Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 beleş baldız baldan tatlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 (düzenlendi) abi 6 aylık gift olayını iptal etmişer galiba, baksanıza sizde de o hediye kutusu çıkmıyor mu storeda On 12.08.2022 at 18:35, Silphatos dedi ki: ms storea gir windowsta gold diye arat, direkt seçeneklerde 6 aylık yok max 3 aylık var ama aşağıda hediye kutusuna bas oradan gift olarak 6 aylık çıkıyor, bun kodlardan istediğin kadar al (max gp 3 yıl oluyor o yüzden 6 taneden fazla alma), tümünü yükle hesaba 3 yıl gold olacak, en son basamak 1 aylık gp ultimate alıp bunu gp ultimate e upgrade ediyosun. bunları yapmadan önce hesabında hiçbir gp üyeliği olmaması lazım o önemli Eylül 30, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 (düzenlendi) Seneler sonra moral bozmaya geldim, sliphle konuşurken hediye etme olayının TR'de kalktığını keşfettik. GG no rmk. yazmış hemen zaten fsdklgjsdfg Eylül 30, 2022 CusTodeM tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 (düzenlendi) tam bu aralar yapmayı planlıyordum , artık aylık aç kapaya döncez napalım güzel oyun düşerse girerim 1 ay kaparım, sonra unuturum birkaç ay Eylül 30, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 21 saat önce, Silphatos dedi ki: tam bu aralar yapmayı planlıyordum , artık aylık aç kapaya döncez napalım güzel oyun düşerse girerim 1 ay kaparım, sonra unuturum birkaç ay mediamarkt d&r falan yukleme karti kovalamak lazim ama pahaliydi bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 onları kazığa satıyorlar, yıllık o goldlardan alacağına aylık gp alsan online daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 dyson sphere iyi oldu. chiv2 de almamışlar için iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Persona 5 Royal geliyor asıl 2 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 (düzenlendi) p5r'ı geçen sayfalarda max hype'ladık zaten, benim tek derdim şu an p5r, darktide, bannerlord üst üste gelecek. gerçek hayat için de bir dlss3 lazım 1 saati gerip 8 saate genişletmek için. ha bir de gamepass oyunlarını steam'e tanıtamıyorken, game pass de doğru düzgün controller görmezken tv'ye p5r'ı nasıl streamleyeceğim mevzusu var. the ascent için beceremedim ama tekrar denerim p5r çıkınca. Ekim 4, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Game Pass ile hiç gamepad sorunu yaşamadım ben. Series Controller ve 8BitDo X-input gamepadleri kullanıyorum. Yeni bahsettiğim 8BitDo Ultimate Controller'ın gelmesini bekleyeceğim ben 10 gün kadar. Oynamışken en iyi şekilde oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 f710 the ascent'te çalışmadı, net'te aratınca başkalarında da aynı sorunu gördüm. gerçi tv'ye stream olayını çözmem lazım her halükarda, yoksa esprisi kalmıyor. pc başında oturup oynanmaz o şimdi ps4'te yüklüyken p5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Logitech gamepad'ler epey kötü. Xbox One almak gerek en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Scorn geliyor 2 güne, preload bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 haftaya da plague tale: requiem geliyor. Onu bekliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 dyson sphere program eklenmiş, güzel sürpriz oldu. factorio’cuların dikkatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 hrgiger soslu horror beklerkn puzzle oyunu çıktı scorn top kek, ilerleyince biraz adam oluyordur umarım ama ortam efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 hmms puzzle ise daha guzel en sevdigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 On 13.10.2022 at 20:27, Sam dedi ki: dyson sphere program eklenmiş, güzel sürpriz oldu. factorio’cuların dikkatine. factorio cuların dikkatine, satisfactory diye bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 hiç oynamamıştım fabrika oyunlarından daha önce. Dyson'ı indirdim dün. Sonra onu buna bağla, şunu buna bağla, bu ray daha iyi olsun derken saatler geçmiş sdf. Bunların en iyisi factorio mu, onu deneyeyim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 factorio babası bunların da ben o grafiklere asla alışamıyorum ya. oynarım diye indirip en oynayamadığım oyundur. dsp çok fena saat konusunda. milyon saatler geçiriyosun başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 hangisi daha iyi diyecek kadar oynamadım henüz dyson'ı ama factorio ile en büyük farkları factorio'daki düşman ve combat. o isteniyor mu, istenmiyor mu ona göre sorunun cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 satisfactory, factorio'nun fps gorunumlu, daha iyi grafikli, less combat versiyonu bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar