FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Enkudu martta falan anca döner. Bence kesin şuanda bir 2. santrafor alınmalı. Pres vs eksik olabilir ama 2-3 lü forvette topu kaleye sokacak adam eksik şu anda. Yoksa rize ve malatya deplasmanlarına bakınca ceza sahasına girme veya gol pozisyonu etkinliğimizin arttığı bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Eski yöneticiyi yeşilköy'de cundalı balıkçısında vurmuşlar. 7 el ateş etmişler. Mafyatik bir tipti, fiko zamanından. Fiko da oradaymış ama erken çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 bacağından vurmuşlar sanırım öyle yazıyordu ama işi abartınca adam gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 forza da fiko vurdurdu diye yazanlar varmış kardeşim okuyor orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Çakıcı'nın yegeniymis adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 TR de hangi mafyatik tipe denk gelsen ya Cakici nin yeğeni ya sedat pekerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 On 27.01.2022 at 18:40, Llama dedi ki: forza da fiko vurdurdu diye yazanlar varmış kardeşim okuyor orayı Hala duruyo mu orası ya Q7 düşmanıyım diye banlamışlardı beni dgfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 ahaha duruyor tabi. ben üye değilim oraya da gs formundan banlamışalrdı beni de ft düşmanıyım diye. öylesine girip laf atıyordum oralarda. daha zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 On 27.01.2022 at 10:34, Darksun dedi ki: bacağından vurmuşlar sanırım öyle yazıyordu ama işi abartınca adam gitmiş. bel altına sıkmışlar hep ama 7 el isabet etmiş. ambulansta geç gelince kan kaybından gitmiş. Çakıcı'nın avukatlığını da yapmış, bayağı sağlam mafya avukatıydı bu zaten iç hesaplamadan gitmiştir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Gedson Fernandes ile anlaşma sağlanmış 6 milyon euro bonservis 5 yılda ödenecek 4+1 yıl. 2. Yarı Rizespor a kiralanacak, sezon sonu takıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 abi küme düşme takımına kiralayacaksak gs ye kiralasaydık ebedi dostumuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 6 milyon euro mu ne saçma para ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 ben aslında benfica da neden bir türlü şans bulamıyor onu anlamadım. ben geçen yıl baya beğenmiştim kötü oynamamıştı ama benfica da ilk 18 e bile girememesi düşündürüyor. jorge jesus varken 3-4-3 oynuyorlarmış hadi o zaman ki 2'li kaliteli diye şans bulamıyordu ama son maçlarda 3 lü orta sahaya geçmişler adam yine şans bulamıyor.yedek kadroya bile giremiyor ilginç şekilde. yine de bjk alması üstüne rizespor a kiralaması yüzyılın çalımı bence sırf bu zevki bjk taraftarına yaşatmak için bile o para verilir.o bölgeye ihtiyaçta vardı bence iyi transfer oldu bjk açısından bu sene bitti zaten, gs gibi küme ihtimali de yok iyi transfer her şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 bence mantıklı bir bonservis. 23 yaşında. Taksit taksit ödenecek. Tutarsa 1-2 sene sonra 2-3 katına satarsın. Yoksa yine gelecek, 2 sene kendini gösterecek, sonra sözleşme imzalamayıp, serbest kalacak. oyuncu maaşı 1.1 € Rize'ye kiralanmasının sebebi de; Beşiktaş, Gedson, 2. yarı oynamalı şartı ile almış. Avrupa'da transfer kapandı, portekiz'de de limitini doldurmuşlar. o yüzden Benfica Rize'ye kiralıyor. Çok acayip bir transfer hikayesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Ljajic de mantıklı transfer diyorduk kiralıkken harika oynamıştı, 7 milyon gömdük bak nerede şimdi. Ben artık 5+ milyon euroluk transferleri şu ortamda normal bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 baya güzel deal bence ya. taksit taksit olması baya makul hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 ljajic e bonservis ücretinden çok adama verilen yıllık çok absürttü bence. muhtemelen 150-200 bine top oynayan adama çok saçma bir şekilde şak diye 3m verdi bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Ljajic Torino'dan geldi ya ona da tutarsa yükseğe satarız dendi de maaşı da yüksek. Lens de böyle patladı Gedson'ı zaten kaça getirteceksin yine 4m bonservis gidecekti. Taksit olması ve maaşın düşük olması iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 (düzenlendi) ljajic ve lense göre baya müthiş bir transfer maliyet olarak tottenham 1 yıl kiralama bedeli 4,5 vermiş 2020de top kek Jan 15, 2020 Benfica Spurs €15.00m Loan fee: €4.50m Şubat 2, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Lacazatte konuşuluyor. Ghezzal'in en çok assist yaptığı adam. Gedson - Ghezzal - Lacazatte şiir gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Aubameyang gitti Lacazatte yi de mi gönderiyor Arsenal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 gördüm de fazla saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 gazete gelmez ya uçmayın o kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 2 saat önce, Silphatos dedi ki: ljajic ve lense göre baya müthiş bir transfer maliyet olarak tottenham 1 yıl kiralama bedeli 4,5 vermiş 2020de top kek Jan 15, 2020 Benfica Spurs €15.00m Loan fee: €4.50m maliyete niye bu kadar takiliyosunuz yok mu zeki ahlakli bir isadaminiz, baska takim alsin sizden 1mlik adami 10mye alsin, fairplay ccc. hatta oyuncuyu bedava oynatip maasini yandas sirketlerden verdirin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 gassaray sevdalısı mısın sardalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git