Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Boss / Biom sırası:

Meadows - Black Forest - Swamp - Mountains - Plains - Misty Lands , şeklinde. Mountaindaki bosstan düşen itemla, plainsdeki madenleri işleyebiliyorsun etc.

Plains'ın sıkıntısı, bakmadığın yönden aniden saldırabilecek iki tane mob var, deathquito ve mızraklı goblinler. Görmediğiniz bi anda iki vuruşta ölebiliyorsunuz o açıdan tatsız.

Gimli tarafından düzenlendi

Bizim arkadaş da AWS'e kurdu, 4-5 kişi oynuyoruz.

Yalnız kaybolan mezar bug'ı tatsız oluyor. Şu ana kada 3 kere başımıza geldi, 2 defa aynı kişiye, en son dün akşam oldu. Tüm ekipmanları gidiyor üstündeki. Son yamada düzelttik falan yazmışlar ama nafile. Oyundaki en büyük bug bu sanırım.

eldar tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
6 saat önce, dreagloth dedi ki:

wiki lerden birinde yanlış yazmıilar o zaman, kurt kesmek istiyoduk zati iyi oldu bu

Wikiler inanılmaz eksik ve hatta yanlış dümdüz ?

Mesaj tarihi:
12 saat önce, dreagloth dedi ki:

Nerden aldın?

Önce Citadel Server'dan almıştım, ama bir sürü problem yaşadık. Dünya sürekli wiped oluyordu, delirtiyordu bizi. Sonra G-portal'a geçtim, gayet memnunum şuan.

2 şubat: ea release

10 şubat: 1 milyon

15 şubat: 2 milyon

19 şubat: 3 milyon

güzel patlamış. keşke geçen bahar&yaz evde dururken çıksaydı da iyice gömülseydim asdfsd

Cokomantis tarafından düzenlendi

İsteyen kendi de açabilir, dedicated almadan. Ama o zaman açılan dünya bir kişinin hesabında oluyor. O kişi oyunda olmadan diğerleri o dünyaya gelemiyor. Bu yüzden 2-3 kişiden fazla oynamak için dedicated daha iyi. Yani karakterin ve üstündekiler senin hesabında, yaratılan dünya o dünyayı açanın hesabında saklanıyor.

Hele 5 kişiden fazla olacaksa dedicated şart yoksa x online olmadan kimse oynayamaz. Dedicated alınca biri tek başına girip ufak tefek bir şey yapıp çıkabiliyor mesela.

eldar tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

eldar sağolasın öncelikle, +rep

https://discord.gg/xEV66FFU

ben dedicated kurmaktan pek anlamam ama şöyle bir official discord var, millet dedicated server postluyor buraya; oradan deneyebiliriz isterseniz

bir tane buldum galiba bu arada ama hiç emin değilim bana güvenip de iş yapmamalı 

https://discord.gg/tvFH5QPS --> server 4, 50 kişiyi hostlayabiliyor ve 4 tane town olacakmış, townlar kuruldu mu kurulmadı mı bilmiyorum tabi 

• Yeni Oluştur...