Shadow Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Hatayın yeni kalecisi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 batsuayinin de getirenin de oynatanın da, ulan nasıl bir bela bu herif. bu kadar kabzımalını görmedim ya nartallo izledi bu gözler bunun kadar beceriksiz değildi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Valerien ismael ile anlaşmışız sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Şimdi de İbrahim üzülmez sene sonuna kadar takımın başına geçsin, sonra SG başa gelip onun yardımcısı olsun vs diye konuşuyorlar. Böyle plansizlik böyle saçmalık gerçekten olmaz. Resmen Toto oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 benim bildiğim hep ŞG planı var zaten, sene sonuna kadar bir şekilde idare etmek amaç. ŞG de herhalde federasyon ve tazminatı ile alakalı bir hede var imza atmadığına göre. Geçenlerde demiştim devre arası hep bu adamla çalışmış konsiyoner falan işe başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 19 saat önce, Darksun dedi ki: ŞG de herhalde federasyon ve tazminatı ile alakalı bir hede var imza atmadığına göre tazminat alirsa cocuk esirgeme kurumuna bagislar mi acaba? var mi boyle babayigitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 valerien garanti gelmiş, şenor gelmesin de kim gelirse gelsin güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 bi ismail de bjkya lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 sezon bitmişti zaten, bol bol kredisi var. umarım bu krediyi iyi kullanır ve önümüzdeki sezona sağlam başlar öyle devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Ben bu konuda farklı düşünüyorum ya... Gelen hoca zaten mental olarak düşük seviyedeki bir takıma geliyor. Üstüne kredisini hiçbir anlamı olmayan sezonda harcamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 gelen adamın 1 sene durduğu takım yok resmen , öbür portekizli herifide proje diye getirmeye çalışıp sıçan adamı bu adam tutmazsa kovmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 ben anlamadim, senor gelmiyo muydu kesin? ismail nerden cikti? ceyrek sezonluk bi hocaya benzemiyo Besiktas adina sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 valla bence gayet benziyor Çok aramışlar herhalde. Valerien İsmael'in Teknik Direktör kariyeri: Nürnberg: 4 ay Wolfsburg: 3 ay Apollon: 1 ay Lask Linz: 11 ay Barnsley: 7 ay West Bromwich: 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Haftasonu tatilini hamsi tava ile kapatacak olmamız harika. 2-3 aylık yoğun iş döneminden sonra bugün keyifli bir maç ile hamsileri tokatlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 4-0 yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 burak yilmaz olaydi penaltiyi almisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 min. 5dk kıvranırdı yerde bubu ve tabii ki alırdı ama bats salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 10 kışlık bölüm hariç maçın her anı ezdik. Hakem kırmızı ve penaltıyı çıkarsa ilk yarıda muhtemelen 3 4 atardik. Siyaset ya tsden elini ceksede tüm rakipler 10 kişi kalmasa artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Beşiktaş daha iyi 3 lu oynar demiştim pereira varken ama olanı değiştirip bozamadilar. Çok geç kaldık. Önder olsaydı net 3 yerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 henüz çok erken fakat değişen bişi yok takımda. oyuncular aynı; basit hatalar, takibinde gelen basit gol ve ya gole yakın pozisyonlar. beceriksiz forvet ve kaçırılan fırsatlar haliyle gol atamama devam. gelen TD iyi niyetli birine benziyor umarım sürekliliği olur fakat birkaç sıkıntılı oyuncu var acilen gönderilmeliler. @Aceace deneyeceği tüm varyasyonları, oyuncuları vs. bu sezonda deneyip eleyebilir anlamında kredisi var. kafası çalışıyorsa bu sezonu hazırlık olarak değerlendirip, önümüzdeki sezona yatırım yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 (düzenlendi) İşte normal bir ülkede böyle olurdu... Bu sezonu hazırlık, çöpleri takımdan temizleme vs. diye değerlendirmek istiyosun. Ama taraftar direk ''Valeryen ne oynatıyor yeaa...'' demeye başlıyor. Bir sonraki sezonda da zaten düşün olan kredinden dolayı her beraberlikte ''Geçen sene de bi bok oynamadık''çılar ortaya çıkıyor. Bizim takım teknik direktörleri mütemadiyen sezon ortası kovduğu için alışkınız. Velev ki... Torrent devam etti. Önümüzdeki sezonun ortasında, liderden 2 puan geriye düşsün. Anında kovalanır. Nisan 4, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 konuşmak için erken tabii de bence güzel bir Beşiktaş vardı. Ligin en sağlam ekibine karşı çok da güzel oynadı. İstatistiklerde öndeydi adam gibi forvet olsa Beşiktaş kesin kazanırdı. Batçuayiye ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. Ben böylesine yeteneksiz böylesine boş bir adam hayatımda hiç görmedim. Ya 2 vs 2 geliyoruz 15.dk falan sanırım. Ghezzal 2 rakibin arkasına müthiş top atıyor bat dallaması topu kontrol edemiyor pozisyon ölüyor. Sağdan bindiriyor kalecinin üstüne vuruyor aynı topu ghezzal rosier'e atıyor, gol oluyor. daha da forma vermezler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Kontratsal olarak oynatma zorunluluğu falan olmalı bu beceriksize katlanmaları için. 36 yaşındayım, bu gözler Nartalloyu bile izledi, bu kadar beceriksiz, futbol zekası ve futbol şansı yoksunu bir forvetimiz hiç olmamıştı. Bir de bu herif takımın en çok kazananı durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Oynayacak başka santrfor mu var? Yerine Kenan girdi gol mü attı? İleride tek bir topu bile tutamadı, atılan paslara koşamadı ya da yetişemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git