Qali Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 2 saat önce, Raze dedi ki: @Qali tenks valla, ikna oldum, basayım level'ları. bi de amber yerine kullanabileceğim bennet felan gelirse ilerde çok güzel olacak Aynen pişman olmazsın Ning ile hiç bir şekilde, çok iyi karakter. Bennet şu anda starglitter shopta alınıyor 34 puana. Duplicate karakter gelince starglitter birikiyor. Birikmiş varsa al kesin veya yakın zamanda bannerlardan karakter deneyeceksen birikir muhtemelen. Bennet da fena iyi, iyi bir carry olabiliyor, en iyi supportlardan burst skilli sağolsun, en iyi healerlardan aynı sebepten dolayı. Her türlü takıma her türlü rolde gidebilecek bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) iki saniyede tek sıra beş dummyi kesme questini kim tasarladıysa Allah belasını versin. bir tane bile char yok line atak verebilecek dummylerin canlarını dibe indirsem de. Kasım 10, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Ahahahah evet. Dün bana daha beteri geldi onun, birbirinden ayrı duran 2 grupta 3er tane dummy. Kesene kadar canım çıktı. Timer dummylerden birini kırdığın zaman başlıyor, önce bir charla azar azar vurup hplerini iyice azaltıp sonra hepsini topluca kesebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 GENSHINGIFT diye bi kod var ama süresi dolmuş olabilir, bakamıyom ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) evet zaten çözümlere bakayım dedim, herkes üçlü iki grup için çözüm koymuş. neyse ningguanga gömdüm xp matları atk artsın diye, onunla ortalarında durunca E çözdü sorunu. öncesinde hpleri indirdim tabii gene. hayır q da geri dolmadığı için yanlış yaparsan Eye mahkum kalıyorsun sonra. kod çalıştı, sağol raze. Kasım 10, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) 41 dakika önce, Sam dedi ki: iki saniyede tek sıra beş dummyi kesme questini kim tasarladıysa Allah belasını versin. bir tane bile char yok line atak verebilecek dummylerin canlarını dibe indirsem de. hocam basic hitlerle hepsinin canını tek vuruşluk kadar azalt sonra alan vuran bi karakterinle hepsini kesebilirsin ahaha üsttekileri okumadan yazmışım nvm Kasım 10, 2020 Harvey tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Bana 2 sıra 3 lü çıkmıştı iğrenç quest ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 GENSHINGIFT 50 primo 3 Heroes wit veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 takim onersenize cok dagildim yetisemiyorum matlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) benim roster ne güzel minnacık o yüzden problem olmuyor haha. Beidou main dps bende hiç fena vurmuyor, venti,xiang,barbara diğer 3 lü. Bennet e de bayağı iyi diyorlar. Klee,Fischl,Bennet,Jean güzel olur sanki 2 pyro dmg buff için? Kasım 10, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Laurelin dedi ki: takim onersenize cok dagildim yetisemiyorum matlere Oha çok güzel rooster, imrendim Klee (dps) Xinqgiu (Support). Çok iyi supportluyor Klee'yi, constant vaporize, Sacrificial Sword'un varsa kesin ver eline. Bennet çok iyi gider, hem healer, hem herkese attack buff veriyor Q'su ile, hem pyro resonance için, fena da vurmuyor. Son slota Jean, Chongyun, Succrose olabilir. Bennet alıcaksan ilkine gerek kalmaz. Chongus ile vaporize yanına melt sıkıştırmış olursun ama ben şahsen sırf onun için almazdım. Succrose genel olarak çok iş yapar o takıma, hem bir mini Venti yaratıkları toplama açısından hem de az buz vurmuyor ve takımın EM'sini arttırıyor, Klee'nin işine gelir yani. Succrose'ta Thrilling Tales of Dragon Slayers kullanırsan saçma derecede damagelere ulaşabilirsin muhtemelen Klee/Xinqgui/Bennet combosu ile. Kasım 10, 2020 Qali tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 benim tavsiyem melt yerine overload gitmek, daha çok vuruyor reaksiyonu diye hatırlıyorum ve shield kırmak vs için de çok iyi. klee, fish, jean yanına istediğin birini alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Ben Fischl(main)/Xiangling(side dps)/Venti(support)/Barbara(heal) kullanıyorum, güzel bi main carry chara ihtiyacım var. Önümüzdeki bannera rollarım diyorum hep, ama bu sefer de şansım iyi gitse bile Childe(main)/Fish(side dps)/Venti(support)/Diona(heal) olacak takım, hepsi bow lol. Hepsine ayrı bowu nereden bulacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) Supporta abartı bir halt vermeye gerek yok ya energy cd olan 3 yıldızlıda işi görür herhalde. Bende de dps eksik 2 takım olunca 2.ye adam koyamıyorum Fischl i istediğim seviyeye getiremedim. Birde bannerda beidou ve ning verecek, onları alıp main dps diye kullanabilirsin. Bei hiç fena karakter değil. Kasım 10, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 gelmiş 12gb patch o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 GENSHIN1111 yeni kod. Qali nin dediği xinqgui yi çok övüyorlar, fırsat bulunca lvl layacam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Resin cap 160 değişikliği aktif oh mis artık istesen dolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 1 saat önce, Raze dedi ki: GENSHIN1111 yeni kod. Qali nin dediği xinqgui yi çok övüyorlar, fırsat bulunca lvl layacam ben de bu kodları nerede yayınlıyorlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 ben reddit de sub ı takip ediyorum orada görüyorum. ( https://old.reddit.com/r/Genshin_Impact/ ) oraya postlayan nereden buluyor? ¯\_(ツ)_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Bu GENSHIN1111 expired diyordu dün, bugün kabul etti. Herhalde bugünün patchi için verecekleri kodu yanlışlıkla erken salıp sonra sildiler bugün tekrar açtılar. Xinqgui'nin skill ve burst damage'ı bayağı sağlammış (özellikle constellationları varsa) ama cooldownları filan uzunmuş. Side dps olarak kullanılabilir. Onu ve Bennett'i kasmam lazım bir ara ama mat yetiştiremiyorum karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Tartaglia ve Ningguang düştü bu arada (pity counter 60-70'lerde filandı gerçi) Diona ve Beidou rollamaya devam etmeye değer mi, yoksa ZhongLi(ve Chongyun/Razor) bannerını mı bekleyeyim? (veya Xiao bannerını?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 gz. biri nette paylaşmış 70 civarı pity counter etkisi başlıyormuş. yani "99a geldin hiçbişey çıkmadı mı? al o zaman" değilmiş. benim de ningguang düşürmem lazım, en azından cons1 olmalı ama gem yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 70'ten sonra soft pity cap var deniyor evet. %15-20 lere kadar çıkıyormuş sanırım 5* düşürme şansı. Ona rağmen 70-90 arası çıkmazsa 90. draw 100% 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 o bu yeni karakter güzelmiş hem melee hem archer. buna ne build kasılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 pity counter 30lardaydı 6400 gem biriktirmiştim bi 10 lu açayım dedim childe çıktı 4800 gem kaldı acaba zhongli yi beklesem mi yoksa buradaki 4 starların conslarını mı kovalasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar