Seru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 gargoyles da gelmis ama ilk sezon yok mu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 iki uc var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Ses kalitesi bir harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 On 13.08.2022 at 13:34, zipzip dedi ki: moda sahil dayılar haymq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Under the banner of heaven diye bir dizi var burada. Mormon meselesini polisiye olarak kurgulamislar. Çok beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 benim tv de çalışmaz oldu durup duruken update yapıp batırdılar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 silip tekrar yükle. güncelleme bazen otomatik yüklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 silinmiyor, reinstall oluyor anca. Bir kaç kez yaptım ama yok, simsiyah ekran. Bu adamlar niye program olayında bu kadar fail ya. Netflix , Amazon çatır çatır çalışıyor, bununki çalışsa bile hantal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 siyah ekran olayı ipden yalnız disneyde, ipn banlanmış falan olabilir değiştir ipyi statikse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 yok bilgisayarda sorunsuz izleniyor. demin reset hub yaptım samsung da , tüm app leri sildi geri yükledi çalıştı. Reinstall fayda etmemişti yanlız burası ilginç. Başınıza gelirse aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 bu düzelmemiş bu arada, her wipe da 1 kere açılıyor, sonra kaput . Bir halt izleyeceğim zaman app wipe ve login olmam gerek. İğrençsin disney ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 mi tv stick ile sorunsuz izliyorum ben, alternatif bi çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 mi tv stick 4k var bende de sorun yaşamadım daha şimdiye kadar. twitch uygulaması aşırı sorunlu asıl. hazır disney+ varken gravity falls izleyeyim dedim ben de. geçen bitirdim. baya güzelmiş gerçekten. bitince boşluğa düşüren türden bir çizgi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 A Teacher ve Dirt gelmiş. Sesimizi duydular. Teşekkürler Disney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 The Bear geldi dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 the old man var burada. uzun zamandır izlediğim en iyi dizi gerçekten. ilk bölüm biraz sıkıcı gelebilir ama ikinci bölüm çok çok iyiydi. jeff bridges akmış oyunculukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 hele bi 6. 7. bölüme gel bir daha konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Disneyde niye 3 bölümü var bunun? 7 bölümü dışarıdan mı izlediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 ben izlerken disneyde yoktu bile, çoktan çıkmıştı bölümleri, yine hafta hafta gelmişti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 old man amerikada FX'de hafta hafta çıktı bitti. Bizim Disney plusta da hepsini bi kere de koymak yerine haftalık yayınlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 welcome to wrexham var bi de bu deadpool ve always sunny in philyci dallamanın 5. ligten aldıkları takımın belgesel baya ilerlemiş ama disneyde sadece ilk 3 bölüm var, adam gibi koysanıza lan hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 On 06.10.2022 at 02:36, Laorx dedi ki: oha alınır o zaman valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 (düzenlendi) Disney+'a bir türlü alışamadım. her şey çok dağınık geliyor. bir şey bulmak için epey cebelleşmek gerekiyor. Netflix bu açıdan çok daha tatmin edici. Ekim 10, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 (düzenlendi) On 06.10.2022 at 02:36, Laorx dedi ki: ohaaaaaaaaa yeni gördüm allaaaaaaah be. Aradan bölüm seçip izlemesi bunun kadar güzel bir dizi daha yok. Ekim 10, 2022 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar