Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 (düzenlendi) Takımın yarısından çoğunu, özellikle iskelet kadroyu iyi tanıyor Emre. Sihirli değnek olmaz ama Aykut'un oyunundan farklı olacaktır kesin. + Milli maç arası iyi gelir. Ekim 5, 2021 Gangren tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 o takımdan hiç bişey olmaz. aykutu sabote ettiler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Devre arasına kadar toplayabildiği her puanı alır. Ara transferde bol transfer / takas yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 bu adamın röpörtajları harika ya yanlız bu hafta hakemle yapmış adam açık açık şike vs var diyor gündem bile olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 abi gs nin başkanı futbolcuları konuştu da bir şey olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 On 04.10.2021 at 23:20, Archangel_ dedi ki: arkadaşın fanatikliği genelde futbol bilgisinin önüne geçiyor (btw futbol bilgisinin de gayet iyi olduğunu düşünüyorum). gs fb lilerde alışkın olduğum bir durum ama renktaşım yapınca yakışmıyor gerçekten. tr de futbol maalesef her zaman sahada kazanılmıyor Arch cidden fikrim bu nşa da ezer geçeriz. Fanatiklik değil. Efsane geri döndü zamanındaki ezici fener, 2000 uefa champ gs si neyse takım o hatta daha modern. Hatta şunu söylüyorum 3-4-3 ilk defa oynayalım fenerden daha iyi oynar bu takım. Ha futbolun güzelliği de sürprz sonuçlar. Fakat benim beklentim nşa da rahat galibiyetler. Hele gs derbi de cagne ve muhammedi yedek bırakıp halille oynasın, babel feguli yedek gençlerle karşımıza çıksın. Tam kadroysak 4-5 atarız en az. Yazıyorum buraya şimdiden derbi zamanı da geri vites yapmıyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 nşa dediğimiz şartlar oluşamıyor işte aga sorun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Daha fazla katılamazdım sözlerine. trt nin hazırladığı 20 inanılmaz hakem hatasının 14 ü beşiktaş aleyhine ise zaten bu konuda nşa ummaktan başka çaremiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 ft gibi hakeme kufurden 8 mac ceza almazsa sergen cok buyuk oyun var demektir cidd3n, bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 sergen küfür etmedi topa vurdu diye attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 ne gözlemci ne temsilci ne hakem raporunda küfür diye bir beyan yok. Oysa ft nin cezasını düşürmek için raporda yazan cibiliyetsizi ciddiyetsize döndürmüşlerdi ashkjfashgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 avanslar yatmis ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Ne diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 (düzenlendi) haydi şuradan, pıtığına koyduğum bir daha izledim de mabadına sok topu diyor gibi Ekim 7, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 3 saat önce, Laorx dedi ki: ft gibi hakeme kufurden 8 mac ceza almazsa sergen cok buyuk oyun var demektir cidd3n, bakicaz. ceza mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 1 maç aldığına göre gavas demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 aaa dudak okumadan vermemişler mi hayret ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 2 saat önce, Liebe dedi ki: haydi şuradan, pıtığına koyduğum bir daha izledim de mabadına sok topu diyor gibi Birbirine çok yakın cümleler anlamışsın gerçekten. Bir daha izlersen "tek tek çok güçsüz oldunuz, renkliler birleşin" şeklinde anlayabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 abi görüntüye artık ceza vermiyorlar sebebi basit futbolcu td kalmaz sahalarda, kolay değil futbolcu olarak nabız 200 e çıkınca yapıştırırsın küfürü, çok rahat kameraya da yakalanırsın. Şuanda en güzeli duyacak raporlayacak. Raporda var mı? yok bitti. Zaten dudak okumadan tek ceza alan canerdi. Sonra yanılmıyorsam emre almasın diye kuralı kaldırdılar. Ha raporlanıp cibiliyetsizi ciddiyetsize döndürürsen orda duracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Bu arada ben demiştim geçende full kadro bjk ile fb-gs derbileri bjk vs anadolu takımları olur diye. görüntü o çünkü. Resmen teyit eder gibi itiraf fb ve gs den geldi. Birlik ateşini yaktılar. Tabi yakmadan önce: varan 1: ali koç de souza açıklamasıyla birlikte zaten bu sezon rakibinin sadece bjk olduğunu ilan etti. varan 2: Sonrasında büyük hamle de gs den hakemleri mercek altına alma olayı ile geldi. varan 3: Ve son olarak da fb-gs birleşme kararı geldi. Gerçekçi adam hayat tesadüf olarak bakmaz. Hele içinde insan faktörü ve kitleler varsa. Aklı olan adam zaten bunların hesapsız kitapsız atılmadığını bilir. Medyaya 1, mhk ya 2 ,tff ye 3 sinyali çaktılar. Bjk buna ne kadar dayanacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 sergen eve giderken arabada telefon edip yakin arkadasiyla kufurlu konusmus bu da mobese kamerasina yansimis diye ceza gelmesini bekliyorum ben Arda Turan'a oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 7 saat önce, FuCKiR dedi ki: Bjk buna ne kadar dayanacak bakalım. Nasıl dayanacak abi, hakemler istediğinde şampiyon taiyn edebiliyorlar, bülent yıldırım örneğinde gördük adam 35dk içinde çekmişti fişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 tüm galaktik evren yine beşiktaş'a karşı birleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 fenersaray ittifakından belli abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 ankaragücü'nü falan da alsınlar böyle hala güçsüzler dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git