applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 reroll deneyeyim dedim. ilk acc'in beginner pack'inden qiqi-fischl çıktı lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 25 dakika önce, applev0dka dedi ki: reroll deneyeyim dedim. ilk acc'in beginner pack'inden qiqi-fischl çıktı lul ne güzel abi işte yardır gitsin late game de qiqi çok değerleniyor en iyi healer oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 değer mi ana hesabı bırakıp buna geçmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 ana hesapta ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 3. bir hesaba venti çıkardım şimdi de sadsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 ventili hesabı oyna abi venti çok iş yapıyor map exploration olsun abyss olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 https://v.redd.it/emvnr9esjms51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 ana hesap: xingqui + bennet 2. hesap: qiqi + fischl + beidou + xingqiu + barbara 3. hesap: venti + chongyun + barbara+ xiangling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 sanki üçüncü hesap en iyi ama ana hesap bayağı kötüymüş her şekilde maalesef. hoş gerçi ben de en başta çıkaramadım düzgün şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Oyunun ilk günleri pingim hep 40-50 arasıydı. şimdi 200 civarı dolanıyor nasıl çözebilirim bunu modemsel bi sorun yok gibi resledim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 bende hep 70 civarı, yerel bir sorun veya sunucuya özel bir sorun olabilir, bugün oynamadım henüz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 ben 1-2 reroll daha yapıcam. sonra buraya salıcam, en iyisini yorumlarsınız devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Şu limited time bannerlardaki charlar banner bitince tamamen gidecek mi yoksa normal draw poola düşüp rateupsız bir şekilde devam mı edecekler? Şimdiki bannera daha fazla rollamak istemiyorum istediğim her şey geldi ama Fish'in constellationlarını tamamlasam çok iyi olurdu. Banner bittikten sonra da düşme ihtimali olacak mı? Yoksa başka limited bannerda tekrar gelmesini mi bekleyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Venti exclusive sanırım, yani yine venti banner gelene kadar beklersin o sebeple aciliyeti daha fazla bence. Ayrıca bayağı işe yarıyor. Diğer 4 yıldızlı olanlar düşmeye devam edecek ama öncelikli olarak değil. Gerçi barbara ve Xian beleşde geliyor 1. kopyaları, tek Fischl aslında orada tek önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Fischl için istiyorum zaten. Venti 1 tane düştü yetiyor, constellationlarını tamamlamak gibi bir hevesim de yok 5* charlara. dünyadakibütünolasılıklarıntoplamı.jpg Ama 4* charlar için mümkün, özellikle Fish full constellation aşırı iyi hem dps hem support olarak ama normal bannerlardan da düşebilecekse beklenir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Şu 3 karakter normal summonda yok Venti, Klee, and Xiao , yeni bannerda kalan 2 sinden birini bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 5 saat önce, Sam dedi ki: dünyada jeanne, ahirette iman. yeni wallpaperım ehu. barbara'nın char ekranında "ne zaman ablamın boyuna uzayacağım" repliği accounta yamyam gibi atladim ikisini birden gorunce + fischl var daha ne istiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Fischl vericekler bi ara bedava haberiniz olsun zamanı belli değildi en son. Bir sonraki banner (Venti'den sonraki) Klee bannerı olcak diyorlar, yanında 4 star şans bonuslu olanlar da Noelle, Xingqui ve Chongyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 55 dakika önce, applev0dka dedi ki: ana hesap: xingqui + bennet 2. hesap: qiqi + fischl + beidou + xingqiu + barbara 3. hesap: venti + chongyun + barbara+ xiangling 4. hesap: fischl + barbara + beidou + razor 5. hesap: mona + diluc + fischl + barbara + beidou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 5 iyi bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 ok. iban atıyorum 400 lira ateşle sddfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 mona diluc mu daha belanı mı arıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 60 dolara falan gidiyormus ikisinin olduğu hesaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 54 dakika önce, applev0dka dedi ki: 4. hesap: fischl + barbara + beidou + razor 5. hesap: mona + diluc + fischl + barbara + beidou bala gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar