Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 o zaman ben bu dark ı alıyorum haftasonu bi test ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 ben de xigmatek durin takmıştım, abartı değil öyle ama hiç sorun yaşatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 (düzenlendi) seninki 90mm fanlı, ama 90lıklar yeter zaten ya overclocklanmayan her türlü cpuya Ocak 26, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 bi de egzos fanı aldım 6 senedir yorulmuştur yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Bide kaliteli termal macun al hazir elin degmisken. Fan yaninda gelmeyebilir veya dandik gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Teşekkürler Evde var küçük bir "kavanoz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 selam xiagmatek aldım bir de arka fan işte taktım hepsini. ikisini de ters yöne takmışım değiştirdim sonra anakarti cikartmak gerekiyormus uğraştırdı biraz. BAYA farketti AC Valhalla açıkken 50yi geçmiyor gibi bişey Emeği geçenlere teşekkürler @Sam @Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 geçmiş olsun, iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 (düzenlendi) ben kasayı topladım ama kasanın kendisinden memnun kalmadım. amazondan aldığım için şubat sonuna kadar iade edebilirmişim memnun kalmadığımda. şimdi yeni kasa arıyorum bunu iade etmek için. iade edeceğim kasa da msi gungnir 100. işlemci soğutucusunu öne takmayı düşünüyorum, açık profil kartlarda baya bir değişim yapıyormuş anlatıldığına göre. 280mm x62 kraken'le kullanabileceğim, önü üstü mesh/açık kasa var mı önereceğiniz? https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-argb-usb-32-mid-tower-kasa/ şunu beğendim mesela ama öndeki fanlar yerine işlemci soğutucusunu taktığımda, önceki fanları da kasanın üstüne dışarı hava verecek şekilde taksam işimi görür mü? yoksa ekstra yeni kasa fanı almalı mıyım stock kasa fanlarını üste takmak yerine? Ocak 29, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 (düzenlendi) yeni fan almana gerek yok, fan'lar oem değilse değiştirebilirsin yerlerini. markasızsa yeni al tabi. bende de kraken var, önden hava alıyor: üst (2 fan) ve arkadan atıyor. toz filtresi alabilirsin aliexpress'ten, onlar büyük fln geliyor kesiyorsun en kötü. Ocak 29, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 7 saat önce, mokoko dedi ki: ben kasayı topladım ama kasanın kendisinden memnun kalmadım. amazondan aldığım için şubat sonuna kadar iade edebilirmişim memnun kalmadığımda. şimdi yeni kasa arıyorum bunu iade etmek için. iade edeceğim kasa da msi gungnir 100. işlemci soğutucusunu öne takmayı düşünüyorum, açık profil kartlarda baya bir değişim yapıyormuş anlatıldığına göre. 280mm x62 kraken'le kullanabileceğim, önü üstü mesh/açık kasa var mı önereceğiniz? https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-argb-usb-32-mid-tower-kasa/ şunu beğendim mesela ama öndeki fanlar yerine işlemci soğutucusunu taktığımda, önceki fanları da kasanın üstüne dışarı hava verecek şekilde taksam işimi görür mü? yoksa ekstra yeni kasa fanı almalı mıyım stock kasa fanlarını üste takmak yerine? Phanteks P400A yada P500A olabilir alternatif. Yada biraz daha küçük istersen P360A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 (düzenlendi) evet bu son söylediğini çok beğendim. özellikle şu elemanın tekinin yaptığı buildi görünce dahada bi okey oldum. şöyle bi build yapmış eleman benim soğutucuyla aynı bu. ekran kartı benimkinden 10mm uzun ordan da kurtarıyorum zaten adamda ekstra 1 set noctua fan var önde o mesafeyi azaltan. stock ön fanları üste dışarı çalışacak şekilde takıp, fan-radyator-kasa şeklinde takıcam soğutucuyu da öne, yukardaki fotodaki açıya göre. başka kontrol etmem gerekecek bir yer var mı dersiniz kasada boyut olarak? edit: beyazını baya baya beğendim. bunu alıcam sanırım. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11127 Ocak 29, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 hazır bu konu karşıma gelmişken ben mevcut msi mid tower camlı kasa kullanıyorum. son zamanlarda su Dune Pro ya denk geldim. net o iş yaş onu almak ama mac pro benzeri kasa bulabilir miyiz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 3 saat önce, mokoko dedi ki: evet bu son söylediğini çok beğendim. özellikle şu elemanın tekinin yaptığı buildi görünce dahada bi okey oldum. şöyle bi build yapmış eleman benim soğutucuyla aynı bu. ekran kartı benimkinden 10mm uzun ordan da kurtarıyorum zaten adamda ekstra 1 set noctua fan var önde o mesafeyi azaltan. stock ön fanları üste dışarı çalışacak şekilde takıp, fan-radyator-kasa şeklinde takıcam soğutucuyu da öne, yukardaki fotodaki açıya göre. başka kontrol etmem gerekecek bir yer var mı dersiniz kasada boyut olarak? edit: beyazını baya baya beğendim. bunu alıcam sanırım. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11127 Bunun beyazi cok guzel degil bence. boyle mat beyaz gibi degil de daha cok buzdolabu beyazi gibi diyeyim. bir de qpbilisimde daha ucuz o model. https://www.qp.com.tr/phanteks-eclipse-p400a-rgb-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 https://www.qp.com.tr/phanteks-eclipse-p600s-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi p600s kullanan var mı? üst ve ön panelleri var açılabilir falan yapmışlar. bu da hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, mokoko dedi ki: https://www.qp.com.tr/phanteks-eclipse-p600s-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi p600s kullanan var mı? üst ve ön panelleri var açılabilir falan yapmışlar. bu da hoşuma gitti. Çok güzel bu kasa. P500A ve bu bence en güzel 2 modeli Phanteks'in. Ocak 30, 2021 Aluriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 On 29.01.2021 at 19:26, mokoko dedi ki: evet bu son söylediğini çok beğendim. özellikle şu elemanın tekinin yaptığı buildi görünce dahada bi okey oldum. şöyle bi build yapmış eleman benim soğutucuyla aynı bu. ekran kartı benimkinden 10mm uzun ordan da kurtarıyorum zaten adamda ekstra 1 set noctua fan var önde o mesafeyi azaltan. stock ön fanları üste dışarı çalışacak şekilde takıp, fan-radyator-kasa şeklinde takıcam soğutucuyu da öne, yukardaki fotodaki açıya göre. başka kontrol etmem gerekecek bir yer var mı dersiniz kasada boyut olarak? edit: beyazını baya baya beğendim. bunu alıcam sanırım. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11127 kasadaki bütün fanlar exhaust yönünde olunca aşırı vakum olup da sağdan soldan tozlu hava çekmeyecek mi? (geride konuşulduysa görmedim sadece bunu okudum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 3 saat önce, goldbären dedi ki: kasadaki bütün fanlar exhaust yönünde olunca aşırı vakum olup da sağdan soldan tozlu hava çekmeyecek mi? (geride konuşulduysa görmedim sadece bunu okudum) Doğru tespit, kasanın etrafındaki tüm aralıklardan hava çekmeye çalışacak, hava filtresiz gireceğinden toz da girmiş olacak. Ne yaparsan yap(tüm girişleri filtrelesen de) o toz giriyor içeriye, okuduğumdan gördüğüm dengeli bir hava akışı bunu bir miktar azaltabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 anlamadım biraz daha cahile anlatır gibi anlatır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) sen tüm fanları çıkış yönüne ayarlarsan kasanın içinde vakum oluşacak işte. kasanın içindeki hava basıncı odadan daha düşük olacak, o düşüklük de kasanın kenar köşe arka açıklık vb. yerlerinden giren havayla kapanacak. dışarı atılan hava kadar hava illa ki başka bir yerden girmek isteyecek yani. filtresiz yerlerden normalin üstünde akış olduu iiçin bol toz girecek. benim kasa da kısmen böyle serin oluyor, ama iyi kirlenecek biliyorum. dengeli akışta da giriş çıkş fanlarını aynı model aynı rpm yapıp atılan hava kadar hava alıp alınan havayı böylece fan önü filtrelerden geçiriyorsun ama buna kasan fazla yoktur aramızda. Ocak 31, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 napıcaz peki bunun alternatifi ne? mantığını anladım ama farklı bir yöntemi var mı ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 İçeri ve dışarı üfleyen fanların adedi aynı olsa dengeyi aşağı yukarı sağlarsın. Dengeli bir akım yapacaksan ısınan hava yukarı gideceğinden üst taraftaki fanları dışarıya üfleyecek şekilde ayarlaman iyi olur. Genelde kasanın alt ve ön tarafı içeri, üst ve arka tarafı dışarı hava verir şekilde konumlandırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) ısınan hava yükselir olayı bu kadar ufak alanda ve hızlı sirkülasyonda pek bir fark yaratmıyor. bir süre üstten intake alttan exhaust kullandım fark göremedim. asıl olay şu: tamamı in veya tamamı out olmayacak ve filtreler intake'lerde olacak. filtre neredeyse orayı in yapın, her yerde varsa üstte söylendiği gibi alt/ön içeri, üst/arka dışarı şeklinde yaparsınız. Ocak 31, 2021 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 filtre yok bende... ön hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar