Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 geçen yaz alacaktı ama covid den ertelenenince bu sene almadılar sanırım.keşke alsalardı diyeceğim ama şu defansif oyun ile alsalar da pek bir farkı olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Kadroda yok. Milli takımı bıraktığını açıklamıştı zaten sonradan dönmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Yok sonra geri döndü ama sakatlığı yüzünden şampiyonada yok. Olsaydı da bikaç futbolcu tokatlasaydı, hakemleri aşağılasaydı vs reisim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Üründül bir sus ya bu ne Fransa sevdası. 1 metre ofsayt var yok diyor aasffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 ya ömer üründül 1 kere haklı çık be abicim gözünle görüyosun net ofsayt işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 sonrasında susması da efsane ama ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 ömer üründüle laf yok ya tam amerikan tipi yorumculuk yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Yani bizim maçtaki spikerlik yapan yeniyetme yeniçerileri gördükten sonra bu spiker + Üründül'ü 10 defa tercih ederim ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 mac hayalkiriligiydi, ayrica macaristan da fena taklaya getirildi. adamlar cidden turk sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 20dkda galler kaç gol kaçırdı sayamadım, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Bizim sag kanat ortaları niye bu kadar yavan pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Yayin kotu, spiker cok kotu, takim kotu, oyun da kotu. Kirk yilda bi turnuvaya gidiyoruz, onu da keyifle izleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Pasi atana baski yok, kosana yok. Adamin kactigini anlamadilar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 ne oynuyoruz ki anlamadım.fifa oynar gibi 4-2-3-1 sürmüş sahaya kim ne yaparsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 (düzenlendi) Senol gunes devre arasinda acilen istifa etmeli. Aldigi maasi da kurusu kurusuna iade etmeli Turk milletine. Haziran 16, 2021 TheGreatWall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Halili al hiç bekleme şenol düşünme. Al halili artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 (düzenlendi) kenan inadı inanılmaz ya cidden nasıl sabrediyor sebebi ne anlayamadım yerine kim girse razıyım şuan rezil ötesi oynuyor adam Haziran 16, 2021 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Şimdi de dorukhani alsin oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 ooo 2 gelsin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Al dorukhani artık ya karşı atak yiyoruz kaptirdiklarimizdan baskıyı kuramıyoruz. Al artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 ya izlanda ya farklı kaybettiğimiz maçtan beri bu kadar aciz milli takım izlememiştim.euro 16 da saçma olaylardan dolayı zaten zevkle izlememiştim hatta kaybettiğimiz maçlarda sevinmiştim bile ama şu kadro en azından heyecan veriyordu.fena bilendim şenol'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 en iyi 3. olalım derken en kötü takım olarak bitireceğiz turnuvayı geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 On 11.06.2021 at 16:39, Laorx dedi ki: umutsuz olmayin fuckir bey, bu maci alirsak gruptan cikariz. sonra 4 mac kalio sampiyonluga, en kotu yari finale cikariz. abi ben boşuna umutsuz olmuyorum işte. İsterdim güzel şeyler demek ama hazırlık maçları ve şenolu görünce umudum kalmadı. Yüzüm kera çıksın isterdim. Gitmiş irfan canı alıyo son adam. Yahu irfan sana napıcak son dakika da. En azından karşı pressin en etkili adamı dorukhanı alırsın ki baskıyı korursun. Elinde yeterince teknik oyuncu var. Kerem gibi sahadaki tüm oyunculardan daha değişik bir yapısı olan atakoyuncusunu alsana korkmadan genç diye oynatmıyosun. Halili daha erken alsana. Ama korkak şg. 4 2 3 1 den vazgeçmez. Adı olsun oyuncunun onlardan vazgeçmez. Bak istisnasız her zaman sahaya önce yanlış kadroyu çıkartır sonra oyuncu değişiklikleriyle doğruyu bulmaya çalışır. Kapasite bu kadar. Şimdi inş. ft yi getirmezler yine. Kurtulalım şu ft - şg döngüsünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 turnuvanın açık ara en kötü takımıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar