Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Site gitmiş. Bunlarda pasaport bilgileri bile var. Sırf site değil, sunucular filan da gitmiş gibi, bir saat sonra İstanbul'a uçuşum var, şu an biniş kartına erişemiyorum. Rezillik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Nerdesin araç ayarlatalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Ghost1989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 off rezillik harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) oha baya baya heklenmiş hem de. şifreleri mi buldular acaba nasıl yaptılar kimbilir... Mart 19, 2021 Oce4n tarafından düzenlendi resim eklenmiş gerek gkalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 aeoeakoe hacked by procast hacking tim olmuş resmen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) whois bilgilerine bakılırsa domain bugün update edilmiş. büyük ihtimalle basit bir domain saldırısıdır, içerideki sunuculara falan erişebileceklerini sanmıyorum. edit: ha yine büyük rezalet tabii de o ayrı bi konu. şunu çözmek de 5 dklık olay normalde yani güvenlik ekiplerinin bunu izlememesi rezalet Mart 19, 2021 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 qanqalarla geçen yine index atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 16 dakika önce, GERGE dedi ki: Site gitmiş. Bunlarda pasaport bilgileri bile var. Sırf site değil, sunucular filan da gitmiş gibi, bir saat sonra İstanbul'a uçuşum var, şu an biniş kartına erişemiyorum. Rezillik ya. varsa mobil uygulamalarına falan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Önce o gitti. İnternet sitesine girdiğimde çalışıyordu, ama boarding pass için DNS hatası veriyordu. Sonra gördüğünüz gibi oldu işte. Şimdi çıktım, gişeden bastırdım, tekrar güvenlikten geçip (uçak olayının en rezil yanını iki kere yaşattılar ya) geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 İnternet sitesi şuan gelmiş ama rezillik cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Domain hijacking değil o zaman. Öyle bir şey olsa görürdük zaten cümbüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 domaini hijack edip bir saatliğine her yere uçuş her şey dahil 5tl diye banner atacaksın beyaz yaka köpürtmece hiheihei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) cc'den bisi yaparsan chargeback oluyor ya, bitcoinle bilet satma devri olsa yuklediginiz bitcoin basina 5x bilet hakki gibi baya para atan olurdu herhalde bende hala bozuk homepage buarada. http://flypgs.com/ Mart 19, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 derdim dolandırmak değil ki, axedisin hanımı 20 yere bilet alacak belki beş tanesine gideriz diye, sonra hepsi patates çıkınca hevesi burulunca en azından bir tanesinin gerçeğini alacaklar, hiç hesapta yokken beyaz yakaya masraf işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Spoiler 1 saat önce, razzRaziel dedi ki: off rezillik harbiden şu görüntü çok nostaljik geldi ya. hatta şaka olsun diye dalga geçmek için konmuş sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) Resmi açıklama yapılmış, erişim sorunu olmuş. Oldukça bilgilendirici cidden: Web Sitemizde Yaşanan Problem Hakkında Bilgilendirme Twitter'daki açıklama daha bilgilendirici. Domain sunucularına saldırı olmuş, veri sızıntısı yokmuş: Mart 19, 2021 orc_lord tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 On 19.03.2021 at 19:45, razzRaziel dedi ki: off rezillik harbiden kopeklere mama almiyorlar mi? sut ne yahu? dokunur bence kopege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 On 19.03.2021 at 18:35, GERGE dedi ki: Bunlarda pasaport bilgileri bile var. bunlar da çalındı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar