Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Kibar yürekli bir kardeşimizin ağırbaşlı hayatını anlatıyor diyebilir miyiz bu anime için? Üç günde bitirdim, tertemiz seri. Gaz verdi yine spora başladım bi haftadır sallıyodum üç gündür kesintisiz ter yuvarlıyorum sırtımdan. Lakin bunun filmi çıkmış iki hafta evvel, hiçbir yerde emaresini bulamadım sağıma soluma virüs kaçacak artık ararken Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Filmler genelde, stream'i falan yoksa, DVD/Blueray olarak çıkana kadar düşmüyor torrente. Düşenlerde camrip falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 eyvole boşuna aramıyorum o zaman. amazona falan düşerse kiralarım en olmadı, yoksa 2021i beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 bunu sezon başlığında konuşmuştuk. sezonunun en iyi serisiydi. aynen filmi bende bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 bu minvalde başka anime var mı peki ya im starvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 adam gibi shounen çıkmıyo ya son zamanlarda. the god of high school vardı geçen sezondan bitmiş seri olarak ama onun da mangasını biçmişler heralde. çok hızlı geçtiler. sonlara doğru da bayağı garip hal aldı. bu sezondan jujutsu kaisen var. bayağı güzel gidiyo. yeni bölüm de bugün hatta, birazdan izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 17. bölümdeyim, mc iyi ama yancılar zayıf, özellikle habire ağlayan inanılmaz screentime alıyor ve bitmek bilmiyor derdi. flanderization'ın dibine vurmuş. domuz da sarmadı. nezuko da çok geri planda hep. kalan 8 bölümde umarım daha tatminkar yan karakterler katılır hikayeye. setting ve hikayeyle ilgili bazı sıkıntılar var ama kadro tatmin edebilirse bir kenara koyacağım. aksiyon fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 5 bölüm izleyip her zaman olduğu gibi yarım bırakmıştım ama çizimleri çok güzel geliyordu bunun. Biraz modern bir tarzı var diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 stüdyo ufotable, aksiyon sahnelerini iyi yapıyorlar. sanırım ondan ötürü de bir beğeni var genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 dayanamayıp filmin cam rip'ini izledim. manga fanları hücum etti de bu kadar gişe rekoru kırıldı herhalde. devam arc'ı çünkü. film hakkında bişey yazmıycam, spoiler vermeden yazmak çok zor. sadece çok cgi kullanmışlar o göze batıyor biraz. izledikten sonra ikinci sezon ne zaman geliyo diye bakınırken bi yerde filmin çok başarılı olması sebebiyle ikinci sezon yerine film film gitmeyi de düşünüyorlar diye bir şey de okudum ama inşallah öyle bir salaklık yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 bütün amerikan comic piyasasından çok ciro yapmış, spirited away'i ilk defa geçmiş filan, anlam veremedim bu popülariteye. bundan iyi şonen tonla çıktı son 20 yılda. şimdi farkettim de bitirdikten sonra birşey yazmamışım bile, gbf'de collab event vardı diye bitireyim dedim ama oradaki event'i bile okumadım, o kadar cezbetmedi charlar. ilk bölümlerde potansiyeli de vardı ama o iki gerizekalının katılması bitirdi seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 hmm ben bunu bekliyorum adam gibi versiyonu gelsinde izleyelim. Dizinin bıraktığı yerden devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Mart'da çıkacak filmin Blu-Ray'i yanlış hatırlamıyorsam. O zaman çıkar iyi versiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Filim çıktı arkadaşlar. PSN Store'a düşmüş yanlışlıkla o arada kapmışlar. 1080p güzel yeterli kalite. Edit: Blu-ray Haziran'da çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 https://www.cinemaximum.com.tr/demon-slayer-mugen-treni-filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 (düzenlendi) mugen train serisi bitti. izlemediyseniz filmi ya da 7 bölümlük serisini izleyin. haftaya yeni sezon başlıyor. Kasım 29, 2021 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 tren filmi: Spoiler nezuko’yu öldürmeye çalışan kaptanın 5dk sohbetten sonra bizimkiler için canını vermesi bayağı saçma geldi bana. ilişkileri iyi yönde bir gelişseydi önce bari. sanırım devam etmeyeceğim ben buna çünkü o iki aptal dayanılacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Yeni sezon başladı. Beklentilerim çok büyük. Daha ilk bölümün ilk dakikasından yürekler dağlandı tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Bu hafta harika bölümdü. Haftaya daha da ilginç olacak gibi duruyor. Yalnız fansubların hepsi felaket. Genel bi problem aslında hemen hemen her seride. Artık crunchyroll'dan mı çekiyolar yoksa toho'dan mı bilmiyorum ama ingilizce okuduğumdan çok japonca duyduğumdan anlıyorum. Bire bir düzgünce çevirseniz ölürmüsünüz ya abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Benim biraz canımı sıktı bu bölüm. Spoiler Uzun uzun şok olan antagonist, anime içinde 4 ay önce bize göre 7 bölüm önce hashira'nın yenildiği upper rankleri nerdeyse gömecek bir değil iki ayrı power up'ın bir anda gelmesi...bleach gibi hissettirdi. şöyle şeyleri gördükçe one piece'i yeniden yeniden takdir ediyorum iç tutarlılığı ve temposu açısından. shounen zor iş valla. Prodüksiyon kalitesinden ve filmi çok beğendiğimden izliyorum, devamını getiriyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Yani onun kendi içinde bi açıklaması var. İlk sezon bittikten sonra youtube da dolanırken mangadan spoiler yemiştim. Spo içine çooook hafifce yazıyorum ama açıp açmamak yine sana kalmış. Spoiler Bu bölümde muzan'ın anılarında gördüğümüz eleman (ki ilk sezon tanjiro'yu ve küpelerini görünce yine bu adamın olduğu bi anı sahnesi girmişti) bayağı allah gibi bi adam. Tanjiro da onun mirasçısı gibi bişey. Onun için bu power up normal kalıyo ama yinede one piece ile kıyaslarsan tabi inanılmaz bi power up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 On 9.12.2021 at 09:17, Dynun dedi ki: Yeni sezon başladı. Beklentilerim çok büyük. Daha ilk bölümün ilk dakikasından yürekler dağlandı tey tey 6 hafta oldu sezon başlayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 10 saat önce, dreagloth dedi ki: 6 hafta oldu sezon başlayalı 5 Aralıkta başladı. Ben de 9 Aralıkta yazmışım işte. Neden hevesimi kursağımda bırakıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Nasıl iyi gidiyo mu manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 15 saat önce, Elan_Morin dedi ki: Benim biraz canımı sıktı bu bölüm. İçeriği gizle Uzun uzun şok olan antagonist, anime içinde 4 ay önce bize göre 7 bölüm önce hashira'nın yenildiği upper rankleri nerdeyse gömecek bir değil iki ayrı power up'ın bir anda gelmesi...bleach gibi hissettirdi. şöyle şeyleri gördükçe one piece'i yeniden yeniden takdir ediyorum iç tutarlılığı ve temposu açısından. shounen zor iş valla. Prodüksiyon kalitesinden ve filmi çok beğendiğimden izliyorum, devamını getiriyorum artık. aynısını ben de hissettim ya. sen ne ara öyle oldun. yapım, çizimler vs güzel ama izlettiriyor. hele ki fan service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar