Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 tamam beleşe 1 yıllık üyelik kazanmışın ne zorluyosun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 çekerler abi yavıdi parasını alır mutlaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 1 saat önce, Seru dedi ki: bunu ben de anlamadim y, xmen animated ile beraber en cok bekledigim icerikti. acaba altyazi mi ceviremediler o yuzden koymuyorlar sonucta kendi mallari. futurama nedir bilmiyorum ancak yayın hakları türkiye'de başka bir platformda ise yayınlamıyorlar. misal friends'i hiçbir platform veremiyor çünkü hakları digiturk'te. 33 dakika önce, Masticore dedi ki: Şeyi merak ediyorum . Siz 14 haziran'dan önce mail ile kayıt oldugunuzda size talebiniz alınmıştır diye bir email fln. geldi mi ? Hiç bir şey gelmemişti bana bu yüzden 3-4 kere denemiştim üyeliği bana gelmedi böyle bir mail. 7 haziran'da 'ilk neyi izleyeceksin' diye bir mail atmışlar. bu sabah 7'de de indirimli kayıt ol diye mail geldi. 26'sına kadar zaman vermişler bari birkaç gün bekleyeyim ödeme sorunu yaşayanlar bayağı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 İlla çekerler de, çekilmiş olduğunu görsem iyidi. Yoksa o da saçma. @SilphatosBu arada beleşe Divison gold paket oynamışlığım var! Hatta şahitlerim de var. Ama @goldbären in dediği gibi yavidiler yedirmez. asafafasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 2 dakika önce, Stringray dedi ki: futurama nedir bilmiyorum ancak yayın hakları türkiye'de başka bir platformda ise yayınlamıyorlar. misal friends'i hiçbir platform veremiyor çünkü hakları digiturk'te. futurama'yi sen bile duymadiysan turkiyede stream firmalari neden para verip alsin. zaten baktim turkiye'de hic bi yer yayinlamiyor. herhalde localization konularidir diye dusunmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ülkede futurama bilmeme oranı ile ülkenin leşliğiyle doğru orantılı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 PC de indirme yok Bu çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Bana da gelen giden bir email yok. LG TV'de uygulaması çıktı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ya bir mail atmak ne kadar zor olabilir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 vpn le alabilen oldu mu? nordvpn turkiye var ama almanyadan baglaninca tr fiyati degil euro goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 yurtdisindan tr accounta erisim nasil? tecrube eden var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ipv6 disable edemedim macos da alamadım bir türlü alsam da acaba durmadan vpn mi isteyecek izleyebilmek için o da muallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Mail geldi, şimdi üye oldum, sabah tv'ye uygulamasini da indiririm. Mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Mail hala gelmedi, ama başkasına gelen mail linkine tıklayıp kendi hesabımı girdim ve promosyonlu olarak kayıt olabildim. Birden fazla mail ile ilk kaydı yapıp yine birden fazla promosyon linki gelen tanıdığınız varsa direk ondan linki alın, ilk çıkan sayfada kendi mailinizi yazın (hatta ben denemek için asıl mailimle üyelik açmıştım falan, direk kendi adresim kayıtlı çıktı sitesinde) kabul ediyor sistem ve 280'e üye olabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 aynen baktım şimdi ne gelen var ne giden. Fazla linki olan varsa talibim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Fazla link varsa ben de alayım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 FAZLA LİNKLERE talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 fazla link varsa alırım ben de, dün sabahtan beri gelmedi en sonunda aylık üyelik açtım. gerçi support'tan ulaşınca kod veriyorlar veya para iadesi yapıyorlar diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 support u denedim ulaşılmıyor, yoğunluktan herhalde. Çok dandik bir launch oldu yanlız, buraya ilk kayıt olup linki atan benim bana mail gelmedi heuae. Dün tv ye baktım uygulaması gelmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 (düzenlendi) Eşim almış ben almadan üyelik. Boşta link var ilk öm atana veririm. darksun'a gitti Haziran 15, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Support'tayım, yarım saattir gelmeye çalışıyor birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 yok abi bende de saydı şu kadar sıra mıra diye, 0 lanıyor kimse gelmiyor bekleyip duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Dün ben de defalarca denedim, bağlanamadım bir türlü. İngilizce support'a daha kolay bağlanılıyor diyorlardı ama onu denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Support'a bağlanmak uzun sürüyor, eğer altta sayı yazmıyorsa önünüzde yüz kişiden fazla var. Dün gece bağlandığımda yarın sabah 8'e kadar mail gelmezse yardımcı oluruz denmişti. Bu sabah bağlandığımda chat ekranından kod verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar