FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Çok sakat var ajax bizi gs ye çevirmez inş. O kadar kötü durum şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 12 saat önce, Silphatos dedi ki: @sardalya https://forum.paticik.com/notifications/?do=follow&follow_app=forums&follow_area=topic&follow_id=8994769 tesekkur ederim geyigine demistim ama ise yaradi https://twitter.com/Kontrasports/status/1441830618921422849?s=20 Shots fired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Ajax macinda stoperlerimiz nskala ve serdarmis sdf Gok tengri sen bize merhamet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 en az 4 handikap yapar ajax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 göreceğiz bakalım şampiyonlar ligi fair-playını. Yüklenirlerse ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 buyuk ihtimal onlar da rotasyon yapar, boyle yakalamissin rakibi sen de dinlenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 8 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: göreceğiz bakalım şampiyonlar ligi fair-playını. Yüklenirlerse ayıp dsfds neden ayıp olsun abi adam şampiyonlar ligi gol istatistiğini arttırmak ister en kötü. ben öyle über bir fark olacağını da düşünmüyorum zaten. hatta rakibi hafife alırlarsa çok sürpriz bir sonuç da çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 bayern gibi değiller bunlar ya, rotasyon yaparlar cidden. en kötü bi telefon falan açsınlar durumu insanca izah etsinler diyalog her problemin çözümündeki en temel araçtır kjsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 yok ya geyik yapıyorum adamlar 4 maçta 25 gol attı ben korkuyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 2 saat önce, bLackcha0s dedi ki: göreceğiz bakalım şampiyonlar ligi fair-playını. Yüklenirlerse ayıp "ajaxın hocası kendi maçı bitmeden yok salı günü beşiktaşı şöyle yapacağız yok böyle yapacağız konuşuyor. Göreceğiz bakalım salı günü ne olacağını." diyecek bir babayiğit yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 inş. 8 olmaz ya sezon gider toparlanamayız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 3 saat önce, Natanyal dedi ki: bayern gibi değiller bunlar ya, rotasyon yaparlar cidden. en kötü bi telefon falan açsınlar durumu insanca izah etsinler diyalog her problemin çözümündeki en temel araçtır kjsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Biz PSV'ye yolunmuş kaza dönmüş kadroyla çıktığımızda (Sekidika, Ömer Bayram, Aytaç falan oynadı maçta, santrafor Babel'di) hissettiklerimize empati olur biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 sergen oyuna girerse belki 1 gol atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 sergen oynasa keşka valla ya, chelseaye 2 çaktığı dönemden daha fit herif huaehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ilk 10 dk çok iyi bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ikinci yarida bi tane yesek tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Fazla kapandi bjk. 2. Yari boyle bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 8-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 iki dk top tutamadik ya ayagimizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Uzun dönem askerden gelmiş gibi herifler lan valla Beşiktaş iyi bile dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 gitti guzelim gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Cidden su cikan takimla şl de anca 1 gol atardik onu da yedi resmen temiz pozisyonda hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 FuCKiR bizim bu şansı kırmamız lazım diğer maçta ben maç başlığı açıcam ona göre : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 valla maçtan önce 2-0 bitsin deseler kabul ederdim şahsen. Bu kadar eksikle az hasarla atlattık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git