Aceace Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Ekimin ortası geldi biz yeni sezona giremedik. Zaten girsek ne olacak? Geçen senenin aynısı. Muhteşem üçgenler, inanılmaz dörtgenler, şapka çıkarılası beşgenler göremiyoruz hala. Hala aynı bayık futbol, 50 yaşındaki Babel, bazen sakat olmayan penaltı harici top indiremediğimiz Falcao, 3 ayların sultanı Feghouli... Hadi hepsine katlanırdım da Adam Turan'a katlanamıyorum resmen. Bir de şey. Bizim UEFA kupamız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 hocanin bir bildigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Alanyanın bir penaltısı verilmedi. Bildiğin şutu kaleci gibi eliyle kesti saraççi. Var mar ne işe yarıyor anlamadım. Muhakkak izleyin pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 değerlenir buralar bu arada zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 o sene bu sene mi? küme düşer miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 (düzenlendi) Gsnin kadro kötü değil. Lig için yeterli. Ama 4-5 m euro para verip rezil bi ligde top oynatmaya çalışırsan şımarık yada doygun adamlar yan gelip yatarlar. Normal. Eplde bile başarıya doymuş yatan adam var. Burda mı olmayacak? Hele fener 1-2 sene sonra çok kötü patlayacak dicem de ali koç sınırsız para aktarıyor gibi duruyor. Ekim 20, 2020 TheGreatWall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 https://streamable.com/na9qts rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Erzurumlular her pozisyonda abartarak biraktilar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 abartınca penaltı olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 (düzenlendi) gooolhandaaaaaaaaaa 1 kisi gonderip 26 kisi alan galaxi takiminin 1 puan gerisinde miyiz? hem de tek basina sampiyonluklar getiren en onemli oyuncumuz olmadan. Kasım 8, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 gs 75 dakika oyunun hakimiydi,sivası sildi sahadan, kalan 15 dakikada da maçı veriyordu nerdeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 gs 3 pozisyona girdi 2sini attı. sivas bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. (hakem konularını geçiyorum) fenerbahçe'nin asıl çalışması gereken konu bu. kalite eksikliği diyeceğim bu seferde rakiplerin attığı ibrahimovic vari goller aklıma geliyor gs'nin şu maça bakıyorum adamlar penaltı kaçırmış , 6 pastan gol kaçırmış. artık takımı komple hamama mı sokarlar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 muslerayi resledikten sonra su takimla bile title contender olursak yaziklar olsun tsl'ye fenerbahce bi 100 yil daha hakem diye aglar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Zaaaaaaa 10 kişi kayseriyi yenemediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 kaybettiğiniz maçtan sonraki 4 posttan 2 tanesi FB ağlamaktan bahsetmeyin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 ulan 100 şut çekti takım 1 gol var, o da penaltıdan. cagnenin yatacak yeri yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 bedavadan penaltı. ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 (düzenlendi) hadi sil mesaji Hasan Kartal: "Fenerbahçe'den Vedat Muriqi için bize ilk taksit olarak 650 bin € geldi. Üç yıla yayılan bir anlaşması var. Sayın Ali Koç, konuşmamızda söyledi. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Kağıt üzerinde yazan belli. Fenerbahçe ile bir sıkıntı yaşamayız." mactan once gondermis ali koc parayi moral motivasyon olsun diye, insanimizda empati eksikligi oldugu icin anlamalarini beklemiyorum umarim basiniza gelir de hep beraber buna karsi oluruz diyorum Kasım 28, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 vadesinin ne zaman olduğuna dair malumatın mı var ki gevezelik yapıp çirkin ithamlarda bulunuyorsun? varsa elinde bi belge vadesi şu gündü diye çıkar koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 On 28.11.2020 at 19:49, vivavale dedi ki: bedavadan penaltı. ohh mis Bedavadan medavadan ben onu geciyorum suanda cunku oyun tamamen gs deydi ve döve döve yendi gs. Gs ye ligde kapanmayacaksin. Fenere bjk ye kapan ama gs ye asla kapanma. Marcao ve taylana baskı kuracaksın. Ilk taktik bu olacak. Bunu yaparsan %40 kitlersin kafadan gs yi. FT zaten taktisyen degil. Bi ismail kartal veya sumudica kadar taktik vs bilgisi yok. Küçük takımlara tavsiyem marcao ve taylana kilit atın. Kazanamazsınız brlki ama gs de rahat edemez çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Ft taktisyen değil katılırım ama şu hoca kadar bilgisi yok vs gibi boş laflar futbol cehaleti kokuyor. Sınav mı yaptın nerden biliyosun ne kadar bilgisi olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 "FT'nin Sumudica kadar bilgisi yok" -Andrea Pirlo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Pirlo reyiz ne dediyse o. Az bile söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Pirlolu juve şu an tarihinin en iyi taktik anlayışına sahip. O yüzden Pirlo diyosa inanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 (düzenlendi) 5 saat önce, FuCKiR dedi ki: Pirlo reyiz ne dediyse o. Az bile söylemişti. Sen şunu yazalı 24 saat geçmemiş... https://www.corriere.it/sport/20_novembre_29/juventus-pirlo-luna-miele-bianconero-finita-giocatori-sono-confusi-50f8ca16-327f-11eb-832d-b62d64755cfe.shtml "The starting problem, according to the impressions of some Juventus players, is communicative, a bit like it was with Sarri: Pirlo doesn't talk much about tactics and field to the team or even to individuals. Most of the work is in the hands of Tudor, his deputy. " ..... " And so the group perceives the difficulties of individuals: Dybala and Kulusevski for example do not always have clear what the coach wants from them, on the tactical level. The same is true for some midfielders, especially in the phase of non-possession." Kasım 30, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar