Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi 6 aylık gift olayını iptal etmişer galiba, baksanıza sizde de o hediye kutusu çıkmıyor mu storeda

On 12.08.2022 at 18:35, Silphatos dedi ki:

ms storea gir windowsta gold diye arat, direkt seçeneklerde 6 aylık yok max 3 aylık var ama aşağıda hediye kutusuna bas oradan gift olarak 6 aylık çıkıyor, bun kodlardan istediğin kadar al (max gp 3 yıl oluyor o yüzden 6 taneden fazla alma), tümünü yükle hesaba 3 yıl gold olacak, en son basamak 1 aylık gp ultimate alıp bunu gp ultimate e upgrade ediyosun. bunları yapmadan önce hesabında hiçbir gp üyeliği olmaması lazım o önemli

unknown.png

Silphatos tarafından düzenlendi

Seneler sonra moral bozmaya geldim, sliphle konuşurken hediye etme olayının TR'de kalktığını keşfettik. GG no rmk. 

yazmış hemen zaten fsdklgjsdfg

CusTodeM tarafından düzenlendi

tam bu aralar yapmayı planlıyordum ?, artık aylık aç kapaya döncez napalım güzel oyun düşerse girerim 1 ay kaparım, sonra unuturum birkaç ay

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
21 saat önce, Silphatos dedi ki:

tam bu aralar yapmayı planlıyordum ?, artık aylık aç kapaya döncez napalım güzel oyun düşerse girerim 1 ay kaparım, sonra unuturum birkaç ay

mediamarkt

d&r falan yukleme

karti kovalamak lazim ama pahaliydi bunlar...

p5r'ı geçen sayfalarda max hype'ladık zaten, benim tek derdim şu an p5r, darktide, bannerlord üst üste gelecek. gerçek hayat için de bir dlss3 lazım 1 saati gerip 8 saate genişletmek için. ?

ha bir de gamepass oyunlarını steam'e tanıtamıyorken, game pass de doğru düzgün controller görmezken tv'ye p5r'ı nasıl streamleyeceğim mevzusu var. the ascent için beceremedim ama tekrar denerim p5r çıkınca.

Sam tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Game Pass ile hiç gamepad sorunu yaşamadım ben. Series Controller ve 8BitDo X-input gamepadleri kullanıyorum.

Yeni bahsettiğim 8BitDo Ultimate Controller'ın gelmesini bekleyeceğim ben 10 gün kadar. Oynamışken en iyi şekilde oynayayım.

Mesaj tarihi:

f710 the ascent'te çalışmadı, net'te aratınca başkalarında da aynı sorunu gördüm. gerçi tv'ye stream olayını çözmem lazım her halükarda, yoksa esprisi kalmıyor. pc başında oturup oynanmaz o şimdi ps4'te yüklüyken p5.

Mesaj tarihi:
On 13.10.2022 at 20:27, Sam dedi ki:

dyson sphere program eklenmiş, güzel sürpriz oldu. factorio’cuların dikkatine. ? 

factorio cuların dikkatine, satisfactory diye bir şey var

Mesaj tarihi:

hiç oynamamıştım fabrika oyunlarından daha önce. Dyson'ı indirdim dün. Sonra onu buna bağla, şunu buna bağla, bu ray daha iyi olsun derken saatler geçmiş sdf. Bunların en iyisi factorio mu, onu deneyeyim bi de.

Mesaj tarihi:

factorio babası bunların da ben o grafiklere asla alışamıyorum ya. oynarım diye indirip en oynayamadığım oyundur. dsp çok fena saat konusunda. milyon saatler geçiriyosun başında. 

Mesaj tarihi:

hangisi daha iyi diyecek kadar oynamadım henüz dyson'ı ama factorio ile en büyük farkları factorio'daki düşman ve combat. o isteniyor mu, istenmiyor mu ona göre sorunun cevabı.

• Yeni Oluştur...