Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 bunun nasıl başlığı yok ya. ikinci sezonu başladı ilk bölüm şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 bu adam da tek rol oynayabilenlerden sanirim. Su mafyali filmi bayagi guzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 müthiş dizi ya. ilk sezonu 2 kere izledim sanırım sıkıldıkça açıyorum. 2. sezon da harika detaylar muhteşem. 2. sezon 2. bölüm kombici geliyor resmen kombi tamircisine text yazdırmışlar Aziz Kedi ve Feyyaz senaristi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Son zamanlarda daha çok güldüğüm bir şey yok. 2. sezonun 2. bölümünde gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Çok başarılı gerçekten. Bu senaryoyu yazmakta çok üst düzey bi mizah ya. Bu absürdlükleri böyle kaliteli bir şekilde işlemek büyük başarı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 nerden izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Bi yerlerden bedava exxen üyeliği geldi bana oradan izliyorum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 mal mal gülmek için yaratılmış dizi resmen bazen de ekrana dalıp dövesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 çok iyi abi kuki favorim şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 4 saat önce, bLackcha0s dedi ki: 2. sezon 2. bölüm kombici geliyor resmen kombi tamircisine text yazdırmışlar resmen kombiciyi gizli çekseler bu kadar gerçekçi olur o diyalog. onu elektrikçi yapacak abla detayı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 - asansore niye binmiyoruz? - ona sadece sahibeler biniyor abi - e biz siviliz, vatandasiz yani. sen ilk geldiginde binmedin mi? - bindim ve cezalandirildim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 boyle yazinca komik olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 ben az gülümsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 İlk sezon aşırı iyiydi, 2. sezon da güzel başladı yalvaç ve kukiyle. 3. bölüm de güzeldi de ilk ikisinin seviyesinde olmamış. Spoiler Sahibeler sitesini duyduğumda 15 dakika anırarak gülmüştüm fdskfjskfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 On 14.01.2022 at 22:36, senko dedi ki: boyle yazinca komik olmadi değil zaten. "sahibeler hihohaha! ay mistress yani hihohaha! ay cazalandırmışlar hohoho!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 son bolum 5. bolum cok iyi. kendimizi gorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 exxen e i uyesiniz, cehennemdizihellyeah fln da bulunuyo mu? aramaya usendim valla, youtube da skec gibi 3-5 dakikalik kesitleri cikiyo karsima, fena degil GIBI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 evy, loca'dan arkadaslar yardimci oldular, catch up yapim sunu haftasonu, hazir acun hull city ile ilgileniyoken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 On 28.01.2022 at 19:55, Seru dedi ki: son bolum 5. bolum cok iyi. kendimizi gorduk çok iyi bölümdü ya fjdslkfjdsklfjdskljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Dizi çok iyide İlkkan nasi bir isimdir arkadaş kafama takıldı, 39 yaşında olduğuna göre babası 82de Rambo filmini izleyip ismini koymuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Fake Babaannesi koymuş babası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Quake oyunculari da olabilir. kafamda first blood sesi yankilandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Bu bölüm muazzam sjw eleştirisi olmuş. İlkkan inanılmaz omurgasız ve muhteşem bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 (düzenlendi) Abi allahını seven, şunu izleyebileceğim yer var mıdır. Bana bir dm Mart 2, 2022 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar