mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 p600s'te karar kıldım gibi son tahlilde. x62yi öne takıcam intake olarak, öndeki stock fanları da üste exhaust olarak kullanmayı planlıyorum. önde 3 fan varken 2 üst 1 arka exhaust kullanmak mı daha mantıklı olur onu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 güzel setup bu şekilde. serin hava radiatorden geçecek x62 için, 2 üst 1 arka ile de hava çıkışı sağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 2 saat önce, mokoko dedi ki: p600s'te karar kıldım gibi son tahlilde. x62yi öne takıcam intake olarak, öndeki stock fanları da üste exhaust olarak kullanmayı planlıyorum. önde 3 fan varken 2 üst 1 arka exhaust kullanmak mı daha mantıklı olur onu bilemedim. aynen X62 ön panele, üste ve arkaya exhaust fan ideal ya. By arada renk olarak beyazını düşünüyorsan diğer P300 ve P400'lerdeki gibi buzdolabı beyazı değil, mat bir rengi var, daha güzel onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 sen ne ara donanım uzmanı oldun ya köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 kes lan sesini senin yardımcı olmadığın, whatsapptan yazılanlara cevap yazmadığın konularda yardımcı oluyor adam ne güzel. sen hiç araya girip parazit yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) 2021, şişman yılı değil anlaşılan benim setup, hık demeden devam ediyor. 5 ssd + 1 m2 var. mac os, storage vs. derken. odada uzakta duruyor, aramızda duvar var pek bakmıyorum. o yüzden kablolama fln hiç bakmadım. direkt ne varsa taktım devam ettim. ama aynı kraken setup bende de var. ben acele bir şekilde toplamıştım, delid falan yaptım. ssd eklemek dışında ellemedim. OCD'si olan dedeler açmasın. Spoiler Ocak 31, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 abbooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 bu ne abi TETİKLENDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 bence kasa filan koymasan da olurmuş. koçtaştan karton koli al. iki üç fan yerleştir delik delip. olurdu böyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) herkes rahatlasın diye yükledim açık durmuyor tabii ki kasa Ocak 31, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 bir de gidip pahalı kasa filan koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) abi ben işlevine bakarım, 5gigo'da delid'li overclock'lu 3 senedir çalışıyor. kasayı benden sonra ilk siz gördünüz. bir de içi gözükmüyor, niye kasayım. Ocak 31, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 bişey yok abi laf olsun diye üzerine varıyoruz (benim daha kötü durumda sgdgh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) şöyle gözüküyor, bilerek kötü foto attım laf dönsün diye benim setup arka intake, ön 2-intake (kraken) yukarı exhaust 2 fan Ocak 31, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 10 saat önce, mokoko dedi ki: kes lan sesini senin yardımcı olmadığın, whatsapptan yazılanlara cevap yazmadığın konularda yardımcı oluyor adam ne güzel. sen hiç araya girip parazit yapma. ben buna samimi olarak kızdım yalnız. nankör herif bir daha sıkışınca görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 günlerdir yazıyorum kimse cevap vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Topicin gazına gelip 2 tane Arctic P12 PWM aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 yardım pls, 240 gb yeni ssd taktım (ikinci disk). device olarak göründü ama windowsta görünmüyor yer olarak. ek bir şey mi yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) my computer'a sağ tıkla, disk management vs. ssd'yi bul sağ tıkla E: F: falan harf ata. (sol alttaki start'a sağ tıkla "disk management") Şubat 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 teşkürler oldu. dünya varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 scalperlar ve bitcoinciler dünyadaki teknolojiyi yoketmeye ant içmişler herhalde. fırsatçılar da bizi kerizlemeye çabalıyor. kimi dolandırsak da yolumuzu bulsak diye uğraşıyor. high-end ve üstü bilgisayar fiyatlarına dandik ekran kartları satılır olmuş resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 hepsinin 30kya alıcı bulduğunu sanmıyorum ya. lütfen öyle olmasın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 (düzenlendi) genel fiyatlar artma egiliminde. ekran karti tarafinda ztn ucuz ve fazlaca stok gelmeyecek. bence $$$ artmadan ihtiyaciniz varsa bu aralar siparis gecin, kenarda dursun ekran karti alirsiniz. bu hafta fiyat update gelir HB, amazon vs. Mart 20, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 (düzenlendi) buralardan 10-15% RAM tarafinda gelebilir, daha yeniler de daha cok zamlanir: Mart 20, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Piyasada niye ekran kartı yok diye soracaktım. Hikaye belli oldu. İlle de hazır bilgisayar almak lazım artık galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar