MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 (düzenlendi) uzatma 9 dk, Iran atti 90+8'de. iki oldu 90+11. Kasım 25, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Yedek kaleciye geçen kaybediyo bu turnuva lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 İran maç boyu daha iyi taraftı. Oyuncularda biraz beyin olsa çok daha önce koparırlardı maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 kupada uygulanan uzatma olayı bizim ligde uygulanmaya başlasa 30-35 dk uzar herhalde maçlar asdlşgjasşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 allah gercekten var galiba kacinci direk la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Diğer maçları çok takip edemedim ama şimdi baktığım Arjantin ve Meksika maçı sert geçiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Belçikaya çaktılar çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Bütün gruplarda 3. maçlar aşırı heyecanlı olacak, Fransa hariç ağır abilerin hiçbirinin garantilememiş olması çok iyi oldu, benzeri bugünkü gruplarda da olursa offf uzun zamandır izlediğimiz en iyi grup sonu maçları olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Almanya yine maks üzüntü için son maça ufak bi umut taşıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 ispanya da 1.liği şansa bırakmamak için japonya'ya karşı kazanmak isteyecektir. japonyanın kosta rika'ya yenilmesi sayesinde almanya son maçta muhtemelen gruptan çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 şanslı adamlar ya, kosta rika 1 tane kaleci bulan şut çekti japoyaya o da gol oldu şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 ulan danimarka yaktın beni ya. ilk iki maçta savunmada iyi puan vermişlerdi. bu akşam batırdılar bir de elendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Maclari izlemiyorum da arada skorlara bakiyorum, yine bi shitstormlar donmus Ispanya Japonya'ya bilerek yenilip Almanya'yi trolledi falan seklinde. Ispanya oyle birsey yapti ise buyuk risk almis demektir. Zira Almanya Kosta Rika maci esnasinda geriye dustu ve bu durumda Ispanya elenmemek icin puan almak zorunda kaliyordu. Ama diger yandan da, 18% top kontrolu ile de kazanilmaz ki arkadas. Neyse, sonuc olarak turnuva tatsizligindan odun vermiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 ispanya yattı vs böyle şeylere gülüyorum orada 11 kişi var anlık skor ogrenip beraber ellerine ayakları dolanmadan reaksiyon göstermeleri mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Sadece skorlara bakmak turnuva hakkinda yeterli bilgiyi vermiyor. Ispanya nasilsa cikariz diye yedeklere sans verdi. Japonya Almanya macindaki gibi kontradan iki tane atinca, Ispanya degisiklikleri kullanmaya basladi. Almanya ilk maclarda cokta iyi oynayan bir takim degildi, gruptan cikmayi da hak etmiyordu. Kisacasi kimsenin kimseyi trolledigi yok, mental olarak daha iyi hazirlanmis takimlar son dakikaya kadar mucadele ediyor. Hazirlanmamis takimlar saliyor (bkz. Danimarka). Son grup maclari da her an her sey olabilir tadinda, gayet zevkli geciyor. Bence iyi turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 fantazide resmen bu hafta bittim ben. brezilyalılar dışında toplam 5 puan alabilmişim. brezilyada v. junior hat trick falan yaparsa belki güzel puan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2022 Heyecanlı ve anılar oluşturacak kupa saat 18 de başlıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2022 21 saat önce, ahmedinejad dedi ki: fantazide resmen bu hafta bittim ben. brezilyalılar dışında toplam 5 puan alabilmişim. brezilyada v. junior hat trick falan yaparsa belki güzel puan alırım. adam tüm takımı değişmiş maça çıkarken :DDD tüm haftayı 5 puanla kapattım. ligi de bırakayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2022 Mbappe'yi kaptan seçmeyi unutmuşum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 hiç mi penaltı kullanmayı bilmiyor bu japonlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 +1 Bunlar hiç mi NES oynamamislar penaltı atmamışlar. Çok kötüydü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 Çok terbiyesizce bir yere gidiyor maç yazık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 BRE paqueta etti Koreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 hic takip etmiyorum ama sadece 3-5 sorum var. organizasyon nasil gidiyor? katilim yuksek mi? tribunler bos mu? gercekten fake taraftarlar var mi? qatar bu olayi "ver parayi, sorun yok gibi gosterek!" diye mi goturuyor yoksa iyi bir organizasyon mu oluyor? katar'da turnuvayi izleyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Gidene sormak lazım organizasyon nasıl. Maçlar fena değil. Hakem şaibesi var tabi ama katarla ilgisi yok onun başka yerde de olurdu. Twittera düşen birkaç tane gökkuşağı bayrağı engelleme, lgbt pazubandı engelleme, açık seçik giyinenlerle ilgili dava açma falan gibi insan hakları ihlallerine katarlıların verdikleri "dünya sizin değerlerinizden ibaret değil, bizim değerlerimize de saygı gösterin" tepkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar