arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 bence mukemmel bir setting. hatta funcom da age of conan ile settingin hakkini vermisti. ama bilgisayar oyunu olarak hakkini verememislerdi. gameplay, content vesaire sinifta kalmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 videolara baktımda atmostfer olarak age of conanın yanına yaklasamamış gibi ya. sırf age of conan hevesim yüzünden hypelanmıstım ama bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bir de c4 ekledilermi oyuna tamamdir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Ark Re-skin olmuş bu asd bu oyunların en büyük sorunu, küçük çaplı bi oluşum olamıyosun. Büyük gelip yutuyor anında seni. Bi de binaların yıkılması sistemi, ne bilim fazla uğraştırıcı. O videoda dağ kenarına böyle merdivenli falan kurmuş. Tamam görüntüde çok güzel de pratikte öyle olmuyor işte. adam gelip en alttaki merdiveni kırıyor baam hepsi aşağı. İşlevsel değil. Rust'ta millet unlootable ev dizaynları falan yapmış, ucube bildiğin. ama işlevsel. Onu beceremediler bi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 rustta unofficial olarak yapılan grup max limiti bu adamlar official serverlarda entegre olarak getirecekmiş o yüzden büyük küçüğü yutamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 iki grubun grub a grup b olarak kurulupo ally olarak dovmesini ne engelliyomus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 grafiklerin nesi kotu ben onu anlayamadim.gayet iyi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 aktif olarak bulunan adminler engelliyor ban atıyor rustta. burada da öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=O-fk-t3qpTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 conan evreni çok potansiyeli yüksek bi evren aslında ya.mmo yerine bi sp gelse keşkede oynasak. vidyoları izledim,dünya,atmosfer grafikler vs falan çok güzelde o ai ne öyle ya.alpha için bile kötü.hoşuma giden şeyler var ama patlar muhtemelen.bide şu creative director shawn of dead'teki şişman elemanı hatırlatıyor bana ya sdfs.sevimli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ue4 mü kullanıyo bu oyun? ark gibi rezalet ötesi olmasın da. yine de hypelıyım fiyata göre hareket edicem. aslında video bilmem ne bakmadan önce rpg diye heyecan yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Combat leş, ya çıldıracam ya çıldıracam, şans tanıyacağım ama leş yani net. Age of Conan'daki sistemi geliştirebilir ya da en azından birkaç dinamik koyabilirlerdi. Son videosunda 17:30'a bakın. Bu kombatı bir de utanmadan gösteriyorlar. Ben utandım adamların adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Çıktıktan sonraki yorumlara, twitchteki yayınlara göre alacağım. Reign of kingsin conan modeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Oooo Kingv :) selamlar değerli insan. Bu arada çekiyorum beyler, video montajlayacağım, part part izah etmeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Lirik'in streami izliyorum şu an, animasyonlar baya iyi gibi? Grafikler atmosfer UI falan da iyi çoğu survival oyunun ilk çıkışına göre. Hypelandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Yabgu said: Oooo Kingv :) selamlar değerli insan. Bu arada çekiyorum beyler, video montajlayacağım, part part izah etmeye çalışacağım. Selam :) belki bu sefer beraber oynama fırsatı buluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kombat vasat Craft vasat Dünya detaylı ama küçük AI yok resmen Deity detayı güzel Bu haliyle arktan kötü. Tek öne geçtiği yön day 1 performance ve dünyadaki karakteristik conan dokunuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Saydıklarının yanına memeleri de ekleseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 arktan kötü mü? ark dünyanın en kötü geliştirici takımına sahip. serverlar abuse yüzünden oynanamaz halde. etrafa bir pillar koyup tüm haritayı kapatan adamlar dolu. optimizasyonun üstüne çalışmadan 7/24 dinozor ekliyorlar. arkın serverlarında genel bir sıkıntı var, fightlar o yüzden hiç akıcı değil. laglı gibi böyle, ilk günler olan sıkıntı hala devam ediyor. bow animasyonu dışında combat gayet güzel görünüyor conanda. artı npcler, din & summon vs. içerik gayet güzel gibi. ben sevdim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 CohhCarnage ı 15 saniye izledim alıcam. Klasik official serverda baslar sonra guzel bir unofficial a gecer takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 ark başka bi kafa ya. teknikal açıdan alfa kalitesindeki oyuna ek paket falan satıyolar utanmadan. benim gibi malak gibi EA atlayanlar sayesinde. galiba şu yıllardır devam eden ea almamaya istisnamı conan'dan yana kullanıcam. fiyatına ve optimizasyonuna bağlı tabi tamamen. optimizasyon yalanlarına çok doyduk steam sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 KingV varsa ben de varım. Arda kardeşim sen de var mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 rust'ın conan atmosferlisi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Conan Exiles has an 'endowment' slider and genital physics +18 https://twitter.com/screencuisine/status/826192363487846400 http://www.pcgamer.com/conan-exiles-dick-slider/ ::o Abdest bozan oyunu oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar