Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 On 29.12.2020 at 21:29, Goering dedi ki: kadro şu an: LOL Osayi-Samuel'i almıştım, vizyona gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 (düzenlendi) 20 dakika önce, Silphatos dedi ki: ulan her yıl aynı şeyi sata sata biltmediler be, millet de almaya devam ediyor şaka gibi bu sene öyle olmadı tam dediğin fifa 21-20-19-18 Mart 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 fm2021 tamamen apayrı bi oyun mu yani 2020ye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 fifa'ya göre evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 az da olsa değiştiyse iyiymiş, gamepasse gelirse bakayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 On 10.02.2020 at 13:45, Aceace dedi ki: Sdfgdf çok gerçekçi lan 31 m sterlini nerden bulmuşlar bilemiyorum ama olsun. Eğer fm 2020'deki gibi 4 tane sol bek'e 31m sterlin gömen Beşiktaş yoksa oyun yanlış yolda demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 21 saat önce, Goering dedi ki: fifa'ya göre evet türkçe nasıl oynuyorsun abi oyunu, özellikleri geçtim, pozisyon isimleri felaket. ss e tıkladım gözlerim eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 (düzenlendi) evet, o pozisyonlar leş ama ztn ezbere biliyorsun bir süre sonra. onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. bu "view"ları fln zaten download ettim, bir suru var. Mart 3, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 On 02.03.2021 at 14:52, Silphatos dedi ki: az da olsa değiştiyse iyiymiş, gamepasse gelirse bakayım bakalım ulan başka bir şey yazsaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 gelmis hatta indiriyorum bende bi bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 oyun kasım'da çıktığında bir boka benzemiyor. ocak ortası şubat başı aldığı update ile kendine geliyor. Mart başında da game pass'e düşüyor. bence çok ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 (düzenlendi) TR ligi için vs. kuralsız başlamayın. düzgün db editleri bulun... (yabancı kuralı vs.) bir kez başlayınca uygulanmıyor doğal olarak. Mart 4, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 TSL ye sonradan gelen Altyapı kuralı çok acayip, kadro kuramiyo AI, saveimi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 indirdim baktım gerçekten eser miktarda QoL değişiklikleri olmuş, özellikle maç ekranındakileri sevdim ama single fm halen 1-2 günden fazla oynayamıyorum ben yav. online var demeyin dandik online bunlarınki, sadece fm live oynayanın tatmış olduğu o online playi istiyorum ama zor kaç yıl oldu halen gelmedi. aylık sub olsa da mmoyla uğraşmak zor tabii, editoru 24$'a satmak varken ne kasacan kaç yıl oldu derken tam 10 yıl olmuş lan vay be o kadar geçmemiştir diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 ben de bugün kurdum. 5gb oyun için 20gb skin, forma logo cart curt indirdim yine sadasfas muhtemelen 5-6 saate sıkılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2021 skin olmadan oynanmıyor ya. 1 dk için bile indirilir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 TR ligi bayık geliyor bana, Premier lig favorim. Leicester City ile 2 sene üstüste şampiyonluk ve Avrupa kupası aldım CL finalinde Liverpoola yenildim, hile gibi takım bu Lpool hele Mane ve Salahla. Ödemeyi 3-6 taksitle yapınca hemen her oyuncuyu alabiliyoruz bu kulüple bile, bu biraz basitleştiriyor ama gencecik 100-200k lık adamlara 40-50m euro istiyor takımlar, bu da sinir bozucu ve gerçeklikten uzak bişey. Her iki sezonda 400er m euro harcadım ve 150-200er milyon euro para kazandım, geleceği ipoteğe girdi kısaca kulübün:) Se7en diye bir taktik var Steam Atölyede, 4231in modifiyesi ve santraforum 50 gol atıyor sezonluk bu taktikle, öneririm sizede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 kadronun son hali bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 1 saat önce, ortega dedi ki: Her iki sezonda 400er m euro harcadım ve 150-200er milyon euro para kazandım, geleceği ipoteğe girdi kısaca kulübün:) Sorun bu zaten. Gelecek ipoteğe falan girmiyor aslında. Sen harcadığın 800m euroyu elindeki 5-6 adamı çıkararak anında kurtarabiliyorsun. Çünkü FM'de gerçek hayatın aksine başarısız transfer yapma olasılığın çoooooooook daha düşük. AI transfer konusunda asla ve asla oyuncuyla kapışamıyor. O yüzden diyorum ya. FM multiplayer gibi görünmeyen ama aslında multiplayer oynanması gereken bir oyun. İngiltere'de top 10 olmayan bir takımı al, 5 tane de senin gibi iyi bilen birilerini bul. Beraber oyuna başlamaya kalk. Bak bakayım o 400'er milyon eurolar ne oluyor 3-30 paraya aldığın Thiago Almada'ya ve Almada'nın potansiyel 5 alternatifine tabiri caizse saldıran birileri olunca oyun zevkli oluyor. Üstüne aynı ligdeki rakiplerin senin çöplerini satın almak istemedikleri için oyuncu satmak da ciddi zorlaşıyor. Mesela geçen sene neden bilmiyorum ama allahın Kabaselesi'ne newcastle 20m para sayıyordu oyun başında. Newcastle'ı kontrol eden sen olsan değil 20, 2m vermezsin. Bak yine aklıma geldi sinir oldum. BU NEDİR YA!!! AI bu adama peşin peşin 20m veriyor!!! 20!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Jumping R : 16 belki bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Yok be elma... 11 tackling 11 marking 13 positioning... PL'de hallaç pamuğu ederler:D Hani genç olsa, mentalinde azıcık da olsa elle tutulur bir şey olsa, biraz da staminası olsa MC'de kullanmaya çalışırsın ama.. ııh. Bu haliyle kümede kalmaya çalışan Championship topçusu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 (düzenlendi) Decisions da 12. Üstüne yaşı da 28, daha da artmaz. Hayvan gibi fizikli, ortalama teknik, yoklukta giderli Anadolu topçusu olmuş. Tam 15 sene öncesinin Gençlerbirliği oyuncusu. Youla'lı, Skoko'lu, Nihat Baştürk'lü falan. Heading 15 bak, kornerde yükselip gol çakar sürpriz ara ara. Mart 17, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 fiziği taş gibi evet. belki gizli mentalleri de çok iyidir. baksaydın genie scout'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 game pass e geldi ama in game editor yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Son versiyonlarda gözlerini iyice para bürüyünce in game editor'u oyun içinden çıkartıp ek parayla ayrıca satmaya başladılar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar