Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
25 dakika önce, applev0dka dedi ki:

reroll deneyeyim dedim.

ilk acc'in beginner pack'inden qiqi-fischl çıktı lul

ne güzel abi işte yardır gitsin late game de qiqi çok değerleniyor ? en iyi healer oyundaki.

Mesaj tarihi:

sanki üçüncü hesap en iyi ama ana hesap bayağı kötüymüş her şekilde maalesef. hoş gerçi ben de en başta çıkaramadım düzgün şeyler.

Mesaj tarihi:

Şu limited time bannerlardaki charlar banner bitince tamamen gidecek mi yoksa normal draw poola düşüp rateupsız bir şekilde devam mı edecekler?

Şimdiki bannera daha fazla rollamak istemiyorum istediğim her şey geldi ama Fish'in constellationlarını tamamlasam çok iyi olurdu. Banner bittikten sonra da düşme ihtimali olacak mı? Yoksa başka limited bannerda tekrar gelmesini mi bekleyeceğiz?

Mesaj tarihi:

Venti exclusive sanırım, yani yine venti banner gelene kadar beklersin o sebeple aciliyeti daha fazla bence. Ayrıca bayağı işe yarıyor. Diğer 4 yıldızlı olanlar düşmeye devam edecek ama öncelikli olarak değil. Gerçi barbara ve Xian beleşde geliyor 1. kopyaları, tek Fischl aslında orada tek önemli. 

Mesaj tarihi:

Fischl için istiyorum zaten. Venti 1 tane düştü yetiyor, constellationlarını tamamlamak gibi bir hevesim de yok 5* charlara. dünyadakibütünolasılıklarıntoplamı.jpg

Ama 4* charlar için mümkün, özellikle Fish full constellation aşırı iyi hem dps hem support olarak ama normal bannerlardan da düşebilecekse beklenir yani.

Mesaj tarihi:
5 saat önce, Sam dedi ki:

dünyada jeanne, ahirette iman.

EiqjsLuWoAA4nKP?format=jpg&name=4096x409

yeni wallpaperım ehu. barbara'nın char ekranında "ne zaman ablamın boyuna uzayacağım" repliği ❤️

accounta yamyam gibi atladim ikisini birden gorunce + fischl var daha ne istiim ?

Mesaj tarihi:

Fischl vericekler bi ara bedava haberiniz olsun zamanı belli değildi en son.

Bir sonraki banner (Venti'den sonraki) Klee bannerı olcak diyorlar, yanında 4 star şans bonuslu olanlar da Noelle, Xingqui ve Chongyun. 

Mesaj tarihi:
55 dakika önce, applev0dka dedi ki:

ana hesap: xingqui + bennet

2. hesap: qiqi + fischl + beidou + xingqiu + barbara

3. hesap: venti + chongyun + barbara+ xiangling

4. hesap: fischl + barbara + beidou + razor

5. hesap: mona + diluc + fischl + barbara + beidou

• Yeni Oluştur...