cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Püüü, tabela asmıştım bir de kapıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Mountain plains den sonraki biom değil mi? Biz daha 3. boss u kesmeden, goblin köyü basmaya başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 (düzenlendi) Boss / Biom sırası: Meadows - Black Forest - Swamp - Mountains - Plains - Misty Lands , şeklinde. Mountaindaki bosstan düşen itemla, plainsdeki madenleri işleyebiliyorsun etc. Plains'ın sıkıntısı, bakmadığın yönden aniden saldırabilecek iki tane mob var, deathquito ve mızraklı goblinler. Görmediğiniz bi anda iki vuruşta ölebiliyorsunuz o açıdan tatsız. Şubat 19, 2021 Gimli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 wiki lerden birinde yanlış yazmıilar o zaman, kurt kesmek istiyoduk zati iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Ben dedicated sunucu aldım, 8 kişi falan oynuyoruz. Köyü yaptık genel hatlarıyla. Wolf seti yaptık sayılır. Mountain'ı rahatlıkla farmlıyoruz. Plains'e bulaşmaya başladık. https://imgur.com/uRJbo2b https://imgur.com/VT954bU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Nerden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 (düzenlendi) Bizim arkadaş da AWS'e kurdu, 4-5 kişi oynuyoruz. Yalnız kaybolan mezar bug'ı tatsız oluyor. Şu ana kada 3 kere başımıza geldi, 2 defa aynı kişiye, en son dün akşam oldu. Tüm ekipmanları gidiyor üstündeki. Son yamada düzelttik falan yazmışlar ama nafile. Oyundaki en büyük bug bu sanırım. Şubat 19, 2021 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 45 dakika önce, LathspeLL dedi ki: Ben dedicated sunucu aldım, 8 kişi falan oynuyoruz. Köyü yaptık genel hatlarıyla. Wolf seti yaptık sayılır. Mountain'ı rahatlıkla farmlıyoruz. Plains'e bulaşmaya başladık. https://imgur.com/uRJbo2b https://imgur.com/VT954bU ulan özendim ne güzel kurmuşunuz asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 6 saat önce, dreagloth dedi ki: wiki lerden birinde yanlış yazmıilar o zaman, kurt kesmek istiyoduk zati iyi oldu bu Wikiler inanılmaz eksik ve hatta yanlış dümdüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 12 saat önce, dreagloth dedi ki: Nerden aldın? Önce Citadel Server'dan almıştım, ama bir sürü problem yaşadık. Dünya sürekli wiped oluyordu, delirtiyordu bizi. Sonra G-portal'a geçtim, gayet memnunum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 server almadan olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Olur ama birinin sürekli açık bırakması gerekir pc yi beraber oynamıyorsanız sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 var mı ya böyle sıfırdan başlayacak olan, yükledim de community olmadan heveslenemedim bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Toplarsak bi ekip ben varım sıfırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 (düzenlendi) 2 şubat: ea release 10 şubat: 1 milyon 15 şubat: 2 milyon 19 şubat: 3 milyon güzel patlamış. keşke geçen bahar&yaz evde dururken çıksaydı da iyice gömülseydim asdfsd Şubat 19, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 nasıl işliyor toplanacak olsak, server mı bulmak lazım fresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 (düzenlendi) İsteyen kendi de açabilir, dedicated almadan. Ama o zaman açılan dünya bir kişinin hesabında oluyor. O kişi oyunda olmadan diğerleri o dünyaya gelemiyor. Bu yüzden 2-3 kişiden fazla oynamak için dedicated daha iyi. Yani karakterin ve üstündekiler senin hesabında, yaratılan dünya o dünyayı açanın hesabında saklanıyor. Hele 5 kişiden fazla olacaksa dedicated şart yoksa x online olmadan kimse oynayamaz. Dedicated alınca biri tek başına girip ufak tefek bir şey yapıp çıkabiliyor mesela. Şubat 20, 2021 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Zamanı kısıtlı, günde 1 saat falan oynayabilecek tayfa varsa ben de dedicated işine girmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 eldar sağolasın öncelikle, +rep https://discord.gg/xEV66FFU ben dedicated kurmaktan pek anlamam ama şöyle bir official discord var, millet dedicated server postluyor buraya; oradan deneyebiliriz isterseniz bir tane buldum galiba bu arada ama hiç emin değilim bana güvenip de iş yapmamalı https://discord.gg/tvFH5QPS --> server 4, 50 kişiyi hostlayabiliyor ve 4 tane town olacakmış, townlar kuruldu mu kurulmadı mı bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Geçersiz diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 hoaydaa, ilki mi ikincisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 ikinciyi boşverelim, server location uzakmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 İkisi de geçersiz der bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Benim Raspberry Pi 4 dedicated server'i kaldirabilir mi acaba? Kaldirirsa Paticiğe feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar