Shadow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 notları baya iyi. bunu almamakla hata ettim. şimdi 499 tl gibi saçma fiyatla hayatta alınmaz indirime kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 EAC problemleri yüzünden patladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Steam de isyan başlamış Oynanmaz halde olduğunu yazanlar çok. Hatta Steam reviews got deleted? They were at Mixed with 300 reviews, now no reviews? What? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 ben de "now available" görünce açtım, no reviews görünce işkillendim. hiç normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 https://steamcommunity.com/app/1245620/discussions/0/3183486320469341903/ 6 sayvalık yorumu kapalı hale getirmişler Daha önce hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 bütün başlık komple "This comment is awaiting analysis by our automated content check system. It will be temporarily hidden until we verify that it does not contain harmful content (e.g. links to websites that attempt to steal information)." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 2 yabancı streamer izledim biri 494894 kez bossu denedi diğeri dağ taş geziyordu kasma donma vs görmedim baya akıcı gözüklüyordu ardından türk bir streamer'a geçtim, açık alanda gezerken 2.dkda combatta nerdeyse 2-3 sn oyun dondu, baya sinir bozucu yalnız nadir oluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 genel gameplayde sıkıntı görmedim ben. tamam 1-2 bug filan çıktı da. asıl fightları engelleyen bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 day one oyun oynamak sağlığa zararlıdır. özellikle rpg oyunlarda kansere sebep olabilir. sabır güçlendirici takviyelerde bulunun. dikkat edin kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 ben 1 saat kadar 2k max da oynadım, fps drop open map de ara ara oluyor ama nadiren karşılaştım, rige göre değişiyor galiba, fps cap 60 o biraz sıkıntılı olmuş. Xbox Controllerla oyun baya akıyor, geç tepki verme vs hiçbirşey yok. Yalnız grafikler meh seviyede, ds3 ü hafif makyajlamışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Steam İncelemer. %59 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 (düzenlendi) neyi beğenmemişler ki anlamadım. oynayanları görüyorum baya keyifle oynuyorlar ama... çok mu zormuş acaba edit: performans sıkıntısıymış: Alıntı Struggling to maintain 60FPS/1080p on a 3080, massive stuttering and drops to the mid 20s, crashed 4 times within 2 hours of game time, 60 FPS cap, and no ultrawide support. On top of all that, Easy-Anti cheat will prevent any unofficial fixes or mods for this game, even when playing offline. Şubat 25, 2022 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 2 saat önce, Oce4n dedi ki: neyi beğenmemişler ki anlamadım. oynayanları görüyorum baya keyifle oynuyorlar ama... çok mu zormuş acaba edit: performans sıkıntısıymış: rezalet bir performans sorunu var. 2022 de olmayacak iş bunlar. 499 tl verip almayı düşünüyordum. iyi ki almamışım valla delirirdim heralde. patchlensin fixlensin indirime falan da girsin alırım. 499 a değeceğini sanmıyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 gerekli yerlerden buldum indirdim, oynadım biraz gerçekten garip fps droplar var bazı yerlerde bi de bu dark souls tarzı kamera benim gözlerimi aşırı yoruyor ya, alışkın değilim diye heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 3080ti'la açık alanlarda 40-60 arası alıyorum 1440p'de. üstüne stutter, onun da üstüne rubberbanding oluyor çok düştüğü zaman. 20xx kullananlar 60 locked alabiliyor ama. nvidia ve steam overlay'leri kapatınca biraz düzeldi bu arada. düzelir illa ki, (mecbur düzelecek) çabuk olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 performans ve bug harici oyun nasıl? bunlar 1 ay geç oynayarak aşılır büyük iht. zelda botw a başladım yeni. o bitince buna göz diktim gibi. ama overrated ise para bayılmayalım boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 (düzenlendi) Aşırı iyi Şubat 26, 2022 dreagloth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 2 saat önce, df dedi ki: performans ve bug harici oyun nasıl? instant game of the year and next few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 (düzenlendi) Teknik taraf dışında yeni mekanikler baya iyi olmuş üstüne bir de ds serisindeki herşey var. Katır üstünde combat başlarda biraz garip geliyor, alıştıkça düzeliyor. Ben high res texture pack ile sttuter sorunun çözülmesini bekliyorum. Sttuter çok sık olmuyor ama 15-20 dakikalık stressli combatın sonuna denk gelince can sıkıcı oluyor fsdfs. Şubat 26, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 resmi ultrawide desteği yok oyunda, ki tanıtım promolarında falan hep ultrawide görüntüler vardı, konsolla çıkışta eşit olsun diye çıkarmışlar.. böyle saçmalık olmaz ya. flawless widescreen diye bir programla çözülüyor FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Oyun Game of the Year hatta Game of the Decade ya. mükemmel yapmışlar. Bu arada para vermem demiştim verdim aldım bayadır da oynuyorum. Souls türü oyunları seviyorsanı ama Kafanızda soru işareti varsa olmasın. alın geçin. çok çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 dusman modellemerini ben cok sevdim, hele cuceler fln fantastik olmus. boss lar da tam kivaminda. acik dunya olmasa sanki daha iyi olacak gibi. dark souls'a gore daha mi basit bana mi ole geldi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar