Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 yani rakipler çıktı zaten aslında halihazırda birkaç ayrı servis var. bildiklerim ms, sony, apple, ea, ubisoft hatta amazon ve humble bundle’ın yaptığı da benzer sayılır abonelik oldukları için. bu daha olgunlaşmamış hali piyasanın, video piyasasından beter olmaya müsait ama sektörün satış hacminin sinemayı geçtiği ve her dağıtımcının kendi oyunlarına özel storefront kurmaya meraklı olduğu düşünülürse. çoğunun da ea gibi diğer daha büyük servislere katılma ihtimalini düşük görüyorum. bir de tabii dlc ve sezon pass meseleleri var, bunları dahil etmiyorlar. ayrıca alırsanız ve oyun servisten çıkarsa ertesinde gg. anime streaming’de ova ve movie eklenmemesi gibi çözülemeyen sorun olarak kalacak gibi görünüyor maalesef. yalnız yukarıda linklediğim yazıda en çok korkutan şey bu time spent vb metriklere göre oyun yapılmaya başlanması. netflixte poster thumbnaile basacak bir adet meşhur tutup fasafiso film çekme durumlarına benzer şeyler yaşanabilir önümüzdeki yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Amazon, Ubisoft, Apple filan hep ya PC ya da kendi platformları. Oyunculuk = Xbox ve PS ama, bu nedenle o kadar bölünemez. Crunchyroll OVA ve film eklemeye başladı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 8 saat önce, GERGE dedi ki: Oyunculuk = Xbox ve PS ama yok abi ne yaptın kesinlikle değil bu. ne amaçla yazdın tam bilmiyorum da gelir olarak konuşuyorsak rakamlar farklı olabilir fakat oyun oynayan kişi sayısı olarak bakarsak konsollar pc den daha fazla değil. ve pc de mobilden fazla değil. yani: mobil > pc > konsol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Bizim oynadığım normal bilgisayar oyunları açısından en son PC'nini payı %37 mi ne çıkmıştı düzgün bir araştırmada, kalanı konsol. Cihaz sayısı değil tabii, oyun satışları. Zaten mobil Game Pass vb. kapsamının dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 daha yeni yeni o oran artmaya başladı, konsol satış pcnin 5 katı falandı o yüzden sony sallamıyordu zaten exclusiveleri getirmeye şimdi 2 yıl sonra god of war falan getirmeye başladı işte bi de bu taraftan son vurgunu yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Shadowrun lar konsola ve gamepass e geliyorlar. İlk oyunu atlayip son ikisini oynayin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 bütün haftasonu outriders oynadım. sevdim bayağı. tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 abi oyun güzel de müthiş terkrara düşüyor, 10 saat falan oynamıştık biz, sonra arkadaşları ikna edemedim bari sonunu görelim bikaç saat daha sabredin dedim ama olmadı: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 haftasonu Life is Strange True Colors oynadım, ilk defa oynuyorum bu tarz oyun genel olarak güzeldi ama son chapter özellikle diziye bağladı hiç hikayeye etki edecek bir şey yapmadan dizi izler gibi uzun uzun izledim. Yine de ambilight tv+hue ile müzikler atmosfer falan güzel aktı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 (düzenlendi) Mayıs 3, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 aaa eiyuden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Trek to Yomi ilgimi çekmişti, güzel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 (düzenlendi) 20 saat önce, Darksun dedi ki: aaa eiyuden eyüden iyi de, steam'deki eyüden chronicles 100 bilmemne oyununa etkisi olmayacak sanırım =/ Mayıs 4, 2022 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 (düzenlendi) benim ilk üyelik bitti (beceremediğim ult. upgrade) şimdi ultimate yapmadan devam ediyorum. ekim-kasım'a kadar kayda değer bir oyun beklemiyorum, olmadı christmas. alan wake vs. tarzı dışında oynamadağım xbox exclusive yok sanırım. RE: Village fln pc'de ztn daha iyi Mayıs 4, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Riot oyunları bu kış itibariyle Xbox Game Pass'e dahil oluyormuş: League of Legends, Wild Rift, Runeterra, Valorant, and Other Riot Games Are Coming to Xbox Game Pass Microsoft bu konuda bence iyi gitmeye devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 (düzenlendi) sonunda tekel olup güzel fiyat dayayacaklar herhalde gidişat pek iyi değil, sony bir ihtimal konsonda kapışır da cross platform da game-pass ile yarışabilecek birşey olmayacak muhtemelen 2-3 sene sonra Haziran 12, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 (düzenlendi) çoğu day1 gamepass, olmayanlar da releaseden birkaç ay/yıl sonra gelir calisto vs Haziran 13, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 8 saat önce, orc_lord dedi ki: Riot oyunları bu kış itibariyle Xbox Game Pass'e dahil oluyormuş: League of Legends, Wild Rift, Runeterra, Valorant, and Other Riot Games Are Coming to Xbox Game Pass Microsoft bu konuda bence iyi gitmeye devam ediyor LoL icin keyboard lazim degil mi, nasi oynancak xboxta yani keske klavye mouse u desteklese tabii oyunlar. Guzel guzel rpg oynayabilsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 IGN'den Xbox diye almışım. Game Pass'in eski adı direkt konsolu çağrıştırıyor ama PC ve ilk defa mobil için gelecekmiş: Riot’s Biggest PC and Mobile Games Available Soon with Game Pass Riot oyunları free-to-play ama PC ve mobilde LoL için tüm champion'ların unlocked gelmesi gibi avantaj sunacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Eğer ben LoL oyuncularının ne kadar lol olduğunu biliyorsam, şimdiden ben o kadar para verdim, şampiyon açtım, benim sense of pride and accomplishment'ı yiyemezsiniz, ücretsiz vermeyin isyanları başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 sadece loldeki tüm karakterlerin açılması 850$ yapıyormuş https://dotesports.com/general/news/how-much-can-you-save-on-riot-games-titles-with-xbox-game-pass diğer yandan yeni oyuncu kazanamayan bir genre sanırım moba'lar genel olarak. insan kazanmak için gayet mantıklı bir davranış aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 (düzenlendi) 850$ mı puahah, güzel ağlatacak o zaman ms bunları, gergenin dediği gibi. daha duymamıştır ama lol valoranttan başka oyunla alakaları olmadığı için, birisi duyursun bunlara sonra gör ağlamayı Haziran 13, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 FM 2023 gelmeyecek sanırım, ne anladık şimdi haydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 ha di mi bunlarda in game / irl currency'yle hero açılıyordu. ben de f2p oyunun ne işi var game pass'te diyorum. keramet f'in yanındaki görünmez tırnak işaretlerindeymiş tabi. bütün hero'lar açık mı geliyormuş peki riot oyunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 12 saat önce, orc_lord dedi ki: IGN'den Xbox diye almışım. Game Pass'in eski adı direkt konsolu çağrıştırıyor ama PC ve ilk defa mobil için gelecekmiş: Riot’s Biggest PC and Mobile Games Available Soon with Game Pass Riot oyunları free-to-play ama PC ve mobilde LoL için tüm champion'ların unlocked gelmesi gibi avantaj sunacakmış. iksboks kullanicilarin sucu ne sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar