi tane alsana hayır anlamadığım neden pre-order edesin ki? risk oranı %0.1 bile olsa kazanç sıfır lol. dolar 25'e 30'a çıktığında veya Aral ithalat bu oyuna çöreklendiğinde fiyatı 1600 TL yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 bunu box çıkarmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Microsoft satın alır np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 22 saat önce, razzRaziel dedi ki: 160 çok değilse bana bi tane alsana https://sicanzi.com/ 22 saat önce, razzRaziel dedi ki: hayır anlamadığım neden pre-order edesin ki? risk oranı %0.1 bile olsa kazanç sıfır lol. Preorder farklı bir konu, fiyatın ucuz oluşu farklı. Kaç dolara almayı hedefiyorsun böyle bi oyunu? Yapımı birkaç yıl sürmüş, yapımında türün en yetkin adamları çalışmış falan. 5 dolar mı olsun mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 @aktiftablet yapımının kaç yıl sürdüğü, kaç kişinin çalıştığı veya ne kadara mal olduğunun ne önemi var olm. o zaman duke nukem forever'ın en pahalı oyunlardan biri falan olması lazım. oyun iyi değilse oynamazsın, bu kadar basit. fiyatının ne olması gerektiğini daha fazla kurcalamaya gerek yok. ha yukarda denmiş belki fiyat değişikliği olabilir ki o da zaten tüm dünyada bizim ülkeye özel bir durum gibi bişey heh. ki devolver oyununda böyle bir şey yaşandı mı daha önce, tüm geçmiş yayınlanan oyunları arasında monkey island, cult of the lamb ile birlikte en pahalı olanı zaten şu an. oynarım 2 saat, beğenmezsem iade ederim diyebilirsin. ama onu zaten istediğin zaman satın alıp yapabilirsin. diğer yandan pre-order etmediğin oyunu istediğin fiyata alabilirsin, %90'a kadar yolu var. oyunun seni ne kadar eğlendireceği ile ilgili bilgin olur çıktıktan sonra ve ne kadar istediğinle ilgili olarak beklersin. istersen aynı akşam alırsın; oyunla ilgili karışık görüşler varsa istersen 6 ay bekler %70'ine alır, istersen 1 sene sonra %50'sine alırsın. eskiyen de bişey değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 oyunu pazarlayanlar 70 lira bandini makul bulup oralardan koyuyor. yukseltirken karaborsacilar yuzunden fiyat yukseltmek zorunda kaldik diyorlar. bizim ahali hala kaca satsin X liradan asagisini kurtarmaz kivami konusuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 16 saat önce, razzRaziel dedi ki: @aktiftablet yapımının kaç yıl sürdüğü, kaç kişinin çalıştığı veya ne kadara mal olduğunun ne önemi var olm. Ürünün üretilirkenki maliyetinin tabii ki fiyata etkisi olur. Sana hitab etmiyosa yine almazsın o ayrı, ama 10 doların altında fiyat gayet uygun, arcane doğru söylemiş, hükümet'in steam'e enflasyon kontrol timlerini göndermesini beklemek yerine, ülkenin ekonomik gerçeklerini görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 17 saat önce, razzRaziel dedi ki: ha yukarda denmiş belki fiyat değişikliği olabilir ki o da zaten tüm dünyada bizim ülkeye özel bir durum gibi bişey heh. ki devolver oyununda böyle bir şey yaşandı mı daha önce, tüm geçmiş yayınlanan oyunları arasında monkey island, cult of the lamb ile birlikte en pahalı olanı zaten şu an. Cult of the Lamb’in ön sipariş fiyatı 70 liraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 lan olm benim argümanım pre-order'a karşı. 160 çok değilse bana da alsana diye bi şaka konuşlandırdık diye sürekli muhabbeti oraya çekmeyin. tek cümle yerine yazılanların genel fikrine odaklanırsanız ilerleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 önümüzdeki pazartesi çıkıyormuş bu. tam yıllık iznime denk geldi rahat rahat oynarım artık keyiflen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 hala animasyonlar kötü gözüküyor gözüme dedim zamanla kanıksarım da, olmadı. Neyse artık kanıksamadan oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 cikmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 yorumlarda "mi2'nin finali herkesin kafasını allak bullak etmişti de ortalığı çorba yapıp bırakmıştı ya? işte bu oyunun ilk 15 dakikası o sorunu çözüyor, sırf bu yüzden bile oynanır" demiş. cidden sırf onun için merak ediyorum dshgcv ama 160 tela vermicem sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 kimseden yorum yok mu be. pati bitmis. nerede akgotlu dinozor pati uyeleri ya. piiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 resmen pati bitmiş. ben ilaçlı bekliyorum valla yalan yok. çok sevmeme rağmen after effectste puppet tool ile hızlıca hazırlanmış, max. 6-7 saatte bitecek bi oyuna 160 lira vermeye elim gitmedi. eminim beğenicem, eminim eğlenicem, ama yok, gitmedi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Olm manyak mısınız seviyorsanız alın oynayın 10 dolardan ucuz oyun Resmen ramazanda belediye otobüsüne binmiş gibi ağız koktu burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 geberiyorum uykusuzluktan ama ilk kismi oynadim. mi2'nin sonunu guzel baglamislar acikcasi ama bagladiklari kisim icimi sisirdi, 10 yas alti oyun oynuyor gibi hissettim. Sonra neyse ki asil senaryoya dondu de toparladi. Acikcasi grafikler beni cok rahatsiz etmedi oynarken. yarin aksam biraz daha vakit harcarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar