Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2026 gomutan logar iyi idi bide darth malak dan sonra en talihsis isimlerden biri turk izleyici kitlesi icin lol
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2026 Ah be kraliçem, ne oldu sana böyle
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2026 Spoiler Çok güzel iki bölümden sonra sıçtılar ya. Son savaş mantık hatasından geçilmiyor. Daemon reis'in yanına yakışmıyor hiç biri. House of dragon'u okumamıştım ama şişkonun çılgın queenlerle ilgili bir fantazisi var heralde aynı şeyleri yazıp duruyor. Caraxes'a sormuşlar boynun neden uzun diye, ''Daemon'ın egosu üstüme anca sığıyor'' demiş. Ben kaçıyorum 2028'de görüşürüz.
df Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2026 dizi izlemeye değer mi genel olarak. got u taze bitirdim geçen ay. orada kitap sonrası senaryo çok oldu bittiye getirilmiş ve karakter motivasyonları baya saçmalamış ama onun dışında beğenmiştim.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2026 bunda da öyle kitap dışına çıktıkları için saçmalıyorlar ama bence yine de izlenir 1
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2026 Ya siz hala bu dizileri zaman geçirmek harici amaçla mı izliyorsunuz? Mantık hatası falan boşverin izleyin geçin ya seyirlik eğlence sonuçta. Setler, aksesuarlar falan güzel dizide
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2026 Rogue prince aura farm 4. Sezon peak
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2026 westeros'un en kötü kadını... Spoiler alicent demişler. dizi adaptasyonu sonrasında. cersei ile yarışıyor ama cersei en azından kendi çocuklarını seviyordu denmiş. Alıntı Ormund is a far better mother than Alicent. sdsf 2
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 (düzenlendi) actim son 2 sezona bakiyorum GOT az dany izlemek icin, allah kahretsin cok kotu ya. iron fleet bole dunyanin bir kosesinden digerine isinlaniyor nerede lazim oluyorsa plot icin filan, diyalog les tam fan service dicem oda diil. Ağustos 14, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar