Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pegasus Hacklenmiş

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Site gitmiş. Bunlarda pasaport bilgileri bile var. Sırf site değil, sunucular filan da gitmiş gibi, bir saat sonra İstanbul'a uçuşum var, şu an biniş kartına erişemiyorum.

Rezillik ya.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

oha baya baya heklenmiş hem de. şifreleri mi buldular acaba nasıl yaptılar kimbilir... 

Oce4n tarafından düzenlendi
resim eklenmiş gerek gkalmadı

whois bilgilerine bakılırsa domain bugün update edilmiş. büyük ihtimalle basit bir domain saldırısıdır, içerideki sunuculara falan erişebileceklerini sanmıyorum.

edit: ha yine büyük rezalet tabii de o ayrı bi konu. şunu çözmek de 5 dklık olay normalde yani güvenlik ekiplerinin bunu izlememesi rezalet

roket adam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
16 dakika önce, GERGE dedi ki:

Site gitmiş. Bunlarda pasaport bilgileri bile var. Sırf site değil, sunucular filan da gitmiş gibi, bir saat sonra İstanbul'a uçuşum var, şu an biniş kartına erişemiyorum.

Rezillik ya.

varsa mobil uygulamalarına falan bak

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Önce o gitti. İnternet sitesine girdiğimde çalışıyordu, ama boarding pass için DNS hatası veriyordu. Sonra gördüğünüz gibi oldu işte.

Şimdi çıktım, gişeden bastırdım, tekrar güvenlikten geçip (uçak olayının en rezil yanını iki kere yaşattılar ya) geldim.

cc'den bisi yaparsan chargeback oluyor ya, bitcoinle bilet satma devri olsa yuklediginiz bitcoin basina 5x bilet hakki gibi baya para atan olurdu herhalde ? 

bende hala bozuk homepage buarada. http://flypgs.com/

sardalya tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

derdim dolandırmak değil ki, axedisin hanımı 20 yere bilet alacak belki beş tanesine gideriz diye, sonra hepsi patates çıkınca hevesi burulunca en azından bir tanesinin gerçeğini alacaklar, hiç hesapta yokken beyaz yakaya masraf işte...

Mesaj tarihi:
Spoiler

1 saat önce, razzRaziel dedi ki:

off rezillik harbiden

mNzHiQ.png

şu görüntü çok nostaljik geldi ya. hatta şaka olsun diye dalga geçmek için konmuş sandım.

• Yeni Oluştur...