MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Cica 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 takım avrupa maçında 2-0 önde, kalkıyosun tribünden rakipe su atıyosun. geri zekalılığın da bi sınırı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 tarafsız hakem ile kaybetmiyoruz işte çok net artık, sıfırtaşlar izliyodur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 ez-dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 mustafa cengiz vefat etmiş. ft adamı içerdeki düşman olarak ilan edip süreci hızlandırdı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 ah imparator sen de referandumda evet vidyosu cekseydin de takiminin basinda olsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 ne saçma bir sezon oluyor avrupa da oynadığımız oyunu ligde oynayamıyoruz bir türlü 2 kulvarda oynamak 3 takımıda bitirdi resmen.trabzonspor elenmese bu durumda olur muydu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Avcı CL ye gidiyor olsa yedekle çıkar, yük olarak görüyor resmen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Terim'in her maç sonrası komple rotasyon saçmalığına gitti puanlar. 3 oyuncu dinlendirmek yetmiyo, adam öndeki 6 adamı bi arada dinlendirmeye karar veriyo. Morutan nerede bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 (düzenlendi) kerem'i dinlendirmesini anlıyorum milli maç,fener maçı üstüne avrupa maçı derken üst üste çok fazla maça çıktı ama cicaldau ve feghuli yi kesmesi çok saçma oldu.ikisinden biri kesin sahada olmalıydı.hatasını anlayıp 2. devre oyuna aldı bunları zaten haftaya kendi sahamızda altay ile oynayacağız sonra ki hafta avrupa maçı var dinlendireceksen o hafta dinlendirseydin oyuncuları.bir de oğulcan vardı ya bu adam için baya tantana çıkardılar kadroya bile almıyor. babel ısrarına ise bir şey demiyorum. umarım yönetim terim'i dinlemez ve sözleşmesini uzatmadan yollar.hatta devre arasında parası neyse verelim gitsin mümkünse trabzonspor şampiyon olsun diye 3 büyük takımda elinden geleni yapıyor resmen. Kasım 29, 2021 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 14 saat önce, FuCKiR dedi ki: mustafa cengiz vefat etmiş. basimiz sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Fatih Terimdir Senol Güneştir artık futbolu bıraksın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 (düzenlendi) bitirsene lan Allahsız Cücü maçı artık Aralık 4, 2021 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Cucu YouTube kanali acacagina mac yonetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 bu kadar net doğrandığımızı hatırlamıyorum ya hadi fb maçında pozisyonlar biraz tartışmalıydı kötü hakem kurbanı olduk,malatya maçında da rezildik diyelim ama bu maçta hem attığımız golde hem de penaltıda bildiğin art niyet vardı ya. penaltı pozisyonunun aynısı ilk yarı oldu vermedi, bizim attığımız golde neredeyse 3 dk var kontrolü yaptı çok net pozisyon olmasa eminim onu da iptal edecekti.hakemler hakkında çok konuşmayı sevmiyorum da bu maçta bildiğin doğrandık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 (düzenlendi) Fena değiliz yine bir tane atıp yaticaz sanırım. Lazio da çok kasmıyor gibi sanki. Boey yokluğunda Roselle futbol oynamayı öğrenecek Aralık 9, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Li- DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 ali koc yabanci hakem projesini rafa kaldirmis diye duyum aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Belli de olmaz yine, unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Bütün takımların Avrupa maçlarının hepsini izledim nerdeyse. Açık ara en en kötü bjk. Hele İlk Ajax maçıydı galiba Kenanın verilmeyen golü olan maç. Hayatımda böyle rezil olunan maç hatırlamıyorum. Fener de gayet iyiydi aslında ama Fenerde ruh eksik. Gs çok maçta zevksiz oynamasına rağmen ruhla oynadı. Bu kadro ve bu oyun West Ham tarzı bi canavar çıkmadıkça iş yapar bu turnuvada. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 (düzenlendi) ya olamaz boyle bisey FT telefonuna kufur yazmis instagram mesajlarinda, stad kamerasindan bulup +2 mac daha ceza vermisler hemen aha penaltimiz yendi gene ayakustu Aralık 13, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 bence de abi valla şu rezil maçtan sonra başkan fatih terimin yerinde olsam burak elması dakika tutmam yollardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 FT adanada futbol dersi veriyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 valla bu sene birbirimizi zaaa lamaktan helak olduk resmen önüne gelen yeniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 3 büyükler zaaaalama başlığı mı açsak ortak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar