AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 (düzenlendi) Konsola geldiğinde crossplay yapmadıkları sürece sorun yok. Crossplayi 20 senelik Wow PC communitysine kabul ettiremezsin. Zorlarlar ise tek uğraştıkları şey aman millet niye konsolcuları kickliyor, konsolcuları belli eden Addonların fonksiyonlarını banlamak vs vs. olur. Ama milleti yine durduramazlar üşenmezler m+ ya falan oyun geçmişi olmayan accountları/karakterleri invite etmezler. Crossplay tek oynıyabileceği alan LFR, dungeon finderdaki normal/heroic dungeon falan olur maksimum. Haziran 19, 2025 AmoRPHouS tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 konsola özel açarlar server ya. para gelsin yeter ki.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 geçen icyveins yazıyordu bunu, tek tuş makro hedesini falanda getirdiler aslında konsola hazırlık olabilir diye. 1 tuşla sırayla skilleri yapıyorlar zaten, mantıklı belki wow un bilmemkaçıncı yılı vs geyiğine getirirler.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 Gamepad ile raiddeki healing i nasıl tasarlıcaklar developerlar asıl onu merak ediyorum. Şimdi o 20 kişilik UI da istedigin kişiyi seçme falan, onu geçtim aoe heal falan filan için atıcağın yeri falan seciyorsun yerde. Harbiden tasarlamayı becerirlerse bir yolunu bulup helal olsun derim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2025 Lt'ye bastığında raiddeki anlık en düşük hpli elemanı seçer fkfdk. Rt basarsın tanklardan mobun focuslandigi hangisiyle onu seçer. Lb basarsin kendini seçer falan.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2025 Darksun, 18.06.2025 09:38 tarihinde dedi ki: wc ler düşmeye başladı aslında wow u da bekliyorlar özellikle şu tek tuş makro UI geliştirmelerinden falan sonra konsollara da gelecek beklentisi varmış. 1'le 2'ye dayanamadım fazla eski ama w3 gidicem biraz. yalnız 3'ün grafikler diğer önceki iki oyun gibi f5'le anlık değişmiyor ya. arada bir yeni haline bakıyordum sdf.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2025 razzRaziel, 30.06.2025 15:35 tarihinde dedi ki: 1'le 2'ye dayanamadım fazla eski ama w3 gidicem biraz. yalnız 3'ün grafikler diğer önceki iki oyun gibi f5'le anlık değişmiyor ya. arada bir yeni haline bakıyordum sdf. 1i bir kaç ay evvel bitirdim, orjinal versiyonu göz kanattığı için öyle bir fırsat olmamıştı heh. 2 yi de bayağı oynadım kötü görünmüyor. Reforged u hiç denemedim ama .
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2025 Reforged'u atlaya atlaya hızlıca bitirdim hikayeyi hatırlatsın diye bir yandan da. hikaye de tırtmış, çocukken ne kadar cool geliyordu. yesss master diye geziyoduk. cod ww2'yi indirdim dün 1-2 el attım, bugün sunucular kapalı paso. arıyorum bi bok çıkmıyor sonra şu haberi buldum. bi hack varmış sadece gamepass versiyonunda, sunucudaki diğer oyuncuların bilgisayarını direkt kontrol ediyorlarmış, ama baya bütün pc'nin kontrolü şaka gibi. ekrana notepad açıp mesaj yazanlar falan varmış lol. activision da kapatmış multiplayeri komple lol. https://www.destructoid.com/call-of-duty-ww2-taken-offline-after-players-were-getting-hacked-while-running-the-game/ 1 1
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Arkane Studios founder calls Game Pass "unsustainable model", and one which is "damaging the industry" "At some point reality has to hit." https://x.com/rafcolantonio/status/1941503596870369388?s=61&t=JdgA_3b2LYRV1IxCtu7RTQ
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Gamepass bu şirketlere ne kadar ödüyor acaba oyun basına. Yani sürdürülebilir, sektörü etkiliyordur tabiki ama sonsuz parası olan şirketler her sektörde var. Yeni iş modelleri üretmeleri gerekicek.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Yani epic rüşvetleri için bütün satışlarını isteyerek sabote edip, “gene de değdi” diyen kaç tane şirket vardı. Sadece 1 yıllık anlaşma süresiz bedava vermek kadar kötü etkileyecek birşey değil. satıp kazanacağından emin olan bağımsız şirketler anlaşmıyor zaten gördüğüm. Bg3 için mesela sonradan anlaşmadı larian ama ms belki çıkmadan önce anlaşsaydı daha iyi paraya olabilirdi.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Valla benim yılbaşında bitiyor GP, ondan sonra daha da almam sanırım. çok güzeldi 3 yıllık bağlamıştık beleşe lol
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Sam, 07.07.2025 15:44 tarihinde dedi ki: satıp kazanacağından emin olan bağımsız şirketler anlaşmıyor zaten gördüğüm. Bg3 için mesela sonradan anlaşmadı larian ama ms belki çıkmadan önce anlaşsaydı daha iyi paraya olabilirdi. bg3 istisna yalnız.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Suark, 07.07.2025 15:23 tarihinde dedi ki: ne kadar Lego Star Wars -- $35 million Dying Light 2 -- $50 million Red Dead Redemption II -- $5 million/month Dragon Ball: The Breakers -- $20 million Just Dance -- $5 million Let's Sing Abba - $5 million Return to Monkey Island -- $5 million Wreckfest 2 -- $10 million-$14 million Gotham Knights -- $50 million Assassin's Creed Mirage -- $100 million Suicide Squad -- $250 million Star Wars Jedi: Survivor -- $300 million Mortal Kombat 1 -- $250 million GTA V -- $12 million-$15 million/month
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2025 expedition 33 ve palworld gibi oyunlar day1 gamepass olmarına rağmen iyi satmadılar mı? iyi oyun yaparsan, oyuncu alıyor her türlü. bunun dediği sanırım redfall gibi çöpü gamepass olmasaydı hype ile 60'a daha çok insana satabilirdik, onu kaybettik çünkü 20 dolara aylık sub ile oyuncular deneyimleyebiliyor. sanırım bu olay değil mi? diğer taraftan indie studyolar için epey iyi değil mi gamepass modeli? normalde bazı oyunlar insanların radarlarından kaçabilecekken, gamepass sayesinde inanılmaz kitlelere ulaşabiliyorlar. 1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2025 the ascent geri gelmiş, ilk defa görüyorum gidip de geri gelen, ilginç. herhalde satışlar yavaşlayınca bari ms'ten akar olsun dediler.
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2025 (düzenlendi) knox, 08.07.2025 00:59 tarihinde dedi ki: iyi oyun yaparsan, oyuncu alıyor her türlü. bunda game pass'ın gabenullah hazretleri'nin platformuna kıyasla dandik ötesi olmasının da etkisi var. steam'de olsa böyle bi subs programı, "iyi olunca alınıyor" argümanı geçerli olmayabilirdi. knox, 08.07.2025 00:59 tarihinde dedi ki: diğer taraftan indie studyolar için epey iyi değil mi gamepass modeli? normalde bazı oyunlar insanların radarlarından kaçabilecekken, gamepass sayesinde inanılmaz kitlelere ulaşabiliyorlar. buna katılıyorum ama. game pass kendi reklamını yaparken "xyz oyunları getirdik" dediği için, hele o banner'larda duyurulacak kadar sivrildiyse ordan da sağlam bi visibility boost'u alıyor indie'ler. Temmuz 8, 2025 Cokomantis tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar