Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 çok espirisi kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 OHHHH OHHHH paralar microsoft'a gitmedi emegi gecen herkese thanksssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 ultimate'da pc için birşey yok o ms store hediye kodları hariç, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 (düzenlendi) PC yok bende su anda, aile icine dagittim HW ama yeni alınca oyunlar cikmis olur, mart/nisan 2024 xbox series x + Mac mini m2 + LG C2 ile devam // guzel deal oldu Temmuz 7, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Ekside başlığı görünce eyvah dedim kaçırdık, geri sayım bitmiş saat 12 yi geçiyordu yine de denedim ve çat 45 liradan yakaladım neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 noldu şimdi resmi olarak forumdaki "herkes" gamepass sahibi mi? almayan üye kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 ben almadım. 36 ay alsam max 3-5 ayında bir şeyler oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Almadım Aşkım Steam e ihanet edemem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 (düzenlendi) Ben de almadım. Kaç senedir bir kez bile kullanmadım, gerekirse 3-5 ay kullansam 3 yıl içerisinde daha ucuza gelir diye düşündüm. Tabi bu hesap aylık ücret sürekli güncellenip uçuk fiyatlara gelirse patlar . Temmuz 8, 2023 AmoRPHouS tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Aldım oynadigimda pek yok boşa para gibi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 geçmişe bakınca ben de az oynadım ama microsoft bahsi büyütüyor. day 1 vereceği oyunlsrın çıtası yükseldi. şu satınalma olursa daha da çok olacaktır. bundan sonra daha çok kullanacağım gibi. öyle 3 sene uğraşmadım. ocağa kadar 6 aylık aldım. o zaman 80 de az olur zaten büyük ihtimalle. şimdi temmuzda ve ocakta zam alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Ben 2 3 ay denedim de steam ve blizzard client harici hic bir sey aklima gelmiyor. Zaten yilda tas catlasa 1 2 single player oyun oynuyorum. Onu da steamdeb alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Sam, 07.07.2023 01:41 tarihinde dedi ki: buna göre starfield’a dlss modunu koyabileceğiz herhalde. klasörlere müdahale edebildiğimi görmüştüm ama modlanabildikleri anlamına geldiğini farketmemiştim. sırf mod için oyunları ayrıca başka storelarda alanların dikkatine. abi en son betesta'nın "amd'yle olan bi anlaşması bişeyi var diye cuck'lıyor nvidia'yı, dlss koymayacaklar mı acaba ...." dedikoduları dönüyordu. digital foundry'nin weekly news vidyolarında bahsediyordu (ama günün sonunda boktan bir betetsa oyunu olacağı için skip'lemiştim lelelele) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 (düzenlendi) konuştuk starfield başlığında o meseleyi. amd'nin adice kontratları konusunu da dlss başlığında yazdım biraz. "pazar payını ben alamıyorsam alanı sabote edeyim" epic games store kafası. DF videosunu izledim de esas konunun uzmanı alex yoktu. Temmuz 8, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Xbox Games with Gold ending, replaced by Game Pass Core Launches September with catalogue of 25+ titles. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Prudent'e tekrar bir teşekkürü borç bilirim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 ben olayı anlamadım Bilale anlatır mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 bitti olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Dynun, 17.07.2023 21:03 tarihinde dedi ki: ben olayı anlamadım Bilale anlatır mısınız ultimatelari bedavaya aldik Prudent liderliginde, su an olay bitti 3 senelik ultimate (konsol+pc) uyeligi aylik 30-35tl arasina kapatti herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 yok ben de aldım da , bu core olayı nedir onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 valla asıl amacı online multi sanırım, 3 tane tarife var ulti hepsi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 (düzenlendi) gold konsolda online oynamaya yarayan nane, her ay 2 tane oyun veriyordu passten farklı olarak, gold devam ettiği sürece oynayabiliyordunuz xboxta toplam verdiği 200 300 falan olmuştur herhalde, bunların bazıları hatta çoğu gamepasste yok ama yine çoğu dandik indie oyunlar. şimdi onları kaldırıp sabit ama arada değişecek olan 25 oyunluk bi katalog yapıp gold adını core'a çevirmişler gözüküyor, high quality demişler bazıları AAA olacak herhalde bunların aslında güzelleştirmişler gold üyeliği. alın bilale özet Temmuz 17, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 (düzenlendi) o zaman EA Games; NHL 2024 / FIFA 2024 / MBL 2024 / NFL 2024 target etmişler, halihazırda 2B$ sadece lootbox parası var burada (NBA yazmadım bilerek, en çok fifa ve nfl sanırım aktif gamer) ağırlıklı en çok oynanan konsol oyunları bildiğim kadarıyla, fifa oynayan kitle game pass falan uğraşmaz AKP seçmenine vurmuşlar, ben de Fifa oynuyorum ama vizyonlarını takdir ettim (hissem var MSFT) Temmuz 17, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 aa yalnız catalog of high quality 25 games ultimate üyeliğe eklememişler, eskiden gold+pc pass+console pass ti ulti şimdi pc+console+online oynanabilirlik olacak herhalde, dediğin gibi fifa mifa koyacak olabilirler o 25 oyun arasına, geçri ea passten bunlar gamepasslerde de oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 yok FIFA'ya EA PLAY'Den senelik alacaklar + online oynamak için yeni üyelik tipi Apex Legends falan da baya oynanıyor, online girmek için alacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar