Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

silinmiyor, reinstall oluyor anca. Bir kaç kez yaptım ama yok, simsiyah ekran. Bu adamlar niye program olayında bu kadar fail ya. Netflix , Amazon çatır çatır çalışıyor, bununki çalışsa bile hantal falan.

Mesaj tarihi:

yok bilgisayarda sorunsuz izleniyor. demin reset hub yaptım samsung da , tüm app leri sildi geri yükledi çalıştı. Reinstall fayda etmemişti yanlız burası ilginç. Başınıza gelirse aklınızda bulunsun.

Mesaj tarihi:

mi tv stick 4k var bende de sorun yaşamadım daha şimdiye kadar. twitch uygulaması aşırı sorunlu asıl. 

hazır disney+ varken gravity falls izleyeyim dedim ben de. geçen bitirdim. baya güzelmiş gerçekten. bitince boşluğa düşüren türden bir çizgi dizi.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

welcome to wrexham var bi de bu deadpool ve always sunny in philyci dallamanın 5. ligten aldıkları takımın belgesel baya ilerlemiş ama disneyde sadece ilk 3 bölüm var, adam gibi koysanıza lan hepsini

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Disney+'a bir türlü alışamadım. her şey çok dağınık geliyor. bir şey bulmak için epey cebelleşmek gerekiyor.

Netflix bu açıdan çok daha tatmin edici.

Bone tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
On 06.10.2022 at 02:36, Laorx dedi ki:

ohaaaaaaaaa yeni gördüm   allaaaaaaah be.  Aradan bölüm seçip izlemesi bunun kadar güzel bir dizi daha yok.

Masticore tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...