vivavale Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Gs için tehlike çanları.. düşenler de türk takımları. Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Lazoliler de seviniyor küme düşmemeye uğraşan takımı yendikleri için. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 buğlandık zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Haftaya da alanya tıklar welcome to düşme potası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Abi şu istanbul takımlarının bu hallere düşmesine hem seviniyorum hem de bizim göztepe gibi takımlar için tehlikeli oluyor çünkü adamlar senin rakibin haline geliyor. alt ve orta sıralar tamamen karışıyor. Rakip haline geldikleri için bizans oyunlarına iyice asılıyorlar. sonuçta adamların lobileri kuvvetli . TFF, yayıncı kuruluş ve hakemler direk etkileniyor. Düşünsene abi GS nin küme düştüğünü! süper lig in değeri de düşecek. yayın gelirleri düşecek vs.. bence önümüzdeki haftalar da GS her türlü seriye bağlar / bağlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 şu Uğurcana çok fena uyuzum ya, bir TSdeki haline bak bir milli takımdaki yediği gollere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 ft nin gelecek planlaması içn aldırdığı gençler ile ft nin bunlardan bir bok olmaz diye gönderdiği planlama dışındaki gençlerin gol + asist ve kurtarış vs istatistiğine sakın bakmayın. Üzülürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 1.ligi trt yayınlıyormuş seneye maçlar bedava gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 (düzenlendi) GS yi tuzlamışlar yine hazirlik maçında. Tuzlaspor 6 - 2 Gs Ocak 28, 2022 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 gedson bjk ile anlaşmış diyorlar.bu olay ciddi ciddi kelle alır yalnız. burak elmas ülkeyi terketmek zorunda kalır hele bir de alanyaspor bi fark atsın bize floryanın üstünden geçer taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 bugün floryada taraftar mitingi varmış. ulan ne hale düşürdüler altı ayda koca kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 yazarkasa mı atacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 FT’siz ilk transfer donemimiz baya iyi geciyor takimin bu kadar iyi yerlere gelecegini gorebilecek kadar azcik IQ’m olsaydi ben de ft gonderilsin diye oy kullanirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 GS, Taylan ve Berkanın yabancısı pulgarı getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 siz siz olun gene de tarihi bilin, bunlar su yuzune cikacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 (düzenlendi) diagne'nin milleti devire devire gol attırdığı maçtı diye hatırlıyorum, birde klasik geri pastan hata yaptığımız ve penaltı verdiğimiz bir maçtı galiba. 15 hafta hiç görev verilmeyen bir hakem neden bu kadar kritik bir maçta görevlendiriliyor ki garip. yeni transferler oynayacak mı acaba ben onu merak ediyorum. orta saha oynamayabilir ama gomis ve kaleci oynar gibi geliyor bana. kaybedersek bildiğin küme hattına gireriz bizim taraftar kaldıramaz bunu Şubat 4, 2022 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 kritik maç mı sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Her maç kritik artık ahdgsg Su headerdaki poncik aslan simgesini de kaldırın ayıptır yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 ya bu babel niye oynuyor teknik direktorun prensi :(( ft gitse de kurtulsak su adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Alanya delik tesik etmiş bizi, pena basgan olmasa 3-1 olurmuş. Keşke alabilsek ama opsiyonu yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 berkan ve taylan bu ikili mustafa sarp-barış ikilisinden sonra gördüğüm en kötü ikili.özellikle taylan inanılmaz kötü 4-5 maç iyi oynadı göklere çıkardık adamı max oymuş demek ki. fernando gittiğinden beri takım orta saha diye kıvranıyor 3 yıldır şu takıma bir orta saha bulamadılar. işin kötüsü altımızda ki tüm takımlar bizden iyi oynuyor alanyaspor karşısında bildiğin küçük takım gibi oynamışız 3 büyüklerin kendisini toparlaması lazım anadolu kulüpleri baya baya hepsinden iyi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 pulgarin ayagina 2 top geldi benim gordugum birini kaptirdi birini adamlara atti, ben futbolcuyu vesikalik fotosundan bile anlarim tutmayacagini soyleyebilirim. sirf soyledim demek icin yaziyorum, yoksa imparatoru gonderen bi takima futbolla ilgili yorum yazmak sacmalik olur. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Larakem de uğramıyor buralara gs kümeye gidince bu da kayboldu. şaşırdık mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar