Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Adamı yollamaya niyetlilerdi gitmemek için kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 kimse almayacağı için kafası rahattır diye düşünmüştüm ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 lan olaya bak sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 ft tokatsız bırakmaz bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Marcao neye sinirlendi acaba bu kadar, baya sert daldı kereme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 te nerden koşup girdi, ne demiş olabilir lan adam, çıkar bakalım kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Ben hayatimda boyle bisi gormedim. Melo filan soyunma odasinda daliyordu en azindan. Yarin gonderilsin bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 (düzenlendi) Az buz da dalmadı, öyle dayanamadım patlattım değil kafa attı yumruk attı, daha da tutup çekmeseler vurmaya devam edecekti. Çok acayip hakikaten. Yüksek fiyata satma hayalleri vardı bu adamı, kimse almaz artık. Terim muhtemelen ipini çeker. Kepazelik resmen. Böyle çıldırması için aklıma bir tek ırkçı küfür falan yemesi geliyor. Ağustos 16, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 (düzenlendi) hayatımda böyle bir olay görmedim çok acayip. Marcao'nun kırmızısına itiraz edilmesi de çok komik. Gs'ın direkt kadro dışı bırakması lazım. Kerem'e üzüldüm, gencecik çocuk ya. yani öyle ırkçılıkla ilgili bir şey yoksa gerçekten çok acayio Ağustos 16, 2021 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 aynen benim de aklıma o geldi ama öyle değilse direk yol vermelik hareket ya. eğer ırkçılıksa ikisine birden yol verilmeli de değildir abi kerem ne ırkçılık yapacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Ft nin necatiye sktr çekmesi de efsaneydi ya ahahha. Kaçıranlar izlesin muhakkak. Small club harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 (düzenlendi) 10 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: hayatımda böyle bir olay görmedim çok acayip. Marcao'nun kırmızısına itiraz edilmesi de çok komik. Gs'ın direkt kadro dışı bırakması lazım. Kerem'e üzüldüm, gencecik çocuk ya. yani öyle ırkçılıkla ilgili bir şey yoksa gerçekten çok acayio Abi hocası neyse oyuncusu o. Melo kimin zamanında daldı rieraya. Kim kebapci salonu basmaya gidip dayak yedi. Meloya yalandan 2 gün ceza verdi sonra affetti hemen adf. Marcaoya da 1 hafta verir sonra herkes unutur olayi Ağustos 16, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 (düzenlendi) Yalnız takımda Terim'le en uzun süre çalışmış oyunculardan biri centilmenliği ile ünlü Muslera. Ağustos 16, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Marcao sorunlu canim. Melo da kirikti. Bunlar Terim'den bagimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 lan olm ciddi ciddi cevap veriyorsunuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 birşey demiyorum ft böyle biri. Yanı böyle dayak olaylarının daha kolay bu takımda gözükmesi normal. Hocası böyle. Yahu adam kabadayı gibi kebapci bastı. Böyle rezillik var mı ? Onu çekmeyin bunu çekin diyen rezil bir adam iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Oysa GS'ye gelmeden önce şeker gibi adamdı Melo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Yönetim göndermezse en fazla 3.mac marcao kadroda kenarda tutun bunu. Hocanızı tanimiyosunuz ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Daha önce halil dervisoglunu da hazırlık maçında tokatlamıştı marcao. Bi laorxu tokatlamamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Yalnız marcao çıkınca liyundamanin iyi oynaması ahgdaggs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Adam kadrodan kesilecekti, hatta belki yollanacaktı. Marcao sayesinde yer buldu tekrar şimdi, o gazla oynadı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Marcao’ya terim ceza filan vermez. Olur böyle şeyler der geçer muhtemelen. tff ne kadar verirse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 ilginç şeyler olmuş ya ama taaa uzaktan neye dellendin be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 levent tüzemen çok fena adammış yaw ben utandım valla izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Hangisi hatalıydı bu kararların peki? Hiçbiri ikisi de net penaltıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar