Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Aynen arkadaşlar. Benim egom sizin bana fetöcü demenize izin vermiyor.
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Cthulhu, 06.10.2026 01:20 tarihinde dedi ki: Birilerini tuttuğu takım üzerinden kümeleyip, onlara boş boş fetöcü, terörist vs demek istiyorsan ekşisözlüğe falan gidebilirsin. Ben foruma girdikçe paticikte böyle gerizekalıca mesajları gizleyip atanı banlayacağım. Bu tehdit değil, olacakları söylüyorum. 20 yıldır girdiğim foruma, sizin boş hakaretlerinizi okumak için girmiyorum. Takımı tutanları değil o takımı haksızca bir yerlere getirenleri suçlamıştım, fark var arada. Ama sen bizleri alenen düşman bellediğin için nasıl anladıysan artık. Banane alelade bir taraftarın şuncu buncu oluşundan, kendi tercihidir o. Ayrıca biz de dün üye olmadık, 2008den beri ara ara takip ederim son yıllarda daha da çok girer oldum, ama sen artık tiksindiriyorsun düşmanca tavırlarınla, ister banla ister banlama banane daha da bişey demiyorum...
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Cthulhu, 06.10.2026 01:24 tarihinde dedi ki: Aynen arkadaşlar. Benim egom sizin bana fetöcü demenize izin vermiyor. hakan şkr müsün kim sana fetöcü demiş?
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Shadow, 06.10.2026 01:35 tarihinde dedi ki: Takımı tutanları değil o takımı haksızca bir yerlere getirenleri suçlamıştım, fark var arada. Ama sen bizleri alenen düşman bellediğin için nasıl anladıysan artık. Banane alelade bir taraftarın şuncu buncu oluşundan, kendi tercihidir o. Ayrıca biz de dün üye olmadık, 2008den beri ara ara takip ederim son yıllarda daha da çok girer oldum, ama sen artık tiksindiriyorsun düşmanca tavırlarınla, ister banla ister banlama banane daha da bişey demiyorum... bu alanda @Darksun hariç modların tamamı twitter trollerinin uydurduğu veya tek elden piyasaya salınan tivitlerini kopyala yapıştır buraya yazıyorlar veya aynı düşüncedeler. bunlara karşı yazanlar da saçma sapan sebeplerden banlanıyor veya banlanmayla tehdit ediliyor. 3
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2026 zaten çok fazla adam yok forumda ya, hani öyle aman aman aktif ilerlemiyor başlıklar. Ondan ricam orta yolu bulalım bir şekilde, buranın kan kaybedip durması hiç birimizin işine gelmez. 1 3
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 S-H, 06.10.2026 01:22 tarihinde dedi ki: iki ayrı topice 'gerçek kötüler fenerbahçe' diye postlar atan bir diğer numune mod birkaç hafta önce 'sataşma sayısı' diye bi şey uydurup kendince yaptığı hesap üzerine yine bana banlama tehditi savurulmuştu. bugün gelmiş okuduğunu anlamayan bir mod yine bir tehdit savuruyor. Öncelikle iki değil muhtemelen ikiden fazla kez yazdım, sevdiğim bir benzetme çünkü. Ara ara kullanıyorum, geçmişte de kullandım, muhtemelen ileride de kullanacağım. İkinci olarak ortada uydurulmuş bir şey yok. Ama "numune trol"lere hatırlatma var. Tutup ortada hiçbir konuşma tartışma yokken, dönen muhabbet yokken, kendin herhangi bir yeni konuşma bir bilgi, bir fikir ortaya koymadan sadece karşı tarafı aggrolamak için gereksiz laf atana ceza vermek yerinde ilkinde gözardı ediyoruz, insanız hepimiz, yaparız arada. İkincide cevap veririz, üçüncü dördüncüde artık burada bir trollük patterni vardır ve bunun karşılığı cezadır. Ama hata bizde, insanlık edip bak yapma diye uyarıyoruz direkt ceza basmak yerine. Emin olun insiyatifleri daha çok serbestlikten yana kullanıyoruz, yoksa ceza alması gerektiği halde almayan kişi/vukuat sayısı almaması gerektiği halde alanla kıyaslanamayacak kadar fazla. Tabii ki her mod için de Dyna'ya veya adminlere gitme opsiyonunuz var, bizzat ben dahi defalarca hatırlattım.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 TFF YKÜ si Mevlüt Aktan istifa etti..
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Adalet Bakanı Akın Gürlek: Hakemlerin kimseye bağlı olmadan maç yönetmesini istiyoruz. Maalesef öyle olmadığını gördük.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Yasin Kol'u da tutuklamışlar. Zaten tutuklama istemişti savcılık.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Bu adamı istanbuldayken bizim mahallede görüyodum bazen. Sokakta kafa selamı veriyo bana, ulan diyorum tanımıyorum da kim bu, sima bir yerden tanıdık geliyo sanki ama neyse ben de selamına karşılık vereyim diyip kafa selamı veriyodum öyle meraba meraba. Geçen bir kaç ay önce internette gördüm, aa dedim bu eski spor yorumcusuymuş herif gklhl Epey yalnız görünüyodu ama öyle hissettim kimbilir ne derdi var.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 “Bir yapı tarafından küme düşürülenler ve şampiyon yapılanlar açıklanmalı.“
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2026 kizillelma, 07.10.2026 00:00 tarihinde dedi ki: şampiyon yapılanlar açıklanmalı.“ Özellikle burası önemli...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2026 Varsa açıklanmalı zaten. Ama kafa rahat, kanıtlar ortak bir şekilde müdahalelerden en çok faydalananın şampiyon olmayanlar olduğunu gösteriyor.
Öne çıkan mesajlar