Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House of the Dragon (2022) - HBO Max

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

The series begins 200 years before the events of Game of Thrones and chronicles the beginning of the end of House Targaryen and the events leading up to the Targaryen civil war, known as the "Dance of the Dragons"

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

hmm iyiymiş, teşekkürler

hbo max 2022 içinde bu diziyle tr’ye girecek o zaman. ilk sayfadan yerimizi alalım,

hype is coming

Fistan tarafından düzenlendi

showrunnerlar aynıysa hype'ın luzumu yok. Disney'in Episode 9 garabetinden sonra "500 sene önceki dönemde geçen yeni sayfa açıyoruz" demesi gibi olur.

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
  • 5 ay sonra ...

2 Eylül’de de The Rings of Power başlayacak. İyi kapışacaklar; benim favorim açık ara House of the Dragon.

Komutan tarafından düzenlendi

Kitaplar 2035 ve 2039 yillarında çıkacak, şişko olurse oğlu devam edecek. 

Spoiler

Üstte yazılmış kitap 

Laorx tarafından düzenlendi
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Consnov da gelsin ya ben kuzey hikayelerini cok sevmistim ortamlar tipler gizem filan. Duvarin guneyini sallamistim bi yerden sonra. Westeros'ta yasasam ekmek calip duvara attirirdim kendimi.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu dizide olabilecek en büyük potansiyel sorun, tutulacak bir karakter olmama ihtimali. Game of Thrones’da sevdiğimiz ve sonlarının iyi olmasını istediğimiz bir sürü karakter vardı; Jon, Arya , Tyrion vs. Bu dizide anlatılan olaylarda ise öyle biri yok, en azından asıl önemli karakterler arasında yok. Bir tek Corlys Velaryon fena sayılmaz.

Elbette kitaptaki bazı karakterleri daha sevimli hale getirebilirler. Belki Daemon biraz daha sempatik gösterilebilir. Ona bağlı olarak Nettles da iyi gösterilebilir.

Tabii hikayeye yeni karakterler eklenmesi de olası.

• Yeni Oluştur...