Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

geçmişe bakınca ben de az oynadım ama microsoft bahsi büyütüyor. day 1 vereceği oyunlsrın çıtası yükseldi. şu satınalma olursa daha da çok olacaktır. bundan sonra daha çok kullanacağım gibi. öyle 3 sene uğraşmadım. ocağa kadar 6 aylık aldım. o zaman 80 de az olur zaten büyük ihtimalle. şimdi temmuzda ve ocakta zam alacağız.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam, 07.07.2023 01:41 tarihinde dedi ki:

buna göre starfield’a dlss modunu koyabileceğiz herhalde. klasörlere müdahale edebildiğimi görmüştüm ama modlanabildikleri anlamına geldiğini farketmemiştim. sırf mod için oyunları ayrıca başka storelarda alanların dikkatine.

abi en son betesta'nın "amd'yle olan bi anlaşması bişeyi var diye cuck'lıyor nvidia'yı, dlss koymayacaklar mı acaba ...." dedikoduları dönüyordu. digital foundry'nin weekly news vidyolarında bahsediyordu (ama günün sonunda boktan bir betetsa oyunu olacağı için skip'lemiştim lelelele)

Sosyal ağlarda paylaş

konuştuk starfield başlığında o meseleyi. amd'nin adice kontratları konusunu da dlss başlığında yazdım biraz. "pazar payını ben alamıyorsam alanı sabote edeyim" epic games store kafası. DF videosunu izledim de esas konunun uzmanı alex yoktu.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

gold konsolda online oynamaya yarayan nane, her ay 2 tane oyun veriyordu passten farklı olarak, gold devam ettiği sürece oynayabiliyordunuz xboxta toplam verdiği 200 300 falan olmuştur herhalde, bunların bazıları hatta çoğu gamepasste yok ama yine çoğu dandik indie oyunlar. şimdi onları kaldırıp sabit ama arada değişecek olan 25 oyunluk bi katalog yapıp gold adını core'a çevirmişler gözüküyor, high quality demişler bazıları AAA olacak herhalde bunların aslında güzelleştirmişler gold üyeliği. alın bilale özet

Silphatos tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman EA Games; NHL 2024 / FIFA 2024 / MBL 2024 / NFL 2024 target etmişler, halihazırda 2B$ sadece lootbox parası var burada

(NBA yazmadım bilerek, en çok fifa ve nfl sanırım aktif gamer)

ağırlıklı en çok oynanan konsol oyunları bildiğim kadarıyla, fifa oynayan kitle game pass falan uğraşmaz

AKP seçmenine vurmuşlar, ben de Fifa oynuyorum ama vizyonlarını takdir ettim 😍🥰

(hissem var MSFT)

Goering tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...