ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Bu tales of empire baya iyi. Beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 maşallah disney babam bastıkça basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 trinity mi la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 O lansman tarihi zam tarihi olarak kaldı bir yığın annual sub var diye. Ondan kurtaramıyoruz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 (düzenlendi) Zam tarihi olarak kaldı evet sadf. Zamlardan önce yeni üyelik açmak lazımdı aslında niye düşünmedim şimdiye kadar bilmiyorum . Her sene aynı şeyi yaşıyıcaz . Mayıs 13, 2024 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Zamla aylığı 112,5 lira oldu. Bence iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 acolyte ilk 2 bolumden cok da super gelmedi simdilik: Spoiler Boynuzlu beyaz kiz jedi harici ilginc bir karakter de goremedim, biraz boyle cocuk dizisi gibi kalmis Andor'dan sonra, ilerledikce belki daha iyi olur ins., ama bir obi-wan felaketi degil en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 Andor kadar iyi değil elbette ama ilk iki bölüm itibarıyla öyle gömülecek bir dizi gibi de gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 ya o kadar çok gömülecek şey var ki aslında. Spoiler koccaman jedi ustasısın, önce diyorsun ki kızın ikizi vardı öldü, diğer jedi'lar haliyle yoksa o mu öldürdü falan diye soruyor. yok yav ben gördüm öldü diyorsun. sonra kızın tek lafından sonra evet sana inanıyorum kız yaşıyormuş diyorsun. önüne gelenin zihnine girip her şeyi öğreniyorsun ama keş eczacı üstünde bunu kullanmıyorsun. diyaloglarda öyle boşluklar var ki siniri bozuluyor insanın. neyse izlerim yine de ama derinliği sıfır dizinin şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 kotu degilde iste basit kalmis, boyle cogunluk sw cizgiromanlari gibi olmus dusunmeden oku/izle gec yarina unut seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Kenobi saçmalığından sonra saldım, ahoskayı da bitiredim. Bu da aynı teranadir bakmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Onları ben de saldım, Ahoska'ya da başlamadım hatta, ama Andor güzel. Andor datlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Ahsoka tam bullshit değildi ya, sonunda biraz abartmışlar. Dizi Andor kadar olmasa da güzel akmıştı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Power off mAaAaAaAnnyyyyyyy Andor da ilk bölümler biraz tırt gidip sonra efsane olmuştu ama bu Acolyte'da o ışık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Andor ilk bölümden kalitesini hissettiriyordu. diğer diziler çok layt olmaya oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 (düzenlendi) ahmedinejad, 05.06.2024 22:49 tarihinde dedi ki: ya o kadar çok gömülecek şey var ki aslında. Gizli içeriği göster koccaman jedi ustasısın, önce diyorsun ki kızın ikizi vardı öldü, diğer jedi'lar haliyle yoksa o mu öldürdü falan diye soruyor. yok yav ben gördüm öldü diyorsun. sonra kızın tek lafından sonra evet sana inanıyorum kız yaşıyormuş diyorsun. önüne gelenin zihnine girip her şeyi öğreniyorsun ama keş eczacı üstünde bunu kullanmıyorsun. diyaloglarda öyle boşluklar var ki siniri bozuluyor insanın. neyse izlerim yine de ama derinliği sıfır dizinin şu an. Kızın dediğine inanmasının bir açıklaması olabilir. Spoiler Mae gerçek biri olmayabilir. Özellikle Sol ile dövüşürken Osha'nın yanlarına gelmemesi, sonra Osha ile Mae karşı karşıya geldiğinde diğerlerinin görmemesi şüphe uyandırıyor. Düz bir kişilik bölünmesi çıkacak gibi de gelmiyor, force ile alakalı bir şeyler bekliyorum. Haziran 16, 2024 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Halbuki yap bak bir Quinlan Vos dizisi duzgun, Mandalorian ve Andor'dan sonra top 3'e girmezse nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Bir urun uretirken once hedef kitlenin ihtiyaclarini belirlersin, pazar payina bakarsin. Rakamlar olumluysa, buna gore butceni ayarlarsin, yatirimini yaparsin. Disney SW franchise inin hedef kitlesini anlamamis. Background u scifi nerdy olan ama casual insanin eglenebilecegi, yarattigin dunya ile tutarli yapimlar yapicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 O değil de cidden Anakin'i lezbiyen cadılar yaptı diye baglarlarsa fotoda yazdığı gibi çok gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Rezil otesi ep 8 - 1.3 bil$ ve ep 9 - 1.1 bil$ box office yapmis. Private equity firmasinin icini bosalttigi firmalar gibi sagiyorlar franchise i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Komutan, 16.06.2024 18:48 tarihinde dedi ki: Kızın dediğine inanmasının bir açıklaması olabilir. İçeriği gizle Mae gerçek biri olmayabilir. Özellikle Sol ile dövüşürken Osha'nın yanlarına gelmemesi, sonra Osha ile Mae karşı karşıya geldiğinde diğerlerinin görmemesi şüphe uyandırıyor. Düz bir kişilik bölünmesi çıkacak gibi de gelmiyor, force ile alakalı bir şeyler bekliyorum. yazarlar diziyi yazarken bu posttaki kadar teori düşünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 https://9gag.com/gag/a6ZL4p8?utm_source=copy_link&utm_medium=post_share 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar