egzts Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 birsürü uyku problemi başlığı arasında bu da benimkisi. gün içinde sürekli uykuluyum, hiç dinç uyanamıyorum. halbuki 7-8 sat uyuyorum. masa başı iş yapıyorum ve bazen bilgisayara bakarken gözlerim kayıyor, sonra toparlanıyorum. kahve haricinde önerebileceğiniz bir şey var mı? yoksa da dertleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 go to dahiliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 bi değerin bişeyin eksik olabilir, belki bi kan tahlili yaptırmak iyi olabilir bi de sürekli bilgisayar insanı yoruyor ya, ben de yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Bir hastanede psikiyatriye uğra bir. Uyku sorununa da onlar bakar temel olarak ama hastaneye git ki önce kan testi filan fiziksel bir şey var mı ona baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 panik bozukluk sebebiyle tedavi görüyorum. hafif bir antidepresan kullanımım söz konusu. bunun yanında değerlerimi birkaç ay önce ölçtürdüm normaldi. sanırım bir çözümü yok, uyuklamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 antidepresanların bazıları acayip uyku yapıyor. cipralex kullanıyordum bir ara gözümü açamıyordum tüm gün uyutuyordu beni. ilaç kullanımından sonra başladıysa bu durum doktorunla görüş ilacın hakkında bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 genelde bunun çözümü patates popoları kaldırıp biraz hareket etmek spor yapmak oluyor ama evet, arkadaşlara katılıyorum buradan sağlık tavsiyesi alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 22 dakika önce, GERGE dedi ki: Bir hastanede psikiyatriye uğra bir. Uyku sorununa da onlar bakar temel olarak ama hastaneye git ki önce kan testi filan fiziksel bir şey var mı ona baksınlar. no uykuya dalmada güçlük, az uyku süresi gibi semptomlar yer almıyor hasta hikayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 (düzenlendi) nasil no diyebiliyorsun abi direk sdf neyse patiden saglik tavsiyeyi alma tavsiyesi verilmis bile, neden sorusunun cevabi da verilmis oldu Mart 23, 2022 senko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 mesajlari okumadim ama iki supplement tavsiye 5HTP ve St.John’s Wort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 soğuk duş al abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Reflü ve şeker de yapabiliyor, doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 1 saat önce, Goering dedi ki: mesajlari okumadim ama iki supplement tavsiye 5HTP ve St.John’s Wort teşekkürler. antidepresan kullandığımı yazmıştım üstlerde. bunlar evde var ama antidepresanla birlikte kullanılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 1 saat önce, Oce4n dedi ki: soğuk duş al abi. soğuk duş alamadım ama soğuğa çıktım iyi geldi djfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Çözüm çok belli bu arada bence. Antidepresan kullanıyorum ve uyku sorunları yaşıyorum diyorsun. Bu durumda buradan tavsiye almak yerine o antidepresanı verene gitmen gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 antidepresan kısmından bağımsız; kulak burun boğaza git abi. burun deviasyonu olabilir. o kadar uykunun yetmeme sebebi muhtemelen düzgün nefes alamıyor olman. tekrarlayabilen iğrenç bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 17 dakika önce, GERGE dedi ki: Çözüm çok belli bu arada bence. Antidepresan kullanıyorum ve uyku sorunları yaşıyorum diyorsun. Bu durumda buradan tavsiye almak yerine o antidepresanı verene gitmen gerekmez mi? gerekir ilaçlı mesajı görmedim ben öğlene kadar uyku yapar zaten bu ilaçlar sonra açılır yazdığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 sadece kullanılan ilaç mı ya da ne uyku problemine neden olan bir sürü olasılık var, beslenmen nasıl, şeker kullanıyor musun, egzersiz/spor yapıyor musun vs vs. bazısı bim’den aburcuburu yığıyor masaya, 2 lt lecola ile pc başında survivor tekrarı izliyor, sonra yatınca uyuyamıyorum, yorgunum falan diyor. biz nereden bilelim aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 55 dakika önce, zipzip dedi ki: antidepresan kısmından bağımsız; kulak burun boğaza git abi. burun deviasyonu olabilir. o kadar uykunun yetmeme sebebi muhtemelen düzgün nefes alamıyor olman. tekrarlayabilen iğrenç bi şey. burun ameliyatı oldum hdhd neyse bir sorduk bin ah işittik zaten. ben sohbet olsun diye basit çözüm önerileri sormuştum. doktora gitmeyi zaten biliyor ve gidiyorum. doktor kontrolünde her şey. muhabbetin içine turp suyu sıkmayı iyi biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 sus hiç bişey bilmiyosun. uzmanları dinle az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 20 dakika önce, Fistan dedi ki: sadece kullanılan ilaç mı ya da ne uyku problemine neden olan bir sürü olasılık var, beslenmen nasıl, şeker kullanıyor musun, egzersiz/spor yapıyor musun vs vs. bazısı bim’den aburcuburu yığıyor masaya, 2 lt lecola ile pc başında survivor tekrarı izliyor, sonra yatınca uyuyamıyorum, yorgunum falan diyor. biz nereden bilelim aga? adam uyuyamıyorum mu demiş? geç uyuyorum da dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 kendi içinde çelişklisin fark et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 9 saat önce, egzts dedi ki: birsürü uyku problemi başlığı arasında bu da benimkisi. gün içinde sürekli uykuluyum, hiç dinç uyanamıyorum. halbuki 7-8 sat uyuyorum. masa başı iş yapıyorum ve bazen bilgisayara bakarken gözlerim kayıyor, sonra toparlanıyorum. kahve haricinde önerebileceğiniz bir şey var mı? yoksa da dertleşelim. uyku kaliten düşük olduğu için bu sorunu yaşıyor olabilirsin. gün içinde kafanı açacak takviyelerden ziyade uyku kaliteni nasıl arttırabileceğine odaklanmanı tavsiye ederim. mesela alerjik rahatsızlığım olmamasına rağmen yatağa gitmeden yarım saat önce 5mg desloratadin (deloday) almak sabah daha iyi uyanmamı sağlıyor ama herkeste aynı işe yarayacak diye bir kural yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 (düzenlendi) 8 saat önce, egzts dedi ki: teşekkürler. antidepresan kullandığımı yazmıştım üstlerde. bunlar evde var ama antidepresanla birlikte kullanılamıyor. ben de mesajları okumadığı yazmıştım. bence antidepresan kullanma veya ilaçlarını değiştir uykunda problem yaratıyorsa. SSRI ilaç ben de kullandım, hayatıma kötü etkisi oldu. psikoterapi de baya etkili bir yöntem, direkt psikiyatri ile mi başladın? Mart 23, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar