Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 (düzenlendi) Free Weekend bir de arnold abimiz ekleniyomuş denemek lazım The Riddle of Steel (sıradaymış eklenmemiş daha) 18 Statues and figurines of Arnold Schwarzenegger as Conan. 5 iconic helmets from the movie, of characters such as Thulsa Doom and Rexor. 5 unique placeables from the movie, such as King Conan’s Lion Throne. 6 statues and figurines of Valeria from the movie Conan the Barbarian. 6 statues and figurines of Subotai the Hyrkanian archer. 3 decorative warpaints from the movie. Mayıs 8, 2019 Neanderthal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 oyun çok güzel bi şeye dönüşmüş ya, son bıraktığımda zaten güzeldi de. mountlar followerlar bi ton şey. yeni harita da gelecek komple bölgeler içeren. direk dev yorumu okumuştum. detay vermedile de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Yeni harita ne zaman geliyor? Onun hatrına bakarım tekrar bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 https://investors.funcom.com/press-release-update-in-connection-with-the-announcement-of-intent-to-launch-voluntary-offer/ sağda solda haberi dönüyor da resmi kaynak da bu. bu sene deniyor 2020 içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Oynayan var mıdır? oyunun durumu nedir başlanır mı bu saatten sonra? Server official mı seçmeli? Var mı şöyle canlı pvp olan önerebileceğiniz server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Ben yeni başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 ne sevinmiş gariban yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 iyi forumu bozmadan monteleme işlemi yaptım gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Official 1005 mi 1004 mu resmen koskoca ilce insa etmistik. Butun mimari dlc leri var, daha iyi bi building oyunu yok ve yapilamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Sdfsdfs Yabgu Pasha ya, fesini sevdigim. https://steamcommunity.com/id/yabgunizampasha/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 bu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 2 saat önce, sylvanas dedi ki: Official 1005 mi 1004 mu resmen koskoca ilce insa etmistik. Butun mimari dlc leri var, daha iyi bi building oyunu yok ve yapilamadi. daha iyi building yok sahiden başka bir oyunda ya - lategame eşyaları ile de gayet iyi kaynak toplanıyor ama yeteri kadar insan toplayıp da oynayamadık hiç 2 defa lvl60 oldum biri official biri community serverda, 3.'ye enerjim yok artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 amma övdünüz yav, zamanında yükleyip 2 saat takılıp silmiştim, keşke biraz daha oynasaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 valheim salladi biraz conan i bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 age of conan'ı şu grafiklere çıkarabilseler keşke. çöllerde assassinlik yapmayı özledim. bu tip oyunları arkadaş grubu olmadan oynamak anlamsız geliyor. uzun süreli oynayacak bir grup da kolay kolay bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 official serverlarda insanlar illa birlikte oynuyor tek kalmıyorsun. dungeonlara adam arayıp duruyorlar, zaten purge sayesinde yeterince sosyalleşiyosun. purge var diyince bütün server yardıma geliyor. prime time'da çok eğlenceli. genelde hep aynı kişiler oynadığından ister istemez server wide partideymişsin gibi oluyor sürekli. açıkçası valheim'den çok daha dolu bi oyun ama çıkışı sıkıntılıydı, sonradan rework oldu düzeldi. ek paketten sonra boyutu 100 küsür gb'a çıktığı için indirmeye üşeniyorum. dlc'ler falan çok hoş tematik. tam fantezi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 Oyunu alalı bir kaç ay oldu ama 698 saat oynamışım, hala oynuyorum.. Isle of Siptah official server da oynuyorum.. Private lar 4x falan tamam ama, bütün emeğim boşa gideceğine, saatlerce günlerce kaynak toplarım daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 bunun official serverı falan da mı var ya haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Evet var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Free week var, denemek isteyenler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 ps plus vermişti, onda gamepadle oynayasım gelmedi ama 22 lirayken aldım bu hafta deneyemeden, inadına vaktim yoktu free weekend sırasında. bakalım deneyeceğim haftasonu. dlclerden elzem birşey var mı indirim bitmeden anlayamayacağım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Dlc'ler building ve dekorasyona yarıyor sadece. Zırh ve silahlar da o kültüre göre değişiyor ama statlar aynı. En iyi building oyunu olduğu için hepsini aldım ben. Yine bir iki dlc building ve zırh parçaları içermiyor tek tek bakmakta fayda var. Biri klasik conan filmlerinden kask ve heykel falan veriyor. Derketo dlc'si de inn dekorasyon veriyor sadece. Atlantis, greek, çin, japon, viking, medieval ve stable dlc'leri değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar