Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

TR'den VPN ile Cloud Gaming deneyen var mı? Oyuna girdikten sonra VPN kapatınca devam ediyor demişler de garip geldi, var mı tecrübe eden?

Özellikle GeForce Now ile karşılaştırabilecek varsa süper olur.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

fifa 22 xbox için 10 saat trial var ama glitch ile istediğiniz kadar trial oynayabiliyorsunuz (2. account ve gamepass lazım)

ps'de olmuyore

Goering tarafından düzenlendi
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

geç kalma değil ya adblock ile alakalıymış o.

Alıntı

Kodu alamayanlar, tükendi hatası alanlar reklam engelleyicilerini kapatsınlar

Bu ekranda bazen kod tükendi hatası veriyor. Reklam engelleyici kapanınca düzeliyor.

diyor burada  https://www.technopat.net/sosyal/konu/bedava-3-aylik-game-pass-kodu-nasil-alinir.1718666/

telefondan almayı anlatıyor technopatta ama PCden almak daha kolay oluyor.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Dynun dedi ki:

kaç zamandır bi deneyim diyodum, iyi oldu tşk

iyi oyunlar

Crunchy ve microsoft hesaptan ödeme planlarını iptal etmeyi unutmayın, para çekmesinler.

Mesaj tarihi:

windows'da en sorunsuz çalışması gereken uygulama winstore ve xbox gamepass iken, 3 gündür login olamıyorum, şimdi youtube'dan bikaç çözüm bakıp halletmeye çalışıcam, hadi inş.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

microsoft kendi sitesinden 12 aylık live gold satışı kaldırmış.

bunu fırsat bilen satıcılar da 12 aylığı 300'den satmaya başlamışlar.. var mı daha ucuza şuan piyasada

applev0dka tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Xbox gamepass for PC kullanıyorum şubatta bitiyor 3 aylık bedavası, bunu aylık 30tl ile uzatma dışında nasıl yapabilirim?

3 veya 6 aylık uzatmaları varmıdır? sitesinde falan yokta hediye kartı falan oluyormuş bi de?

• Yeni Oluştur...