Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 düz konsol gamepasste eaplayde yok bu arada zaten, tam xboxlarında fifa-apex sadece 3-5 tane oyunu online oynayan kitleyi biraz daha mutlu etmeyi hedeflemişler gibi, bunlar zaten gold alıyordu online oynamak için ama şimdi içine fifa falan koyalarsa iyice uçar bu core dedikleri paketin satışlar gg bill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 (düzenlendi) içinde FIFA yok brüder - bütün EA oyunları EA PLAY diye ayrı bir şeye tabi SKATE çıkartçak EA, kendi EA pass'i ile almaları lazım - rus 2 sene önce 800tl idi fifa,skate vs. + bunu alacaklar Microsoft bedavaya EA oyunlarını vermiyor - 5 senelik mevzu ayrı ekmek kapısı /// skate beta / alpha'ya giremedim ama baya büyük release olur - reddit falan yıkılıyor (TR hariç 50 kişi vardır maltepe + bjk meydanda kayan - no bebe) Temmuz 17, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Leaving July 31 Dreamscaper (Cloud, Console, and PC) Expeditions: Rome (PC) Marvel's Avengers (Cloud, Console, and PC) The Ascent (Cloud, Console, and PC) Two Point Campus (Cloud, Console, and PC) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmadı bu şimdi korktuğum 3 oyunun da zamanı geldi. çoooook kötü haber. avengers, expeditions ve ascent. exp ve ascent'i bitirememiştim, tam da zamanım bu ara yok pff. gelen gideni aratıyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 https://news.xbox.com/en-us/2023/07/03/xbox-anime-month/ Alıntı Then, starting on July 20, get 75-days of Crunchyroll Premium (Mega Fan Plan**) for free with your Ultimate membership. Stream the latest episodes of ‘JUJUTSU KAISEN’, ‘One Piece’, ‘BLUELOCK’, and more, all ad-free. Unlock the World’s Largest Anime Library with thousands of titles, available to watch anywhere. crunchyroll premium veriyor gamepass ultimate 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 tesekkurler bill gates. crunchyroll katalogu iyi mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Yıllık üyelğimin yenilenmesi gelmişti tam, bununla takılırım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Leaving Death Stranding (PC) Edge of Eternity (Cloud, Console, and PC) Midnight Fight Express (Cloud, Console, and PC) Total War: Warhammer III (PC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 ya bu ms tam dayaklık cidden. hala windows store'da oyunların dandik sürümlerini yayınlıyorlar, utanmadan bir de parayla satıyorlar bu sürümleri. baktım oyunda sadece fsr var, sonra bir aratınca ortaya çıktı ki steam'de dlss varmış. başka oyunlarda da aynı durum mevcutmuş meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 persona 5 gabenshop'ta indirime girmiş de, acaba gamepes'teki save'leri steam versiyonuna yedirebiliyor muyuz? @Sam sen kesin biliyorsundur :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Cokomantis, 17.09.2023 17:39 tarihinde dedi ki: persona 5 gabenshop'ta indirime girmiş de, acaba gamepes'teki save'leri steam versiyonuna yedirebiliyor muyuz? @Sam sen kesin biliyorsundur :3 https://steamcommunity.com/app/1687950/discussions/0/3489752656785651663/?ctp=2 oluyor demişler burda 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Biraz ugrastiriyor gizli dosyalar, renamelenmis saveler falan ama her gp oyununun savei bulmak mumkun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 yok bilmiyorum çünkü oynayamadım tv'ye düzgün atamayınca gp'den. ama yazmışlardır yapılıyorsa, popüler oyun. yukarıdaki linkteki gibi. en son starfield'e baktım mesela adamlar dosyaların olduğu klasöre erişimi yasaklamış lmao. beceremedim access'i sonra uğraşırım bir ara. tam dayaklık bu ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Save games for PC Xbox Games can be found inside the “C:\Users\ YOUR USER \AppData\Local\Packages” folder. From there: 1. Search for a folder with ThunderLotus (örnek oyun) in its name. 2. Go inside, then go to SystemAppData, then to the wgs folder. 3. You should see a folder with a long series of numbers. Go inside. 4. Congrats! You have found the location of your save files! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 starfield klasörü project gold adı altındaymış ben de diyorum neden bulamadım. yalnız içinde 1147 klasör var çoğu boş, oyun silmiyor herhalde eski save'lerden kalan klasörleri. tarihe göre dizip sildim şimdi boş save klasörlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 progamer, 17.09.2023 17:49 tarihinde dedi ki: https://steamcommunity.com/app/1687950/discussions/0/3489752656785651663/?ctp=2 oluyor demişler burda bununla oldurdum. thxullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Lies of P geldi bu gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 payday 3 gelecek 21 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Leaving October 31st: Gunfire Reborn (Cloud, Console, and PC) Kill It With Fire (Cloud, Console, and PC) Persona 5 Royal (Cloud, Console, and PC) Signalis (Cloud, Console, and PC) Solasta Crown of the Magister (Cloud, Console, and PC) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 (düzenlendi) haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa p5r'yi tam 1 yılda kaldırdılar gerçekten de pff. çok keyfim kaçtı şimdi, tv'ye atınca devamlı takılıyor diye oynayamadım. meh çok tatsız. steam'de 1500₺ olmuş lmao. rip me. Ekim 17, 2023 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 rippp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Sam, 17.10.2023 19:59 tarihinde dedi ki: haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa p5r'yi tam 1 yılda kaldırdılar gerçekten de pff. çok keyfim kaçtı şimdi, tv'ye atınca devamlı takılıyor diye oynayamadım. meh çok tatsız. steam'de 1500₺ olmuş lmao. rip me. korsan abi artık aç sega ya 1500 papel hayatta verilmez... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 (düzenlendi) korsanı da yok lol baktım. sasuga denuvo, bitti korsan da lol. win store’da 550, ps4 ve 5’te 420 şu an düşünen varsa. indirimler bitmeden alacağım birisinden sanırım, keşke steam link’e bel bağlamayıp moonlight çalıştırabilen bir aleti daha erken alıp oynasaymışım geçen yıl ilk çıktığında. Ekim 17, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 total war Pharohta kaldı benim aklımda, o da 2300TL civarı çıkış yaptı ve denuvo umarım GPye gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar