kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rika Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 kim büyük transfer. bu transfer sayesinde fb gerektiğinde maçı 1-0'a da bağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Pereira da feneri kontra atak oynatıyor artık feneri böyle görücez sanırım. Anadolunun basaksehiri. Mesut çöp yine. Ben olsam zorlamam artık 90da gol gerekiyorsa duran top kullanması için oyuna alınacak adam kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 ilk haftadan var'ı kapattılar fener maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 2.i penaltı değilde ads nin ilki net penaltıydı. daha net nasıl olur bilemedim. fb çok kötü. dronelarla yanlış sahayı izlemiş pereira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Ben penaltılık bir müdahale hatırlamıyorum akintola bir defa dokunma ile yere bıraktı kendini novak ile o mu? Ya da temassız artistlik bir uçuş yaptı sarı kart alması gereken bunlar mı ağlattı Appleı daha ilk maçtan zdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Akintola kendini yere atmış sarı kart alması lazımmış orda, ama castronun pozisyon penaltı özetten gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 ben de özetten tekrar izledim aynen penaltı çıkabilirdi ona doğru, biraz ortada ama pozisyon hakem verse nasıl penaltı bu denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Bakambu geliyor galiba, 10 gol atsa yeter gözümüz yüksekte değil Samatta dan sonra sfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Rahat atar. Sisteme tam uyacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Ozan tufan watford a 1m euro ya kiralanmış. Kümede kalırsa da 7.5m euro zorunlu satın alma devreye girecekmiş. Güzel anlaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Fenerli bebe ne gol atti oyle ya. Boyle bi topcu mu bu yoksa yaradana siginip mi vurdu topa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Her sene 1 maç cıkıyor fb'de böyle topcu sonra kayboluyorlar. Bknz: ferdi ama antrenorun tutumu umut verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 bebe dediğiniz adam 20 yaşında. eşşek kadar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Ya bizde adettendir 28 yaşında Semih Şentürk'e bile "Genç Semih" dediğimiz için bize 25 altı herkes bebe :) Arda'yada Fetüs falan diyebiliriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Sabri futbolu bırakmadan önceki son 2 sene falan Genç Sabri lakabından kurtulabildi galiba anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 90+ da serbest vuruş oldu arda güler ile sosa geçti topun başına sosaya uyuz oldum bırak çocuk vursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 aga uyuz olunacak bir şey yok, maç 3 0 olsa belki bırakır da takımın frikikçisi belli o topa sosa vurur duygusal olunacak an değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 katılmıyorum. avrupa liginden daha değerli o çocuğu kazanmak bence. belki cocuk asacaktı çatala 90+4 de sdg cok kötü vurdu sosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 sosa kötü vursa bir şey olmaz, çocuk kötü vursa çökerdi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Beyler “bebe” ankara yoresinde kullanilan bir terimdir. Herif, adam vs yerine kullanilir. 40 yasindaki arkadasina da “la bebe beni sinir etme” dersin. Hemen tribe girmissiniz herife bebe dedik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 yazık oldu fenerin golüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Falcao Samatta'dan daha iyi.... En azından suratını görmüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 FB kadar sansin olacak hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar