Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

TW_ComingSoon_4.18.2023-ef35fa2018e636ab

Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (Cloud, Console, and PC) – April 20

Medieval Dynasty (Xbox One) – April 20

Homestead Arcana (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – April 21

Cassette Beasts (PC) – April 26

BlazBlue: Cross Tag Battle Special Edition (Cloud, Console, and PC) – April 27

The Last Case of Benedict Fox (Console and PC) – April 27

Redfall (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – May 2

Leaving April 30

Bugsnax (Cloud, Console, and PC)

Destroy All Humans! (Cloud, Console, and PC)

Dragon Quest Builders 2 (Cloud, Console, and PC)

Tetris Effect Connected (Console and PC)

Unsouled (Cloud, Console, and PC)

daha önce oynamadıysanız eğer, Tetris Effect deneyin mutlaka gitmeden.

progamer tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Servise eklenecek oyunlar:

FIFA 23 (Konsol ve PC – EA Play) – Erişilebilir Durumda Eastern Exorcist (Konsol ve PC) – Erişilebilir Durumda Ghostlore (Konsol) – Erişilebilir Durumda Planet of Lana (Konsol ve PC) – 23Mayıs (Çıkış Günü itibariyle dahil) Cassette Beasts (Konsol) – 25 Mayıs Massive Chalice (Konsol ve PC) – 25 Mayıs Railway Empire 2 (Bulut, Konsol ve PC) – 25 Mayıs (Çıkış Günü itibariyle dahil) Chicory: A Colorful Tale (Konsol ve PC) –

30 Mayısta Servisten Ayrılacak Oyunlar:

Europa Universalis (PC) –  31 Mayıs Evil Genius 2: World Domination (Bulut, Konsol ve PC) –  31 Mayıs FIFA 21 (Konsol ve PC – EA Play) –  31 Mayıs Floppy Knights (Bulut, Konsol ve PC) –  31 Mayıs Lawn Mowing Simulator (Bulut, Konsol ve PC) –  31 Mayıs

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Temmuzda çok sağlam zam bekleniyormuş gamepass türkiye fiyatlarında.

Store'dan halen 3 aylık live gold kodları 75tl'ye alınabiliyor - şaka gibi ucuz fiyat - , bunları hesaba yükledikten sonra 1 seferlik 45tl verip ultimate'e çevirebiliyorsunuz. Eğer gamepass ultimate aboneliğiniz bitmeden kodları yüklerseniz 3'de 1 oranında çeviriyor ona dikkat. 3 ay live üyelik = 1 ay ultimate

Gamepass ultimate üyeliği dün bitti benim, geçen seneden 36 aylık live gold kodu stoklamıştım, en fazla 12 aylık yükleme limiti getirmiş çakallar. 12 ay live yükleyip ultimate çevirdim 45 tl'ye. Kalan kodları ilerde kullanabiliyor muyum diye email attım cevap bekliyorum.

Edit: Ölücülerden aldığım bilgiye göre en uygun 36 aylık üyelik şu şekildeymiş:

4x3 ay gold uyelik = 300 TL

1 ay gold üyelik = 30 TL

22 ay pc gamepass = 660 TL

1 ay ultimate gamepass = 45 TL

Toplam = 36 ay 1035 TL

Ultimate'e çevirmeden önce diğer üyelikleri alıyorsunuz. En son ultimate çevirince hepsini birleştiriyor

Dark_Soul tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos, 18.06.2023 11:57 tarihinde dedi ki:

ekim 2025'e kadar ulti varmış benim, 45ten aylık ekleye ekleye haziran 2026'ya kadar taşısam mı acaba, ultimate varken en uygun uzatma aylık ultimate di mi

Üstteki mesajımda yazan şekilde 4*3 + 1 aylık live gold kodlarını kendine gift olarak gönderebilirsin. Ultimate üyeliğin bittiği gün, live kodları hesabına ekleyip, 1 aylık ultimate ile hepsini çevirebiliyorsun. Riski şu, senin üyelik bitene kadar, xbox live sistemini kaldırıp önceden alınan kodları 1/3 şeklinde ultimate çevirebilirler

Sosyal ağlarda paylaş

3 aylık ulti daha alıp 2026 gördürdüm sub bitiş, dahasına gerek yok yav bu kadar takla atıp, o zamana kim öle kmi kala 🙂

ahmed abi eskiden 3 yıllık gold live alıp üzerine 1 ultiyle 3 yıla çevirme vardı, şimdi de 1 yıl+ultiyle 13 ay yapılabliyormuş yazılanlara göre ama ultimate sub olmaması lazım, aylık üyeliğin bitince önce 1yıl gold al üzerne 1 ay ultimate al  13 ay ulltimatein olur 75*4+45'den 345 tlye

Sosyal ağlarda paylaş

@khalad

Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.

Öncelikle konuyu gördüğüm video linki: [MEDIA=youtube]cHxUf0L3VdY[/MEDIA]

Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.

Yaptıklarım:

4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)

12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)

Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)

11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.

Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.

Toplam ne ödedik?

300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/xbox-game-pass-zam-yolda-nasil-korunabiliriz.756476/

Shadow tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • Tesekkurler 3
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gamepass sistemi hala oyunların dosyaları kitliyor mu? Yoksa .ini dosyaları falan editlemeye izin veriyor mu ? Bazı oyunlarda sadece bu .ini dosyasından motion blur, mouse acceleration falan kapatılıyordu. Yanlış hatırlamıyor isem en son Fallout 4 de bile bu config falan dosyasından mouse ayarlarını düzeltmeden oynanmaz haldeydi benim için.  Oyun default olarak yukarı aşşağı eksende sağa sola göre falan daha yavaş hareket ediyordu. Starfield için de benzer olaylar olursa ve dosyalara erişilemiyorsa hiç bir esprisi kalmıyor benim için bu game pass  olayının. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...