Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Valla amerika da latin ortamina girmek çok kolay adamlarla 5 dakika once tanisiyosun sanki yillardir arkadasmisin gibi geliyor cook rahat tipler. Kuzey Avrupa ülkelerinde biraz farklı olabilir durum ama abi cikin 1-2 bara gidin Boyle elbet düşürürsünüz bi tane kız. Adriana Lima aramıyorsunuz sonuçta idare edin iste orta halli bi kızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 ah be karsim pubdan cikmiyoruz ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 senko sen osbir devam eller nasir tutana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 bak ellerim nasırlı ve yorgun gözler yaşlı, çatlamış topraklar kan ağlıyor burada bir insan ne ilk ne de son matem bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 2 saat önce, senko dedi ki: türkünü de yapamiyordum ben bisi degismedi en azindan sfd Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 2 saat önce, senko dedi ki: bak ellerim nasırlı ve yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 14 saat önce, dasaaa dedi ki: zaten yas 40 oldu artik. oha dasaaa 40 yaşındaymış. yaşlandık valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Arkadaş edinmenin en kolay yöntemi: Çevrenizde bi köpek parkı bulun, köpek edinin, sabah aksam o parka gidin, arkadaş-manita ne lazimsa bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 koskoca adam olmuşsunuz akriafes'e ciddi cevap veriyorsunuz gök tengri ıslah etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 23 saat önce, goldbären dedi ki: demek başka bişey istesem verecekmiş diye evde bi osbir patlattın sen de ortadoğulu gibi dimi sdfs gülücüğe odaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 (düzenlendi) Akif konuya bir meteor gibi girip atmosferde kivilcim olup yitti gitti Ocak 15, 2022 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Akif ve 216 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 (düzenlendi) Konuyu okudum da, Mono ya tek diyeceğim ortadoğu kafası ile Avrupada yaşamaya çalışıyorsun şu an. O yüzden genelde Türkiyeden çıkan İspanya veya İtalya ya taşınıyor zaten. Onların ortam bizim buralara benziyor. Ama böyle devam edersen, alamancı dayılar ile teyzelerden pek farkın kalmaz. İki kültür arasında sıkışır kalırsın. Boşver, sen çocuğun geleceğini düşün, orda en azından bir şansı var, burada ise yaşlanınca hem sen, hem çocukların sürünür. 48 yaşında ben bile taşınmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Ki bende bir avrupa ülkesinin vatandaşlığa da var. Ama ben Kanada düşünüyorum, hayatım göçlerle geçti zaten, artık hiç bir yerde yabancılık çekmiyorum. Her yerde yabancıyım Ocak 15, 2022 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 41 dakika önce, MrLevie dedi ki: Akif ve 216 ? Dukkanci fatihli arif. Alan kodu 212 galiba avrupa yakasi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 akif değil adamın adı, tamam dalga geçelim ama nikini doğru oku bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 1 saat önce, goldbären dedi ki: akif değil adamın adı, tamam dalga geçelim ama nikini doğru oku bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 On 12.01.2022 at 13:41, monoscope dedi ki: Arkadaşım türkiyeden günübirlik miamiye gidip macbook aldı bi de videosunu çekti demek ki çok da zor değil gidip gelmek Green card çıkarsa değerlendirilir ya en azından şirket bazlı çalışma izni olmadan biraz daha az stresli veya biraz daha bazı konularda garantili/az riskli olabilir Buna uzun uzun cvp yazmıştım, yollucaktim ne zamadir ama editoru temizleye tikladim yanlışlıkla Ama zaten gerek yok, şöyle diyip geçeyim: Abd'ye yerlesmek öyle bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 aklima bu konu geldi paylasayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 On 15.01.2022 at 17:18, Quo-Vadis dedi ki: Ki bende bir avrupa ülkesinin vatandaşlığa da var. Ama ben Kanada düşünüyorum, hayatım göçlerle geçti zaten, artık hiç bir yerde yabancılık çekmiyorum. Her yerde yabancıyım Hangi Avrupa ülkesi? Polonya, Bulgaristan falan değilse hata olur kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 10 saat önce, neutrino dedi ki: Hangi Avrupa ülkesi? Polonya, Bulgaristan falan değilse hata olur kanada Bulgaristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar