ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 9 dakika önce, Gungor dedi ki: burç değil o başka bişe tsısı burç bok püsürden anladığımdan değil yakın çevremde var böyle biri yine bir gün aynı böyle bir olayın üzerine benzer bir atar yapmıştım da cevap olarak ne yapiiim kanki yengeç olmanın dezavantajı bu demişti oradan şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 B550 olanda zaten Ryzen 5600X var, daha neye güncelleyeceksin? O chipset bundan sonraki Ryzen nesillerini desteklemeyecek diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Eben olabilir güngörcüğüm. monitör 1080p evet. Bu devirde 970’le mutlu olan adamım. 2060 bile uçurur beni ahdhdj Düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 gelecekte hepsi eşek gibi pahalanacak ama, bari futureproof bişi al. bi de niye bütçen var senin zengin değil miydin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 9 saat önce, GERGE dedi ki: B550 olanda zaten Ryzen 5600X var, daha neye güncelleyeceksin? O chipset bundan sonraki Ryzen nesillerini desteklemeyecek diye biliyorum ben. Bu muhabbeti b450 içinde diyorlardı zen 3 gelmeyecek diye? DDR 5 e geçilmezse yeni sistemde destekler bir sonraki mimariyi de. Ha performans kazancı ne olacak bilemem ona bişi diyemem. örneğin 3600 den 5600x e geçiş aradaki fiyat farkına değen bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Şu indirimlerle bu sistemler tatava yapılmadan alınacak fiyatlara düşmüş. Adamın Amerikan borsasında milyon dolarları var burda 2060 alıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 10.5k'lık olan güzelmiş 3060 tek başına 9k zaten diğer bileşenler yanında hediye gibi olmuş sdzfxgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 ya yok kılıbık herif karısı bunun bütün harcamlarını takip ediyor belli ki, "ya bilgisayara 10k mı verdin sen?!?!" diye fırça yiyor, bu da kemküm tıkanıyodur. bu yae'cilerin anladığı dil bu zaten zopayı eksik etmicen... helal yenge (burayı da okuyodur kesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Bu yaptığın iyiliği hiç unutmayacağım. Şimdi böyle dedin diye gaza gelip alacağım muhtemelen, doğru olan da almaktı zaten sonra pişman olacaktım. Şişmanlardan çok iyi dost oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 (düzenlendi) 49 dakika önce, Silphatos dedi ki: 10.5k'lık olan güzelmiş 3060 tek başına 9k zaten diğer bileşenler yanında hediye gibi olmuş sdzfxgh Son sorum, sonra gerçekten alıyorum bugün niyetli kalktım ajsjdjf Bu avantajlı tabii ki; https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-rtx3060/ Bunun da kasasını daha çok beğendim; https://www.gamegaraj.com/urun/gt301-7a-rtx3060-asus/ Kasası (görsel) dışında bir artısı var mı? Ben pek göremedim 2. ve son soru. Hangisini öneriyorsan(ız), bileşen kısmında listeden upgrade edilesi bir şey var mı? Ramler yeterli de, anakartlar böyle kalsın mı, diğer modellere bakayım mı? Güç kaynakları yeterli mi? İşlemci soğutucusu eklenebiliyor, gerek var mı? Dropdown menüden seçenekler gözüküyor bileşen kısmında. HDD’ye yorum yapmanıza gerek yok mevcutları takacağım zaten. Temmuz 11, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 7 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Şu indirimlerle bu sistemler tatava yapılmadan alınacak fiyatlara düşmüş. Adamın Amerikan borsasında milyon dolarları var burda 2060 alıyor hala. Maalesef yok ama inşallah olacak ahshdj. Ape together stronk. AMC to the moon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Bu arada 130 lira farkla TUF serisi ekran kartı al bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 https://www.gamegaraj.com/urun/delta-5t10-rtx3060ti/ ti olanı al gaming için 10400f bir tık daha iyi işlemci 3600 den (sadece gaming). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 (düzenlendi) 2060-3060 arasındaki 2kyı düşünen ve vermek istemeyene 2+2.3k daha ver intel-3600ti al diyosun, zor Temmuz 12, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 2k değil ya 1k altı. alsın abi bence de bir tık daha futureproof olsun, hiperenflasyon tl'sine koşuyoruz seneye bakar iç geçiririz bu fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 bana kalsa bunu al çık derim https://www.gamegaraj.com/urun/td500-7t10-3070ti/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 3070ti dayum. eksa neler yapıyor öyle. varsa ellerinde iyi fiyat şu piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Cok iyi kampanyalar keske eskiyi getir yeniyi gotur de yapsalar sdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 "kasam eskiyor, neyse bu sene bekleyeyim seneye alayım" falan diyen varsa beklemesin bence. seneye imreniriz bu fiyatlara. deadwoll sözüm sana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 27 dakika önce, goldbären dedi ki: bana kalsa bunu al çık derim https://www.gamegaraj.com/urun/td500-7t10-3070ti/ Ben de bunu öncesinde önerdim verdiğin paraya göre max performans bundan olur seçenekler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 ince görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 bi tanıdığa 7-8 limitinde bilgisayar alıcaz. oyun vs. oynanmayacak, çok ağır kullanılmayacak. 2d grafik design yapılacak daha çok. şöyle bir şeyler topladım şunu değiştir şu olsun vs. diyeceğiniz birşey olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 O GPU'yu niye alıyorsun ki? Ryzen'daki APU ondan daha iyi. Ona vereceğim 1100TL ile SSD'yi 1TB yapıp ram hızını arttır, 3200 MHz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 (düzenlendi) işlemcilerde gpu mu oluyor artık vay arkadaş. yeni öğrendim. o kadar iyi oldugunu bilmiyordum hiç almayayım o zaman. önemli değil hakkaten. fanla mı geliyor ryzen yoksa onu da alıyor muyuz ekstra bir de bilemedim? Eylül 18, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar