Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 şu resime gıcık olanlar güçlerini birleştirip yeni he-man serisini çıkartıyor anlaşılan Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 8 saat önce, Sam dedi ki: Spiral Knights diye bir oyun vardı ona benzettim çizimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Bu zaten sadece çocukları hedefleyen bir yapım, bizim için bir anlamı yok. Bu arada demek ki isimde telif hakkı yokmuş, veya belki daha karmaşık bir hukuksal durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Niyet ciddiyse çok kötü, niyet şaka ise hiiiiiiç komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 niyet ciddi ve inadına yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Begenmemeye kassamda begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 devami kasimda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 (düzenlendi) Bu kılıç excalibur yada mjolnir gibi sadece layık olanın kaldırabileceği, kullanıcısının içindeki iyilik, şefkat, erdem ve kendi benliğini hiçe sayabilecek fedakarlık gibi değerleri gören birşey değil miydi, ne alaka yani? Ekim 24, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 (düzenlendi) maharet kılıçta değil sihirli sözlerde. en azından 80'lerdeki çizgi filmde öyleydi, sonra değiştiyse bilemem. Ekim 24, 2021 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 burada direkt kendisinde sanırım, conduit bendim falan o tarz bir şey diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 trailerdaki Evil Lyn çok mu seksi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Sırf diziye yapılan saçma sapan saldırılar yüzünden fragmanda epey bir spoiler vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 saçma sapan saldırılar dediğin şey hep ilk bölümün spoilerlarıyla ilgiliydi. bu da öyledir. yine ilk bölümden spoiler akıtmışlardır, sonraki bölümler yine saçma sapan bir hale çevirirler diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 bütün hikayeyi vermişler gibi cidden lol. bütün seriyi bir çırpıda vermek yerine saçmasapan bir noktada ara verilmesinin nasıl bütün hikayeye limon sıkabildiğinin örneği olarak yıllarca hatırlanır artık. öte yandan yine ilk bölümü gösterip de sonraki dört bölüm canına da okuyor olabilirler, ben şu gördüğümüz sahnelerin hepsinin son bölümlerden olmama ihtimalini de yüksek buluyorum önceki hileli fragmandan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 (düzenlendi) Bence tam tersine gördüklerimizin büyük kısmı son bölümden olabilir. Ekim 28, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Komutan'a katiliyorum, buyuk ihtimal gorduklerimiz son bolumden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Tam tahmin ettiğim şekilde bitti. Spoiler En sondaki gelişme hariç. Umarım ikinci sezon onayı alır. Genel olarak tatmin edici bir diziydi, pek de matah olmayan orijinal dizi göz önüne alındığında çok iyi bir iş çıkarılmış. Ama hoşuma gitmeyen kısımları da vardı. Özellikle, Spoiler Evil-Lyn'in karakter gelişimi çok saçma olmuş. İlk bölümden itibaren bir o yana bir bu yana savrulup duruyor. Biraz geç bir cevap olacak ama, On 28.10.2021 at 13:19, Bone dedi ki: saçma sapan saldırılar dediğin şey hep ilk bölümün spoilerlarıyla ilgiliydi. bu da öyledir. yine ilk bölümden spoiler akıtmışlardır, sonraki bölümler yine saçma sapan bir hale çevirirler diziyi. Benim kastettiğim şey yok Teela ile Andra lezbiyen, yok Teela yeni He-Man olacak türü zırvalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 6. bolumu izledim cringe show dfsfdsf daha ne olabilir derken. iskeletoru rezalet yazmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 7. bolum temsili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Kevin Smith is the very definition of living long enough to become the villain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Clownfish TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Cuk>kilic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 verdiği mesaj çok havada kalmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar