Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Eski Riot ve Blizzard çalışanlarının oluşturduğu bir ekip tarafından yapılan bir oyun. Devler oyunu tanıtırken esinlendik dediği oyunlar: animal crossing ve stardew valley'in open world elementleri, zelda breath of wild'ın yaratıcı yönleri, Sims serisinde gameplay öğeleri ve minecraft'ın multiplayeri. Şu an için bu trailerdan başka hiç bir ek bilgi görsel bulunmuyor, ama baya huzur verici bir oyun olduğu trailerdan anlaşılıyor Valheim ama daha aydınlık dünyaya benziyor bir yandan Grinding ve pvp öğeleri olmayacak gibi gözüküyor. https://palia.com Alıntı Palia is a massively-multiplayer community simulation game set in a brand new high fantasy world with elements of open world adventure games. It’s a cozy and welcoming world that we hope fans of the community sim genre will love for years to come. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Kayıt oldum, grafik ve akıcılığı sevdim. Wildstar'ı kısmen anımsattı. Son saniyede elinde okla koşan bir karakter vardı, herhalde hunter tarzı olur. Yine son saniyede glider kullanan 2 karakter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 fortnite'a görsellikte bu kadar çok benzemesi ziyan etmiş bütün potansiyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Ex-Riot ve Blizzard çalışanları diyor, ne bekledin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 (düzenlendi) Çizgiler direk elwynn forest northshire goldshire falan. Haziran 4, 2021 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Oyun tube threadden bunu da xpostlamasam olmazdı Oyunun discord serverının rol seçme ekranı asdasdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Sondakiler kürtçe mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 hahahahahah hewal / hewaless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 ben yazmadım mı diye baktım her şeye spamlemiş ssi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 O robotumsu şey de oynanabilir olsun yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Abi böyle harita nası tasarlıyorlar ya deliricem harika gözüküyor. Core engine ile okadar uğraşıyorum ediyorum Çıkan şey İlk okulda 24lü faber kastel pastel boya ile çizdiğimiz Güneş ev dere köprüden ileri gitmiyor. ALLAHIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Ne kadar güzel gözükse de gönlünce istediğini yapmana izin vereceklerini zannetmiyorum subscription olmadıkça. Free to play yapıp bence archeage gibi günlük action point sınırı koyup extra action pointi para ile satarlar gibime geliyor. Toprağı düzelt 20 point, domates ek 10 point. Günlük de 1-2 saatte bitireceğin kadar az bişi action point verirler şişirirler milleti. Malesef günümüz mmo, mobil, gacha piyasasını düşününce bu karamsarlıktan kurtulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 8 saat önce, axedice dedi ki: Oyun tube threadden bunu da xpostlamasam olmazdı Oyunun discord serverının rol seçme ekranı asdasdasad off ne sömürürler bunları varya keriz sondajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 he/they ile he/him farkı ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Biri sap pipisini pipi gibi kullanan digeri sanane benim pipimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Oyunun goruntusu trailerdaki ise cok tatli gozukuyo. My time at portia gibi bi sey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Trailerdaki vaadi sağlarlarsa ailecek oynanır valla. Hanım ev dekorasyonu ile uğraşırken ben gidip eve ekmek getiririm sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 On 05.06.2021 at 15:30, sylvanas dedi ki: Oyunun goruntusu trailerdaki ise cok tatli gozukuyo. My time at portia gibi bi sey galiba. My time at portia'nın multiplayer versiyonu gibi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 15 saat önce, Dynun dedi ki: Trailerdaki vaadi sağlarlarsa ailecek oynanır valla. Hanım ev dekorasyonu ile uğraşırken ben gidip eve ekmek getiririm sdfsd Bunun sonu kötü biter yavrum, aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Free to play olacak, donusumlu store ve lootbox yok, kozmetikler var parayla alinacak, shoptaki her sey oyun icinden de alinabilecek. Su ara alfa test acilacakmis biraz gameplay goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Videodaki 32. saniye bana puerto polloyu animsatti ajshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 gelse de snowflake'lesek ya. 2. alpha test bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 karakter tiplerinin fortnite olması üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 xbox'a da gelirse alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 senko’nun nasıl alacağını da bildiğimize göre devam edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar