Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Biz de tam iki tane kedi var, roborock s5 max ultra kullanıyoruz bir de şu star warslu dysondan var. star warslu dyson zaten parasını sonuna kadar hack ediyor. ama s5 max evi 50 dakikada tamamen dip köşe temizliyor; yatak altı koltuk altı vs. dyson ile çek ittir uraşmak yerine bu roborock giriyor heryere e siliyorda zaten o yüzden sabahları otomatik bir tur her yeri temizliyor üstüne akşama doğru dyson ile hızlı bir tur atıyoruz 7-8 dkda evde ev temiz. roborockların tek problemi bizim gibi kedili evlerde oyuncak vs. olunca yerde kitleniyor o yüzden gece ytmadan yerde bir şey olmamasına dikkat ediyoruz çoraptır tokadır oyuncaktır vs. ikisi de artık benim için olmazsa olmaz ürünler teknoloji dediğin hayat kolaylaştıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 bir de kedi değil de 2 yaş bebe ile düşün yerde aynı anda 50 tane ıvır zıvır oluyor. topluyorsun 5 dk sonra yine her şey yerde. ben en son anneme gönderdim boşa yatmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Annen sevdimi ki hala eski torbalı süpürgesini seviyor benim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 yine detaylı temizliğini kendisi yapıyor dip köşeyi almaz bu diye ama kendi süpürdüğünü haftada 3 ten 1 e düşürdü. o yüzden memnun. her gün kabasını bunlarla alınca zaten kenarlara vs giden toz da azalıyor. bir de üzerine çamaşır kurutucu alınca toz diye bir şey kalmıyor evde. ikisi birlikte resmen %5 e fln düşürdü tozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Benim Annem de bu tür şeylere pek güvenmez, bir kaç sene evvel temizlik yaptı sonra ben kendime olumlu yorumları görüp aldığım robotu çalıştırdım. Robot temizliği bitirince çıkan pisliği gördükten sonra kendisine, teyzeme vs aynı robottan aldık. Hala kullanıyor. Bence en yararlı aletlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Olay yukarıda yazıldığı gibi günlük veya iki günde bir çalıştırıp yerdeki tozu ortadan kaldırmak. Evde evcil hayvan yoksa ve çok işlek bir yerde oturulmuyorsa çok gerekli değil ama kedi falan varsa 100% etki ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 ben anneme tefalden çok basit bir alet aldım, başta oda hiç güvenmezdi bu tarz aletlere o yüzden ucuz bir şey aldım beğenmezse bile arada kendi kendine temizler sorun olmaz diye ama baya memnun kaldı evde baya tüylü kedi de var günde 2-3 kere çalıştırıyor aleti.şimdi oda oda çalıştırmayı da öğrenmiş istediği odaya gönderip çalıştırıyor. dünyanın en yararlı ev aleti olabilir bu robot süpürgeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 yeni bir test gelmiş: alınabilecek en iyi alet Dreame L40 Ultra, en iyi budget seçenek Eufy L60 gibi gözüküyor. farklı testlere baktığımda: Dreame L40 Ultra Roborock Qrevo Master Narwal Freo Z Ultra Eufy S1 Pro Omni Eufy X10 Pro Omni Yeedi M12 PRO+ Ecovacs Deebot T30S Roborock Qrevo Curv Roborock Qrevo S Dreame X40 Ultra şunlar almaya değer aletlermiş. sanırım hepsi Türkiye'de yok, ama epey'den bir link verelim: https://www.epey.com/robot-supurge/karsilastir/845213-845218-898423-918677-918691-941495-956338-962515-970301-971084/roborock-s8-plus_roborock-s8-pro-ultra_roborock-q8-max-plus_roborock-s8-maxv-ultra_roborock-qrevo-maxv_dreame-x40-ultra_anker-eufy-omni-s1-pro_samsung-bespoke-jet-bot-combo-ai_roborock-qrevo-s_dreame-bot-l10s-pro-ultra-heat/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 (düzenlendi) Dreame L20 Ultra var bende, o da bu senenin başlarında en iyilerdendi. Memnunum aletten. Ona alternatif olarak da Roborock S8 MaxV Ultra önerebilirim. Bu da yani Mart'ta mı ne çıkmıştı üstüne 2-3 farklı model daha çıkarmışlar ve bunu almamışlar videoya. Çok rekabet ve geliştirme alanı var bunlarda. O yüzden acayip hızlı ilerliyor tech. En yeniyi alayım diye kasmaya gerek yok. Videodaki elemanlar iyi, güncel listeleri şurada: https://vacuumwars.com/best-vacuum-cleaners/robot-vacuums/ Kasım 16, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Geçen gün roborock s5 max uygulama güncellemesi sonrası wi-fi bağlanmaz oldu. Kıl edici arayüz ile bayağı cebelleştim ve sonuç alamadım. En son eski usul aleti tamemn kapatıp yeniden başlatınca her şey sorunsuz halloldu. Aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Aket-Atum, 16.11.2024 17:21 tarihinde dedi ki: Geçen gün roborock s5 max uygulama güncellemesi sonrası wi-fi bağlanmaz oldu. Kıl edici arayüz ile bayağı cebelleştim ve sonuç alamadım. En son eski usul aleti tamemn kapatıp yeniden başlatınca her şey sorunsuz halloldu. Aklınızda olsun Roborock'ın kendi uygulamasını mı yoksa xiaomi home mu kullanıyorsun? Xiaomi home'da şimdiye kadar farklı evlerde farklı m2lerde(180,120,65) kullandım bjir sıkıntı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Kendi uygulaması, tam bir yerde xiaomi home ile çözüldüğü önerisine rastlayıp onu da indirmiştim bu kapa aç ile çözdüm. Yoksa xiaomi home ile çözecektim. Wi-fi bağlantısı kurmada son adımda takılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 eufy x10 pro omni aldım black fridayda 550oyroya, sorularınız alırım varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 cabiria, 19.12.2024 15:41 tarihinde dedi ki: eufy x10 pro omni aldım black fridayda 550oyroya, sorularınız alırım varsa kullanım deneyimlerini alabiliriz. çok ses çıkarıyor mu, ev içinde temizlik için nelere dikkat ediyorsun, self-washing/self-drying/self-emptying/self-refilling özellikleri gerçekten işe yarıyor mu, yoksa yine de düzenli temizlik yapıp ilgilenmek gerekiyor mu vs gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 bir kaç gün oldu alalı ama ilk 5 gün deneyimlerim: sesi az diyebilirim, turbo max modda dahi eski mi 2s robottan daha az ses çıkarıyor. ancak istasyona döndüğünde içindeki tozu istasyondaki torbaya alırken inanılmaz bi ses çıkıyor, ama bu 30 sn falan sürüyor. ayrıca istasyonda mopları yıkarken ve kuruturken de ses çıkıyor ama hafif diyebilirim, gene de yattığın odada rahatsız edebilir. baya rahatlatıyor, o self emptying vs özellikler, ama en sık gereken şey her 5 günde bir falan suları değiştirmek gerekiyor. tabi sonra da 2 haftada bir sensörlerin tozunu almak, takılan uzun saçları ayıklamak vs(anti tangling özelliği de var da , gördüğüm kadarıyla tamamen kurtarmıyor o işten sizi) onun dışında terlik, pet kakası, ufak tefek oyuncak , kablolar vs yi anlayıp yanından geçiyor , kafa atmıyor. ama kalın paspaslarda hala takılıyor benimkisi , o hala problem halı detect ettiğinde mopları 12 mm kaldırıp durduruyor, gücü artırıyor vs bu özellik hoşuma gitti baya, iyi çalışıyor 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar