Gungor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Gündem kısmını ben niye göremiyorum, cerahatimi oraya da bırakmak isterim. Açılması için gereğinin yapılmasını arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 bakıyorum cevap verilmemiş, yok ban yok sam’in gözyaşları, yok bilmem ne olunca tuzlukla koşuyorsunuz ey yöneticiler. kendi başlığımın tuncası oldum :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 belli post sayisinin alti orayi goremiyor, ilk acildigindan beri bolum isleyis bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 nickname den ötürü göremiyorsun. gundemgor alsaydın nickini hepsi açılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 yiğit-özgür-abov-ne-biçim-espri-kaçın.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 2 saat önce, Laurelin dedi ki: belli post sayisinin alti orayi goremiyor, ilk acildigindan beri bolum isleyis bu sekilde bilgi için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 2 saat önce, Laurelin dedi ki: belli post sayisinin alti orayi goremiyor, ilk acildigindan beri bolum isleyis bu sekilde bu d0ru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 gezi sirasinda oyle ayarlanmisti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 4 saat önce, vivavale dedi ki: nickname den ötürü göremiyorsun. gundemgor alsaydın nickini hepsi açılıyordu Belki istediğin cevap bu değildi ama hak ettiğin cevap buydu güngör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 ahah aben beğendim gündemhd1080pgör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 On 15.08.2021 at 18:01, Laurelin dedi ki: belli post sayisinin alti orayi goremiyor, ilk acildigindan beri bolum isleyis bu sekilde o halde musaadenizle post kasiyorum. gundem bolumunde 2012 oncesi turkiyesini oven birileri varmis, girip sovmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 bu gidişle yörünge pirinci olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Mesajlarının silinmesi için şikayet ettim, emeklerin boşa gidecek ve hala gündeme mesaj atamıyor olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 yörüngeye kalkış için geri sayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 durun cocuk bisi deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Hmm garbage a gelmiş konu, yani buraya attığı mesajlar otomatik olarak sayılmıyor artık. HOHAOHOAHOAHOAHOAOHOAHOAHOAOHAOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Bir hafta da hava alır biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar