Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 4* ler düştü klee gelmedi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 yey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 2 tane multi attım qiqi çıktı bide c3 noelle c1 venti, diluc, qiqi var şuan bide klee çıkarabilirsem çok iyi olacak ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Ooo ağlamak gerekiyormuş geldi klee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Neyse bi sonraki gelecek 5* %100 klee olacak abanmak lazım şimdi o bannera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 (düzenlendi) Gem biriktiriyordum klee için bi single atayım dedim klee çıktı akıyor tertemiz. Ekim 21, 2020 HarveyQuinn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 oyun tarzı olarak klee mi daha zevkli diluc mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 klee eğlenceli ama en iyi dps i diluc yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 banlayasım geldi resmen tölere edebileceğim şans katsayısı var ve onu aşıyorsun kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 (düzenlendi) ben oyunu bayaa sevdim, map gezmesi falan zevkli yalnız 2. party ye tek tuşla geçme gelmeli. bişeyi açmak için başka element gerekiyor 2 saatte party değiştiriyorum @HarveyQuinn o party de reaction az olmuyor mu? bazıları dps elementinden bi char daha bulunmalı bar ı erken doldurmak için diyor ama sanki reaction fakiri kalıyon öyle. benim takım keqing fisch qiqi venti idi, keqing mona qiqi venti yaptım çok daha iyi oldu Ekim 21, 2020 Raze tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 2 pyro ile gelen %25 atak buff ı baya iyi. hem diluc ile bam güm vuruyorum hem qiqi healliyor hem de az çok venti ve qiqi ile elemental reaction yapabiliyorum. ek olarak party değiştirme tuşu 1.1 de gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 parti ekranında karakterin üzerine tıklayıp tutarsanız parti içindeki yerini sola sağa kaydırabiliyorsunuz. En azından onu söyleyeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 oha AR35den gelen beleş wishle skyward sword çıktı keqingime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Pati'deki genshin oyuncularından bal damlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 (düzenlendi) ben hariç server duyurusu gördüm ilk defa bakım için 1 saat içerisinde kapanacaktır lütfen ona göre hazırlanın diye yukarıdan şerit çıktı heuae. Ooo 240 primogems veriyorlar beleş server maintenance için. 4 saati geçen her bakım için 60 daha, millet açılmasın der ueah. Ekim 21, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 event kastıracaklarına sunucuyu kapatsınlar bari, daha getirili lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 30x pulluk primogem saklamıştım, 2x noelle ve 1x xingqui geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Şaka maka f2p 5 tane 5* oldu Barbara kullanan varsa çılgın bir catalyst var 3* olduğu için çok kolay 5e refinelanıyor. 10 saniyede bir sonrakine 48% attack veriyor 20 saniye cd ile. Boss ve elitelerde zaten dmg pencereleri 5-10 saniye olduğu için 100% uptime +48% attack gibi düşünebilirsiniz. Yanında HP. Veriyor. BAYAĞI iyi Thrilling tales of dragon slayers ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 3 tane den fazla 5* olanı banlıyoruz kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 ulan buranın tek şansızı ben miyim?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 jean banner ileride gelebilir diyenler olduğu için wish kullanmadım ama oynayasım da kalmadı hani jean olmadığı ve edinme ihtimali sıfıra yakın olduğu için. daily ve 120 resin yapıp çıkıyorum. bilmiyorum ne yapacağım. surveyleri doldurdum oyununuz güzel monetization kötü diye, sallayacaklarını sanmam gerçi millet ne yazsa da, 100m$ kaldırmışlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 (düzenlendi) eğer leakler doğruysa pity timer 50 ye düşüyor ve istediğin 5* seçebiliyorsun 1.1 de Ekim 22, 2020 Kaede tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 şunun milyonda bir doğru olma ihtimali bile varsa tek geme bile dokunmam 1.1 gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 bu olursa oynanır da mevcut halinde kalırsa ııh. neyse yamayı bekleyeyim madem daily yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar